Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Náplasti, kroužky, injekce to vše je stejné jako prášky možná horší. Mám stejný problém, lepší vyřešit jinak…
@lagerthaa kolegyně má mirenu a přitom má něco - heterozygot nebo co..a gynekoložka to ví tak jsem myslela že to stejný není
Mě říká taky gynekoložka, že můžu mít nizkohormonalní antikoncepci, ale po tom co mě jedna z nich malém zabila, půl roku po tom co jsme ji začala brát, tak ani kdyby mi za to platili…od té doby ji neberu a nikdy jsem neměla problém…
@lagerthaa a co se stalo trombóza? A vy máte nějakou mutací nebo jen vyšší srážlivost a nic na to neberete? Dekuji
@Anonymní píše:
@lagerthaa a co se stalo trombóza? A vy máte nějakou mutací nebo jen vyšší srážlivost a nic na to neberete? Dekuji
Jo měla jsme trombózu a nemít skvělou obvodní tak je po mě. Mutaci mi nějakou zjistili ale není to nějak vážné. Antikoncepce je svinstvo a risk i u zdravého člověka pokud máš vyšší srážlivost už máš předpoklad…
Dobrý den, mám vyšší srážlivost krve a rodila jsem CS, takže antikoncepce je nevhodná (prášky) a tělísko mi bylo nedoporučeno. Co třeba ty náplasti?? Máte zkušenost? To taky vadí?