Antivaxer

Anonymní
23.11.21 22:55

Antivaxer

Zdravím,

V rodině máme malé rozepře a potřebuju názor zvenčí.
Za měsíc mám termín porodu a NEjsem očkovaná proti covidu /chtěla jsem, ale moje gynekoložka nedoporučuje jakékoliv očko v těhotenství, tak jsem na ni dala/.
Mluví se o tom, že jsou těhotné dost rizikové, jsem tedy doma a dodržuju samoizolaci.
Problém mám s tchánem, je takový dost extrémistický popírač a proti všem opatřením, neočkován, nenosí roušku nikam, nadále lítá po hospodách… ale pořád chce, ať se stavíme na oběd, ať přijedeme péct cukroví apod. No já bych ale opravdu nerada teď před porodem covid chytla, a tak na návštěvy nejezdím, posílám jen manžela. Ten to moc nechápe a dnes se už dost naštval, že prostě pojedu a nebudu ROZVRACET RODINU. Teď nad tím přemýšlím, dost mě to mrzí, protože to tak není. Jen se nechci zbytečně vystavovat riziku a komplikacím, jen proto, že tchán na žádný covid nevěří.
Co s tím? Nepřeháním?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Parninas
23.11.21 23:01

No tyjo takhle na mě někdo startovat s rozvrácením rodiny, tak se asi zamyslím nad tím s kým to dítě čekám. 8o To to bez tebe nezvládnou?

Mě tvé zdůvodnění nepřijde špatné. Manžel se takhle chová normálně nebo je vypruzenej od rodičů?

• Citovat
  • Upravit
wo2
2138
23.11.21 23:04

Manžel ať si srovná tatu, ale především sebe.
Vůči vám zřejmě nulový respekt jak jeden, tak druhej… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.21 23:13

@Parninas no taky jsem koukala, takhle se běžně nechová 8o přitom je sám opatrný, aby nám domů něco nepřinesl, nikam nechodí, teď jde na přeočkování.. tak bych čekala, že mě pochopí :?

• Citovat
  • Upravit
Parninas
23.11.21 23:17
@Anonymní píše:
@Parninas no taky jsem koukala, takhle se běžně nechová 8o přitom je sám opatrný, aby nám domů něco nepřinesl, nikam nechodí, teď jde na přeočkování.. tak bych čekala, že mě pochopí :?

No hele na druhou stranu - je opatrný aby něco nepřinesl je co? To jako u tchána sedí celou dobu v respirátoru jo? 8)

Řekni manželovi ať se na tebe nezlobí, ale že prostě nepojedeš, protože chceš to nejlepší pro vaše dítě. Na to ti snad nemá co říct.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.21 23:20

Covid je jen horší rýma nic víc. Kdyby jste to od tchána chytla, tak máte alespoň na půl roku pokoj od testů a nucení k očkování.

• Citovat
  • Upravit
4164
23.11.21 23:22

Tak manžel to taky nemá jednoduchý, poletuje mezi dvěma protipóly a asi už ho to zmáhá, čímž ale nelze omlouvat jeho osočení, že rozvracíš rodinu.
Dělej, jak to cítíš ty. Přece tě nesváže do kozelce a neodveze k nim.
Ale teda, pokud máš tuhle obavu, tak jaký je rozdíl, když bys jela k tchánovcům a nakazila se tam, a když ti to od nich doveze manžel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
23.11.21 23:23
@Anonymní píše:
Covid je jen horší rýma nic víc. Kdyby jste to od tchána chytla, tak máte alespoň na půl roku pokoj od testů a nucení k očkování.

Na tuhle blbost anonym proč prosím? Zajímavé jak se anticovid spasitelé musí vždy schovávat za anonym.
 @admin

• Citovat
  • Upravit
1101
23.11.21 23:30
@Anonymní píše:

Anonym z důvodu jakého? Stydíte se za svůj názor nebo za svojí češtinu? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.21 23:32
@Karamba2020 píše:
Ale teda, pokud máš tuhle obavu, tak jaký je rozdíl, když bys jela k tchánovcům a nakazila se tam, a když ti to od nich doveze manžel?

Takto. Zakázat mu tam jezdit nemůžu, pochopitelně. Tak doufám, že jeho očkování ochrání, víc dělat nemůžu.

• Citovat
  • Upravit
492
23.11.21 23:35

Asi bych rekla manzelovi proc tam nechcete jezdit…nehlede ale, ze pokud tchan bude covid mit nejspis Vam ho stejne manzel prinese domu…jestli se to tchanovi nelibi, reknete mu, at nevymeta kde co a vy pak prijedete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
24.11.21 00:52

Jak nejsem zastánce izolovani se od rodiny, tak to tady chapu. Mas to za pár a mela bys byt v klidu. Ted to venku litá a k porodu nepotřebuješ covid ani obycejnou virozu. Ani se stresovat.

S muzem jeste promluv. Jestli se tak obvykle nechova, je toho na nej asi moc a mozna vyjel i proto, ze ma sam strach a je nervózní. Drz se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
24.11.21 01:13

Když se stýká s manželem je to asi fakt jedno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
24.11.21 05:56

Jo muj tchan je to co tvuj a vis co? Ted paty den lezi na JIP, plici a pul v haji, ventilace. Jinak samozrejme doted byl covid “jen rymecka”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
24.11.21 07:11

A nemáte to jedno? Třeba přestat řešit očkované x neockovane. I když by byl manžel očkovaný tak vám covid donese domů úplně stejně jako neockovany!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová