Antikonce Mercilon

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3249
4.12.13 21:37

@Lejaa no, hele zepředu dozadu, prostě celej spodek, nejvíc na hrázi a u klitorisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
4.12.13 21:38

@Koblížek21
jo tohleeee. jaj, tak to jsem nezažila.. ani jsem nevěděla, že to takhle jde, proto se tak blbě vyptávám.. Já to měla v konečníku, taky nic moc:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
4.12.13 21:49

@Lejaa au, to taky musí bejt úžasný teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
4.12.13 23:52

@Koblížek21
no, ono to nebylo tak hrozné.. v podstatě nebýt červené na papíře a mírného svědění, ani bych to nevěděla. Ale taky jsem si to neužila na 100 %. To musí být pak hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
5.12.13 10:08

@Lejaa jo ták, no tak to mívám každou chvíli, ale to mi až tak nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.11.14 17:56

vysazení HA

Chtěla bych se zeptat co dělat. Vysadila jsem antikoncepci Mercilon před třemi měsíci a doposud jsem nedostala menstruaci. Brala jsem jí 7 let. Mám ještě počkat nebo jít k doktorce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
7.11.14 18:23

Bez k dr. měla jsem to stejně dostala jsem vyvolávacku a pak už to bylo O. K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.11.14 15:27

vysazení HA

Ahojky, takže jsem šla k doktorce a ta mi oznámila, že je to normální a tělu trvá než se dá do pořádku. Mám počkat do ledna a pokud se menstruace nedostaví, tak mi bude dělat nějaké testy. Je tento postup normální? Čekat další dva měsíce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
21.2.15 12:54

Holky, potřebují poradit. Při kojení jsem brala Azalii a ted dobiram první platicko mercilonu. Ted nám doma koluje nějaká střevní chřipka a tak jsem ve středu, 2 hodiny po požití tablety mela průjem, tak jsem si pro jistotu vzala ještě jeden prášek a ten jsem „udržela“ 4 hodiny. A ted přemýšlím, jestli to mám brát ze se účinná látka vstrebala a nebo to brát, ze je to „zapomenuta“ tableta ( byl to 3 týden ) a mám radši začít brát další platicko? A nebo mužů v klidu dobrat dnes poslední prášek a udelat pauzu :think:. Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
21.2.15 14:09

@myskalucka
pokud se bojíš, tak najeď na další plato bez pauzy.. O nic nejde… Já to tak dělala běžně kvůli posunutí MS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
21.2.15 14:46

@Lejaa : asi to tak udělám. Děkuji :hug:. Já to tak taky delavala, 2-3 plastická v kuse. A stejně by mi to částečně vycházelo na hory, tak to necham az po.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.15 15:49

MERCILON

Mám takový problém brala jsem antikoncepci po ktere jsem hubla tak jsem presla na Mercilon a a mám zpozdeni menstruace o 5 dní a mám velke bolesti..Objednana jsem až za 3 dny máte nějakou radu?

• Citovat
  • Upravit
1
3.8.15 19:54

Ahoj Holky, já brala mercilon 5 let pak 2 roky pauza a zase mercilon a ejhle se mi objevil atopický ekzém, který jsem nikdy v životě neměla…:(jenže jsem nevěděla, že je to z HA, tak že jsem ho brala 2 roky a ekzém se mi rozšířil po celém těle a byla jsem celá krvavá a rozškrábá…pak vysadila, šla na operaci s endometiosou a na půl roku jsem brala Visanne a teď mám brát Bonadea a to hlavně z toho důvodu, že mám ekzém…ale mohu říct, že mi ekzé, docela zmizel, když jsem mercilon přestala brát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.16 11:23

Vedlejsi ucinky

Brala sem pred tehu. a ted se k nemu vracim..je mozne ze me z toho boli hlava a neni trochu dobre??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
29.12.16 22:34

Krvaceni

Ahoj chtela bych se zeptag beru mercilon cca pres rok a tedkon jsem si vzala 3 platicko pp sobe a stejne jsem dostala mestruaci mate s tim nekdo zkusenost? Kvuli tomu nechci uz zase menit prasky aby mi to udrzelo a jeste to doprovazi nehorazne bolesti bricha nikdy jsem takove bolesti nemela. Dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí