Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak u nás je to podobně, zeleninka nám chutná, takže super
od příštího týdne půjdeme do masa.. a máme dva zuby už dva týdny ![]()
Tak ja zatim maso jeste odkladam, ale chci zkusit ovoce pristi tyden
a zuby jeste nemame ![]()
Mě ty zuby trošku fascinovalo, nečekala jsem je tak brzy ![]()
@jane-e píše:
Tak ja zatim maso jeste odkladam, ale chci zkusit ovoce pristi tydena zuby jeste nemame
Ahoj holky, tak my zatím jen kojíme a k tomu večer kaše, jinak zeleninku jsem zkoušela a absolutně to odmítala. Tak jsem toho nechala a chci to zkusit až za 14 dní, to jí bude 5 měsíců, tak uvidíme. Ale kašička chutná. A zoubky taky ještě nemá. A jak se vám mimča převracej? Anetka jde na bok, na bříšku vydrží čím dál víc, začíná zvedat prdelku a strkat kolínka pod sebe, ale sama se nepřetočí na bříško. Jak to máte vy? Co ty Jančo, když jsme se viděli, tak se Davídek taky nepřetáčel ![]()
@Ivuska23 to chapu, objevily se celkem brzo ![]()
@abidail u nas Sabi furt to same, pretocit se nechce, jemu se hlavne moc nechce samotnemu na bok, pak uz se pretoci jednim svihem
a na brisku moc byt nechce, se mu to nelibi
pristi tyden jdeme k dr, tak jsem zvedava, co nam rekne..
mne zezacatku taky tu zeleninu nechtel, ale ted uz basti jak o zivot
a kasi nedavame, spi mi celou noc i po mliku ![]()
@abidail Sabi tak u nas uz se zadarilo, v patek vecer se Dadik sam pretocil a pak nam to jeste 6× zopakoval ![]()
@jane-e Ahoj, taky jsem ti chtěla psát. Anetce se to podařilo včera. A hned 3×. Ale dneska zase nic. Ale hlavní je, že vím, že to umí. ![]()
@abidail tak jsme se dockaly
nam to od patku taky zopakoval snad jen 2×, ale tak uz se mu to povedlo, jsem spokojena ![]()
@jane-e Přesně. Mně to od neděle udělala jen dnes a jednou. Šla jsem do koupelny a když jsem se vrátila tak byla na bříšku. A oni to ted začnou dělat čím dál tím častěji. A taky mi stačí, že vím, že to umí.
Jsou to naše šikulky.
Ahoj holky!
Zdravím po dlouhé době.
Nohy už mám lepší..dokonce už chodím doma bez holí!
A můžu se starat o Elišku a neotravuje mě tu tchýně! ![]()
Dneska jsem u doktora dostala třetí a poslední injekci a mělo by to být už úplně ok.
Včera jsem s kočárkem poprvé dobelhala ven na lavičku v parku co máme za barákem. Byla jsem z toho hrozně happy ![]()
Přidávám fotečku mě a Elišky jak mě vyfotila ségra ![]()
Eliška je moc krásná princezna. Tak to je dobře, že to máš už mnohem lepší. ![]()
@baculinka tak to jsem rada, ze uz je lip, snad to bude brzy uplne v poradku ![]()
Eliska je krasna ![]()
@abidail jo, ja to mela vcera taky tak, sla jsem do koupelny a po chvilce slysim, jak se vzteka, tak samo, ze byl na brisku
jeste budeme vzpominat na dobu, kdy se nepretaceli, aspon teda pokud se jim na brisku nezalibi ![]()