Apolinář duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
27.4.12 18:33

Jane díky ale stále nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
27.4.12 21:52

@terk4 neboj, to prijde :hug: ale to cekani ti uprimne nezavidim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
28.4.12 09:37

holky tak včera večer už jsem myslela že pojedem začali mi bolesti v podbříšku asi po 5 minutach ale po hodině odeznělitak já nevím :( kdy to přijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
28.4.12 21:58

Ahoj holky, tak se hlásím. Dnes nás pustili domů. Anetka se zřejmě vyvolávačky zalekla a šla sama :). Nástup jsem měla 25.4. a 24.4. ve 4 ráno mě vzbudili kontrakce. A pak už to jelo. Rodila jsem 8 hodin, žádný problém nebyl, tak to celkem šlo :) , Jinak Anetka má 51 cm a 3370g. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
29.4.12 17:29

@abidail no tak to je super, ze to nakonec slo prirozene :hug: tak moc gratuluju Sabi a az bude cas, hod sem foto vasi princezny ;)

a jaky mas zazitek z porodu teda? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
30.4.12 14:35

@jane-e Tak posílám tu naší princeznu :)

no tak ve 4 mě vzbudily ty kontrakce, tak jsem hopsla do vany jestli to nejsou poslové a nepřešlo to, takže jsem si vklidu zabalila tašku (samozřejmě jsem to zanedbala a neměla ji zabalenou :oops: :lol: ) a jeli jsme. Šla jsem na příjem, pak na přípravu, tam jsem byla hodinku a pak jsme dostali porodní box a tam se mnou už byl manžel. Po 7 hodinách jsem to jaksi nevydržela a řekla si o epidural, s tím, že jsem si ho moc „neužila“ jen půl hodiny a šlo se rodit, a to už nefungoval. Jinak tlačila jsem docela dlouho asi tak půl hodiny se mi zdá. Protože se ji pořád vracela hlavička zpátky (zřejmě pupečník). Ale povedlo se a když ze mě „vyklouzla“ celá, tak to byla nesmírná úleva :) co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
3.5.12 14:37

@abidail jeeee, ta je vlasata :D krasna princezna :hug:

ty jsi nemela zabalenou tasku jeste ani v terminu jo? tak to ses fakt husta :lol:

tak ja mela porod urcite jednodussi, ale zvladly jsme to ;) ted doma mi to prijde teda vetsi narez, chvilema nevim, co s nim :roll: a jak vy bojujete doma?

jinak holky, nemely jste nektera PA Lucku Stedrou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
3.5.12 15:37

Ahojte holky,

abidail : gratuluji k holčičce, je krásná :-).
Já nějak nestíhám a když mám chvíli času, tak akorát mrknu, co je tady nového a zase to zavírám. Petřík je hodňoučký. Adél začala docela zlobit, takže mi občas tečou nervy. Myslím si, že začala na brášku trochu žárlit, přece jen na ni nemám tolik času.
Cítíte se unavené? Já jo.
Jani, tý jo, koukala jsem se PA na jmenovku a stejně jsem zapomněla, jak se jmenovala. Byla to blondýnka s culíkem a brýlema a byla strašně příjemná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
3.5.12 19:37

Leni a vy jste nedostali takovou tu karticku v porodnici? Kdy se Petik narodil a kdo mu pomahal? Tam ta PA je zapsana ;) ale ta Lucka byla brunetka bez brejli, takze to urcite nebyla ona :D

jinak ja toho mam taky plny brejle, moc toho nestiham a to mam jen jedno dite, takze mas Leni muj obdiv :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
4.5.12 07:16

@jane-e Ahojky, tak my měly PA Šmatlákovou a byla úžasná =o). Jinak my se sžíváme celkem v pohodě. Malá je andílek. V noci hezky spinká a budí se po 4-5 hodinách. Jinak přes den se nám moc spinkat nechce, to pořád kouká kde co lítá :lol:

@smudla92 děkuji, jinak ikdyž se v noci vyspim, tak se cítím jak spráskanej pes :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
4.5.12 18:13

@abidail tak to je fajn, doufam, ze vam to vydrzi ;) Davidek by byl taky zlatej, kdyby ho vecne netrapily prdiky, to je sileny, v noci zase vyvadel jak divy :roll: zkousime ruzne kapicky a vubec vsechno mozny a zatim nic moc nepomaha, tak jsem zvedava, jak to bude dal :think:

jj, taky to mam s tim spanim vselijaky, od porodu jsem si jeste poradne neodpocinula.. ale tak s tim asi nic nenadelame :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
14.5.12 11:57

Ahoj maminky, našla som teraz vašu diskusiu a celú prečítala :oops: gratulujem ku krásnym miminkám. Zaujala ma vaša diskusia.. ja mám TP 12.6. a budem rodiť u Apolináře… tak sa mi zídu aj vaše „prebraté“ komentáre čo ste viedli ;) dúfam, že to neva :hug: ako sa vám inak darí? A čo miminká? Asi toho máte teraz hodne a ste radi že ste… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
16.5.12 12:24

@popletko ahoj, jasne, ze neva, neni to uzavrena diskuze ;) tak drzim pesti, at vam vsechno dobre dopadne :hug:
u nas je to docela divoky, maly mi moc nespi, tak vetsinou neni cas na nic :D ale je to hezky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
16.5.12 12:34

@jane-e :mavam: ďakujem :hug: prosím ťa.. ako som tak čítala diskuiu.. ja viem že to je individuálne, ale rodili ste v termíne?
Ja teda čím viacej sa blíži TP tak mám väčší a väčší strach :nevim: ale aj napriek tomu sa na malého hrozne teším… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
16.5.12 12:50

@popletko ja jsem teda uplne v terminu nerodila, puvodni termin jsme meli 25.4., ale podle UZ nam to pak zmenili na 5.5. a Davidek se narodil 17.4., v 38tt :) jinak zbyvajici holky rodily v terminu snad vsechny :think:
ja jsem se taky strasne bala, i kdyz ke konci uz jsem to neresila, ven stejne musi ;) a nakonec jsem mela porod uplne v pohode :dance: tak se zbytecne nestresuj, to bude vsechno OK ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí