Antikonce Mercilon

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2790
21.7.13 17:21

To je u každé antikoncepce tohoto typu. Chráněná jsi i v sedmi dnech vynechání ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mnouky
27.7.13 22:57

Beru antikoncepci, ale menzes nikde

V neděli jsem dobírala poslední tabletu antikoncepce Mercilon… Ve čtvrtek jsem pravidelně dostala vždy menzes… Dnes je sobota a stále nic.. Začíná mě lehce jímat panika… Tuto antikoncepci beru už 8 let a nikdy jsem neměla problém… Máte někdo zkušenost??

• Citovat
  • Upravit
2790
28.7.13 18:38

Stalo se mi, že jsem úplně vynechala. Za pět let užívání se mi to stalo asi dvakrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
28.7.13 18:39

*úplně vynechala menzes :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
4.9.13 09:41

Zbyly mi doma 2 platíčka růžového Mercilonu, kdyby se jich chtěl někdo ujmout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monii38
16.10.13 09:34

zrušil mi Mercilon, prý je dlouhodobě škodlivý

Ahojte, chci se zeptat, jestli je nás víc. Byla jsem si klasicky pro recept a doktor mi řekl, že při dlouhodobém užívání je Mercilon škodlivý, brala jsem ho pět let. Tak mi napsal Foxinette, ale když jsem viděla diskuzi, tak se docela děsím. Říkám si, zda to není jen marketingový tah a já si zbytečně budu huntovat tělo. S Mercilonem si nemůžu absolutně na nic stěžovat.

• Citovat
  • Upravit
Zdeniiis
4.11.13 16:18
@monii38 píše:
Ahojte, chci se zeptat, jestli je nás víc. Byla jsem si klasicky pro recept a doktor mi řekl, že při dlouhodobém užívání je Mercilon škodlivý, brala jsem ho pět let. Tak mi napsal Foxinette, ale když jsem viděla diskuzi, tak se docela děsím. Říkám si, zda to není jen marketingový tah a já si zbytečně budu huntovat tělo. S Mercilonem si nemůžu absolutně na nic stěžovat.

zajímavé:), já se teďka po několika letech chystám vrátit k HA, Dříve jsem brala Novynette a potom jedno balení CHloe. Když jsem si teď chtěla nechat předepsat znovu Chloe, doktor mi řekl, že mi ji nedoporučuje, protože je škodlivá..nebo něco v tom smyslu a že mi předepíše něco jiného raději. :think:
Takže nevím, jestli je to jen náhoda, že je těch „nebezpečných“ HA najednou tolik :)… mmch napsal mi právě Mercilon:)

• Citovat
  • Upravit
Ivannka1989
7.11.13 15:15

Holky, zacala jsem brát HA Mercilon pred 19 dny. Zacala jsem prvni den menstruace, která byla velmi slaba, ale bohuzel do dnesniho dne jeste neskoncila. Porad spinim. V pribalovem letaku se pise, ze krvaceni mimo cyklus se stát muze a ze zkonci jakmile si telo na prásky zvykne. Mam jeste cekat nebo radeji uz zajit k doktorce???

• Citovat
  • Upravit
8959
7.11.13 22:15
@Ivannka1989 píše:
Holky, zacala jsem brát HA Mercilon pred 19 dny. Zacala jsem prvni den menstruace, která byla velmi slaba, ale bohuzel do dnesniho dne jeste neskoncila. Porad spinim. V pribalovem letaku se pise, ze krvaceni mimo cyklus se stát muze a ze zkonci jakmile si telo na prásky zvykne. Mam jeste cekat nebo radeji uz zajit k doktorce???

Já když s Mercilonem začínala, tak jsem špinila cca 2 měsíce. Na což mě Dr. i upozorňoval, že se to může stát. Štvalo mě to, ale byla jsem v klidu, když mě na to upozornil, že to není nic neobvyklého.. Být tebou, tak doktorce jen zavolám, řeknu jí to a ona tě určo uklidní..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
4.12.13 18:00

Po mercilonu jsem měla totálně rozhozenou psychiku, po Praminu jsem přibrala 20kg, po Lyndinette návaly a migrény a po Yadine se k tomu přidala nulová chuť na sex a věčně mykozy a trhlinky, no děs. Nevím, pro mně je po těchhle zkušenostech škodlivá veškerá hormonální antikoncepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
4.12.13 21:17

@Koblížek21
Ahojky, hele ty trhlinky kde? Já brala Mercilon před těhotenstvím a teď po porodu jsem na něj zas najela, nic mě nebolí, ale přijde mi, že taky nemám chuť na sex..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
4.12.13 21:22

@Lejaa no, tam dole, věčně, nic na to nepomáhalo, byl to děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
4.12.13 21:28

@Koblížek21
aha.. tak to neznám vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
4.12.13 21:29

@Lejaa no, buď ráda, fakt není o co stát, bolí a svědí to jako s…ě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
4.12.13 21:35

@Koblížek21
akorát teda nechápu, jestli v konečníku nebo v prcce :oops:
Když jsem byla mladší, tak jsem prasklinky taky zažila, ale to jsem ještě neměla ani HA..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí