Apolinář duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
234
18.4.12 10:36

Jani, moc gratuluji :kytka: , mělas to teda rychle za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
18.4.12 12:47

Jj, rychlovka a jsem za to rada a hlavne, nebylo to tak hrozny, jak jsem cekala :)
Tak drzim pesti, at to mate taky brzy za sebou holky.

A diky za gratulace ;) nejde mi z mobilu pridat sem fotku, tak az budu mit moznost, neco sem hodim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
18.4.12 15:37

@jane-e Ahojky, tak moc gratuluji k prckovi, až budeš mít teda možnost, tak nám hned ukaž Davídka. :)

Ale docela jsi mě naštvala, žes nepočkala na mě :lol: :lol: :lol: Měly jsme být spolu v porodnici ne?? :lol: :lol: :lol: :lol:

Jinak holky já pořád nic. Zítra jdu k Apolináři na kontrolu, tak vám dát vědět jak to bude dál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
18.4.12 21:06

@abidail no jo, pardon, ale to si vyrid s Davidkem, ja jsem v tom nevinne :) a treba se tu jeste stihnem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
18.4.12 22:38

@jane-e jojo, hlavně, že jste oba v pořádku a máš Davídka u sebe. Jaký jsi měla porod? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
20.4.12 00:36

jane-e: moc gratuluju k Davídkovi..To bylo teda rychlý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
23.4.12 13:24

ahojky, tak jsme od soboty doma a zajizdime se do domaciho rezimu…a posilam foto pro ilustraci :)

porod byl rychly, nestihli mi ani dat epidural, mela jsme skvelou PA, takze to vsechno probehlo bez problemu.. musim rict, ze jsem se bala zbytecne :)

a co vy zbytek, nejaky novy prirustek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
23.4.12 13:27

@jane-e ahojky, Davídek je překrásný. jééé tak to bych si přála taky takový porod? co bolesti? Je to fakt ukrutný?? Já mám nástup ve středu v 7:15 na vyvolání. a budu rodit na 2 =o). Jinak vím, že Grejs měla dnes nástup na vyvolání. A když jsem tam byla na ten zátěžový test od 11-12 na PS 2, tak se narodilo mimčo, tak třeba to bylo zrvona Grejs, tak uvidíme co nám napíše =o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
23.4.12 14:17

@abidail dekujeme :hug:
k tomu porodu, nevim, jestli to bylo tim, ze to slo tak rychle nebo cim, ale mne to nepripadalo tak hrozny, zezacatku ty kontrakce sly docela dobre prodychavat - s tim mi hodne pomohla PA a pak uz to bylo horsi, kdyz jsem nesmela tlacit, no a konec, to uz je takova jizda, ze tu bolest ani moc nevnimas… nebudu rikat, ze to neboli, to bych hodne kecala, ale jde to prezit ;)

tak drzim moc pesti, at mas co nejlepsi prubeh a je to rychle za tebou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
23.4.12 15:30

@jane-e Tak teda musím říct, žes mi dodala hodně optimismu. Ikdyž jsem se všude dočetla, že vyvolávačka bolí víc. Budu se držet tvé verze a snad to půjde líp :lol: :lol:

tak já dám potom určitě vědět. a vy se hezky sžívejte =o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
25.4.12 12:42

ahoj holky tak já dneska první termín a od včera mám úplně tvrdý břicho a cítím už mín pohyby asi se tam mimi už tolik nevejde v pátek mám druhý termín tak jsem zvědavá zítra jdu na kontrolu tak čekám co mi řeknou včera celý den jen odpočinek dneska taky je to dost nepřijemné jak to břicho je úplně tvrdé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
25.4.12 18:14

@abidail tak co? slysela jsem, ze vyvolavacka vcera zabrala ;)

@terk4 tak drzim pesti, at mate vse v poradku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
25.4.12 20:06

jane díky moc snad to bude rychlé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
27.4.12 09:05

ahojky tak po včerejší kontrole nic moc mám už kontrakce pravidelné ale na porod se to zatím nechystá břicho stále tvrdne tak už jenom čekám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
27.4.12 18:12

@terk4 tak drzim pesti, at te prcek uz dlouho netrapi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie