Antivaxer

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1266
24.11.21 07:55

Já tak závidím těm, u kterých je covid horší rýma. :roll: Mám v okolí maminku, která to chytla ještě těhotná a výsledek byl tři měsíce v umělém spánku, částečné ochrnutí a po lázních jak tak chození s tím, že nohy pořád necítí. Opravdu vy, co máte tak dobrý průběh, buďte rádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81601
24.11.21 08:02
@Malineka píše:
@inkakřivák třeba dvě ženy umřely, třeba ne. Je potřeba ale uvádět úplné informace - věk, váhu, přidružené problémy atd a hlavně ZDROJE. To, že někdo umře těhotný neznamená, že za to může těhotenství. Těhotenství je na covid rizikové, o tom není žádný pochyb, proto se to očkování povolilo.
A to nejsem nějaký propagátor očkování, jen nemám ráda, když lidé uvádí něco a je to takové plácání bez kompletních informací.

Je to vyjádření primáře kyjovské nemocnice. Měli nakažené tři těhotné. Dvě zemřely. Myslíš, že si to vymyslel? A skutečně na rýmu zemřelo někdo tolik lidí po celém světě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81601
24.11.21 08:04

@Myšák24 My máme mrtvého padesátiletého manželova bratra. Doma desetiletý kluk. On si to bohužel taky myslel. Že rymicka ho nepoloží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
24.11.21 08:06
@Mkilus píše:
Jako očkovaná je mi to úplně jedno. Máme doma dítko v 8 třídě, které stejně s kamarády všude běhá. A nebudeme ji omezovat v dětství, aby seděla doma. Ta už to ze školy donesla. S tím se počítat musí. A já jako očkovaná na RD nikam moc nechodím a momentálně mám taky Covid. Takže pro mě za mě každý dle svého. Ale kazdy to může chytnout. A nebudeme žít dalších 10 let v izolai.

Takhle napsane to vypada jako ze mas covid a holka litá bez omezeni kde se dá 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33047
24.11.21 08:09
@Anonymní píše:
Covid je jen horší rýma nic víc. Kdyby jste to od tchána chytla, tak máte alespoň na půl roku pokoj od testů a nucení k očkování.

Jak u koho. U nás to žádná jenom rýma nebyla. A to jsme byli zdraví, fit a v psychické pohodě a jsme mladí. Byt těhotná před nebo po porodu bych v té době rozhodně být nechtěla. Stačilo mít doma dvě děti na distanční a jedno 2 lete batole, a měli jsme dost. Manžel se hospitalizaci vyhnul díky lékům. Nejslabší průběh měla moje 70 letá mamka, chytla to až po první dávce.

K tématu..chápu, že se bojíš, já bych se bála taky. Není to rýma a není sranda být nemocná před porodem a v šestinedělí. Člověk se má v tu dobu chránit, i když nejde o covid. Rodina by to měla respektovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
24.11.21 08:14
@Mkilus píše:
@jagisJako očkovaný bude taky všude lítat, bude sedět v hospodě taky bez roušky a stejně se nakazí. Akorát on může mít lehčí průběh. Ale nakazí v rodině ty kteří očkování nejsou tak jako tak.

tak snad v rodine by s nejakou pravdepodobnosti nakazil i naockovane ne? a je hloupost, ze by nakazil jen neockovane… myslim, ze mnozi neockovani maji jiz proti covidu prirozenou imunitu, bohuzel v tomhle absurdistanu se prirozene protilatky neuznavaji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
24.11.21 08:18

Nepřeháníš podle mě. Nejvíc by mě mrzela reakce manžela. Trápila bych se tím, že se o nás s mimi nebojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
24.11.21 08:20

@inkakřivák Taky otřesné. :( Jenomže do některých lidí můžete hučet jak do dubu a je to marné. Už jsem to vzdala. Nebudu se rozčilovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33047
24.11.21 08:20

@markytka3 Kdyby bylo jasné, jaká hladina a na jak dlouho chrání, tak by to uznávali. Tchýně je právě v té sledované skupině, chodí na odběry pravidelně, ale studie ještě zdaleka není u konce. Mně samotné by se to hodilo. Mám po covidu i po očkování, a úplně se mi za 5 měsíců do další dávky nechce, kdyby to šlo jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
24.11.21 08:22
@markytka3 píše:
tak snad v rodine by s nejakou pravdepodobnosti nakazil i naockovane ne? a je hloupost, ze by nakazil jen neockovane… myslim, ze mnozi neockovani maji jiz proti covidu prirozenou imunitu, bohuzel v tomhle absurdistanu se prirozene protilatky neuznavaji :nevim:

Samozřejmě že nakazí i očkované. Celá záležitost s Covidem už je přehnaná. Bohužel za mě kdo se chtěl očkovat, tak se očkovat a kdo nechce tak ať se buď ulizoluje na dalších x let sám někde do lesa. Ale měly by přestat útoky očkovaný x neockovany. Je to jedno. Tak jako tak ho chytnu a tak jako tak ho můžu přenášet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33047
24.11.21 08:22

Manželovi zemřel na jaře 40 letý kolega. Kamarádky 20 letý brácha, sportovec, skončil na Jip, po několika měsících má pořád následky. Ne, to fakt člověk nechce. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
24.11.21 08:23
@Mkilus píše:
A nemáte to jedno? Třeba přestat řešit očkované x neockovane. I když by byl manžel očkovaný tak vám covid donese domů úplně stejně jako neockovany!!

To je sice pravda, ale proč tomu chodit naproti, ne?

• Citovat
  • Upravit
769
24.11.21 08:23
@K. Rocánková píše:
Takhle napsane to vypada jako ze mas covid a holka litá bez omezeni kde se dá 8o

Ano mám Covid. A dcera může chodit ven s kamarády!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
24.11.21 08:28
@Mkilus píše:
Ano mám Covid. A dcera může chodit ven s kamarády!!!

Tohle už je fakt na Darwinovu cenu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Rodiče jejích kamarádů budou určitě u vytržení až se to dozví.

• Citovat
  • Upravit
769
24.11.21 08:31
@Parninas píše:
Tohle už je fakt na Darwinovu cenu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Rodiče jejích kamarádů budou určitě u vytržení až se to dozví.

Dcera měla covid před 5 týdny. Takže klid a nohy v teple :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová