Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lejaa no, hele zepředu dozadu, prostě celej spodek, nejvíc na hrázi a u klitorisu.
@Koblížek21
jo tohleeee. jaj, tak to jsem nezažila.. ani jsem nevěděla, že to takhle jde, proto se tak blbě vyptávám.. Já to měla v konečníku, taky nic moc:(
@Koblížek21
no, ono to nebylo tak hrozné.. v podstatě nebýt červené na papíře a mírného svědění, ani bych to nevěděla. Ale taky jsem si to neužila na 100 %. To musí být pak hnus.
@Lejaa jo ták, no tak to mívám každou chvíli, ale to mi až tak nevadí.
Chtěla bych se zeptat co dělat. Vysadila jsem antikoncepci Mercilon před třemi měsíci a doposud jsem nedostala menstruaci. Brala jsem jí 7 let. Mám ještě počkat nebo jít k doktorce?
Bez k dr. měla jsem to stejně dostala jsem vyvolávacku a pak už to bylo O. K.
Ahojky, takže jsem šla k doktorce a ta mi oznámila, že je to normální a tělu trvá než se dá do pořádku. Mám počkat do ledna a pokud se menstruace nedostaví, tak mi bude dělat nějaké testy. Je tento postup normální? Čekat další dva měsíce?
Holky, potřebují poradit. Při kojení jsem brala Azalii a ted dobiram první platicko mercilonu. Ted nám doma koluje nějaká střevní chřipka a tak jsem ve středu, 2 hodiny po požití tablety mela průjem, tak jsem si pro jistotu vzala ještě jeden prášek a ten jsem „udržela“ 4 hodiny. A ted přemýšlím, jestli to mám brát ze se účinná látka vstrebala a nebo to brát, ze je to „zapomenuta“ tableta ( byl to 3 týden ) a mám radši začít brát další platicko? A nebo mužů v klidu dobrat dnes poslední prášek a udelat pauzu
. Děkuji za rady.
@myskalucka
pokud se bojíš, tak najeď na další plato bez pauzy.. O nic nejde… Já to tak dělala běžně kvůli posunutí MS…
@Lejaa : asi to tak udělám. Děkuji
. Já to tak taky delavala, 2-3 plastická v kuse. A stejně by mi to částečně vycházelo na hory, tak to necham az po.
Mám takový problém brala jsem antikoncepci po ktere jsem hubla tak jsem presla na Mercilon a a mám zpozdeni menstruace o 5 dní a mám velke bolesti..Objednana jsem až za 3 dny máte nějakou radu?
Ahoj Holky, já brala mercilon 5 let pak 2 roky pauza a zase mercilon a ejhle se mi objevil atopický ekzém, který jsem nikdy v životě neměla…:(jenže jsem nevěděla, že je to z HA, tak že jsem ho brala 2 roky a ekzém se mi rozšířil po celém těle a byla jsem celá krvavá a rozškrábá…pak vysadila, šla na operaci s endometiosou a na půl roku jsem brala Visanne a teď mám brát Bonadea a to hlavně z toho důvodu, že mám ekzém…ale mohu říct, že mi ekzé, docela zmizel, když jsem mercilon přestala brát…
Brala sem pred tehu. a ted se k nemu vracim..je mozne ze me z toho boli hlava a neni trochu dobre??
Ahoj chtela bych se zeptag beru mercilon cca pres rok a tedkon jsem si vzala 3 platicko pp sobe a stejne jsem dostala mestruaci mate s tim nekdo zkusenost? Kvuli tomu nechci uz zase menit prasky aby mi to udrzelo a jeste to doprovazi nehorazne bolesti bricha nikdy jsem takove bolesti nemela. Dekuji za odpoved