Gynex kapky - otěhotnění, účinky?

Anonymní
11.7.23 11:43

Gynex kapky - otěhotnění, účinky?

Zdravím, s přítelem se snažíme o mimčo 7 měsíc. Je mi 25 a jemu 27. Podstoupily jsme základní vyšetření (spermiogram a hormonální profil). Vše v pořádku..
Stále se ale nedaří. Znervozňuje mě to o to více, že s ex přítelem jsme se snažily také přes rok neúspěšně.. tak se bojím, že je chyba ve mě i když jsem podle základních testu v pořádku a ovulace probíhá.
Menstruaci mám pravidelnou, 28 dni. Chtěla jsem se zeptat na kapky Gynex.. komu pomohly? Já jsem četla, že prý můžou rozhodit cyklu, ale to nechci, když ho mám v pořádku.
Nějaké rady jestli si ho tedy pořídit nebo cokoliv jiného na podporu otěhotnění? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4615
11.7.23 11:49

Mne pomohly ke srovnani cyklu po prvnim porodu, mela jsem silene nepravidelnou ms a treba 3 mesice nic.. gynex mi to okamzite srovnal a diky tomu jsem otehotnela hned dalsi mesic uzivani. Ale slo o srovnani cyklu, ktere vedlo k otehotneni.. kdyz takovy problem nemas, tak bych ho nebrala. Co misto nej neporadim, slo nam to rychle v obou pripadech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
11.7.23 11:49
@Anonymní píše:
Zdravím, s přítelem se snažíme o mimčo 7 měsíc. Je mi 25 a jemu 27. Podstoupily jsme základní vyšetření (spermiogram a hormonální profil). Vše v pořádku..
Stále se ale nedaří. Znervozňuje mě to o to více, že s ex přítelem jsme se snažily také přes rok neúspěšně.. tak se bojím, že je chyba ve mě i když jsem podle základních testu v pořádku a ovulace probíhá.
Menstruaci mám pravidelnou, 28 dni. Chtěla jsem se zeptat na kapky Gynex.. komu pomohly? Já jsem četla, že prý můžou rozhodit cyklu, ale to nechci, když ho mám v pořádku.
Nějaké rady jestli si ho tedy pořídit nebo cokoliv jiného na podporu otěhotnění? Děkuji

Brala jsem je pár týdnů a jejich hnusnou chuť jsem nedala a přestala je brát. Ale je zde o nich plno diskuzí. Bereš nějaké doplňky stravy, např. Inositol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.23 11:52
@korn123 píše:
Brala jsem je pár týdnů a jejich hnusnou chuť jsem nedala a přestala je brát. Ale je zde o nich plno diskuzí. Bereš nějaké doplňky stravy, např. Inositol?

Momentálně beru jen Collalloc (bioaktivní mořský kolagen) na zlepšení vlasů, nehtu, pokožky a vitamin C k tomu.. driv jsem si kupovala hodně doplňku (kyselinu, drahé GS mamavit, atd..) a stejně nic :nevim: ten Inositol je co? :)

• Citovat
  • Upravit
4385
11.7.23 11:55
@Anonymní píše:
Momentálně beru jen Collalloc (bioaktivní mořský kolagen) na zlepšení vlasů, nehtu, pokožky a vitamin C k tomu.. driv jsem si kupovala hodně doplňku (kyselinu, drahé GS mamavit, atd..) a stejně nic :nevim: ten Inositol je co? :)

Zlepšuje kvalitu vajíček. Kyselinu listovou bych být tebou ale nevysazovala a brala pořád, i když se ještě nezadařilo. Je důležitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.23 11:59
@korn123 píše:
Zlepšuje kvalitu vajíček. Kyselinu listovou bych být tebou ale nevysazovala a brala pořád, i když se ještě nezadařilo. Je důležitá.

A mas nějakou stránku kde mohu objednat, prosím?
Dobře, začnu ji zase brát..
Vím, že je 7 měsíců nic, ale už mě z toho jebe :)

• Citovat
  • Upravit
4385
11.7.23 12:01
@Anonymní píše:
A mas nějakou stránku kde mohu objednat, prosím?
Dobře, začnu ji zase brát..
Vím, že je 7 měsíců nic, ale už mě z toho jebe :)

Brala jsem ho ve Fertiproně a beru stále i po celou dobu těhu, může se i při kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.23 12:16
@korn123 píše:
Brala jsem ho ve Fertiproně a beru stále i po celou dobu těhu, může se i při kojení.

Zatím jsem objednala tu kyselinu. Když tak potom zkusím toto co mas ty :oops:

• Citovat
  • Upravit
84
11.7.23 12:44

Ja mam moc dobre zkusenosti s doplnkem stravy Plodnost a tehotenstvi od znacky Verra. Maji i produkty pro muze. Po nekolika mesicich snazeni jsem pak otehotnela az v mesici, kdy jsem zacala brat tyto tablety, mozna je to nahoda, ale cetla jsem vic podobnych recenzi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.23 17:00
@LidaCh píše:
Ja mam moc dobre zkusenosti s doplnkem stravy Plodnost a tehotenstvi od znacky Verra. Maji i produkty pro muze. Po nekolika mesicich snazeni jsem pak otehotnela az v mesici, kdy jsem zacala brat tyto tablety, mozna je to nahoda, ale cetla jsem vic podobnych recenzi:)

Koukám, že cenově docela pálka :D

• Citovat
  • Upravit
4385
11.7.23 17:02
@Anonymní píše:

Z téhle značky se stal bohužel prach obyčejný byznys :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
11.7.23 17:44
@Anonymní píše:

Palka to je, take jsem se dlouho rozhodovala, zda do toho jit nebo ne, zpetne jsem rada, ze jsem do toho sla:) Ale samozrejme to nikomu nevnucuji, kazdy si musi najit svoji cestu, ktera mu bude vyhovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.23 18:29

Mně taky hormonální profil vyšel dobře a pak jsem se až v CARu dozvěděla, že problém je v imunologii. Nehledě na to, že běžný gynekolog dělá jen částečný hormonální profil. V CARu se v rámci horm. profil zkoumá víc složek. Jestli jsi i s předchozím partnerem měla víc jak rok problém otěhotnět, tak bych neztrácela čas nějakými vitamíny, ale šla bych se nechat pořádně vyšetřit..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.23 20:36
@Anonymní píše:
Mně taky hormonální profil vyšel dobře a pak jsem se až v CARu dozvěděla, že problém je v imunologii. Nehledě na to, že běžný gynekolog dělá jen částečný hormonální profil. V CARu se v rámci horm. profil zkoumá víc složek. Jestli jsi i s předchozím partnerem měla víc jak rok problém otěhotnět, tak bych neztrácela čas nějakými vitamíny, ale šla bych se nechat pořádně vyšetřit..

Za to se v tom CAR platí nebo to platí pojišťovna? Vůbec nevím jak tohle chodí..

• Citovat
  • Upravit
576
11.7.23 20:55
@Anonymní píše:
Nějaké rady jestli si ho tedy pořídit nebo cokoliv jiného na podporu otěhotnění? Děkuji

No jestli ses snazila uz rok a ted 7 mesicu tak to uz je docela dlouho. V caru udelaji vic testu a pruchodnost vejcovodu. Nikdo vam do postele nevidi takze klidne muzes rict ze uz se snazite dyl jak rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí