Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahojky,
prosim Vás o radu. Nevím jestli to zde patří ale určitě jste šikovné a máte zkušenosti. Již 5 let užívám antikoncepci, poslední dobou kvůli stresu z nové práce zapomínám brát pravidelně HA ale nepřišlo mi to jako velký problém. Před 11 dny jsem HA dobrala a 5 dní na to mi měla přijít MS jako vždy po dobrání. Podotýkám že celých 5 let jsem to měla jako hodinky, dobrala jsem a 5 den přišla MS.
Teď ale stále nic.. nepociťuji ani žádné příznaky MS. Křeče, bolesti zad nic z toho… Jsem akorát tak unavená, bolesti hlavy a divně chutě k jídlu poslední 2-3 týdny. Jídlo které jsem milovala mi už tak nechutná nebo chutná jinak. Do toho šílená zácpa.. mám problém jít i 2 dny
Prosím o radu zda se může jednat o možné těhotenství nebo jsem blázen?![]()
Hloupé připomínky si prosím nechte
Výsledek testu je pozitivní, negativní?
Nejjednodušší věc co můžeš udělat je, udělat těhotenský test. Tady ti opravdu nikdo neřekne zda můžeš byt těhotná nebo ne. A pokud máš nějaké příznaky jak píšeš už 2-3 týdny, tak by musel být už jasně pozitivní.
@Lenca93 Ano 2-3 týdny mám celkově divné chutě. Jídlo mi chutná jinak. Například Birell kterého jsem milovala tak teď cítím nouze chmel… TT jsem si dělala před cca týdnem a půl a vyšel negativně. Proto se doptávám. Neuvědomila jsem si že jsem tuto informaci vynechala ![]()
@Nickey7777 Tak zkus kdyžtak udělat ještě jeden, vše je možné
Áe pokud už máš tyto příznaky 2-3 týdny a před týdnem byl test negativní tak nevím nevím, to na těhotenství nevypadá. Příznaky těhotenství způsobuje hormon HCG a ten právě prokáže i těhotenský test. Takže aby to spíše nebylo něčím jiným ![]()
Ahojky,
Hloupé připomínky si prosím nechte 
prosim Vás o radu. Nevím jestli to zde patří ale určitě jste šikovné a máte zkušenosti. Již 5 let užívám antikoncepci, poslední dobou kvůli stresu z nové práce zapomínám brát pravidelně HA ale nepřišlo mi to jako velký problém. Před 11 dny jsem HA dobrala a 5 dní na to mi měla přijít MS jako vždy po dobrání. Podotýkám že celých 5 let jsem to měla jako hodinky, dobrala jsem a 5 den přišla MS.
Teď ale stále nic.. nepociťuji ani žádné příznaky MS. Křeče, bolesti zad nic z toho… Jsem akorát tak unavená, bolesti hlavy a divně chutě k jídlu poslední 2-3 týdny. Jídlo které jsem milovala mi už tak nechutná nebo chutná jinak. Do toho šílená zácpa.. mám problém jít i 2 dny
Prosím o radu zda se může jednat o možné těhotenství nebo jsem blázen?