Antikoncepce a vyšší srážlivost

Anonymní
15.1.23 20:55

Antikoncepce a vyšší srážlivost

Dobrý den, mám vyšší srážlivost krve a rodila jsem CS, takže antikoncepce je nevhodná (prášky) a tělísko mi bylo nedoporučeno. Co třeba ty náplasti?? Máte zkušenost? To taky vadí?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
304
15.1.23 21:46

Náplasti, kroužky, injekce to vše je stejné jako prášky možná horší. Mám stejný problém, lepší vyřešit jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.23 22:01

@lagerthaa kolegyně má mirenu a přitom má něco - heterozygot nebo co..a gynekoložka to ví tak jsem myslela že to stejný není

• Citovat
  • Upravit
304
16.1.23 22:01

Mě říká taky gynekoložka, že můžu mít nizkohormonalní antikoncepci, ale po tom co mě jedna z nich malém zabila, půl roku po tom co jsme ji začala brát, tak ani kdyby mi za to platili…od té doby ji neberu a nikdy jsem neměla problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.23 23:18

@lagerthaa a co se stalo trombóza? A vy máte nějakou mutací nebo jen vyšší srážlivost a nic na to neberete? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
3792
16.1.23 23:21

Jsi normální? Proč bys takhle riskovala? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
16.1.23 23:29
@Anonymní píše:
@lagerthaa a co se stalo trombóza? A vy máte nějakou mutací nebo jen vyšší srážlivost a nic na to neberete? Dekuji

Jo měla jsme trombózu a nemít skvělou obvodní tak je po mě. Mutaci mi nějakou zjistili ale není to nějak vážné. Antikoncepce je svinstvo a risk i u zdravého člověka pokud máš vyšší srážlivost už máš předpoklad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová