Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky ja byla na ko po šestinedělí po tom CS a dr. povídal, že dobré tak mám radost ![]()
Pajkax! Supis zpravy. Uzivej zivota bez srustu ![]()
My uz doma. Mala je super zena ![]()
Botaska
Díky, já už chci taky super ženu
Ještě to mám všechno před sebou a bojim se, co se ještě zvrtne, pupeční šňůra atd. znáš to… ![]()
Pajkax a Botaska
A holky, budete chtít ještě další miminko? A budete chtít před otěhotněním ještě na kontrolní hysteroskopii, nebo si to lajsnete bez?
Mně říkal můj gynekolog, že po porodu to naopak může bejt dobrý a je nejlepší otěhotnět co nejdriv. Vlastně jeste jedna doktorka mi to taky říkala, že ten asherman se může těhotenstvím vyřešit. A pokud to u vás šlo takhle hladce??? Já sama nevím teda. No, já budu nejspíš ráda, když se mi podaří vypotit aspoň to jedno, takže asi předbíhám ![]()
Severina:
já nevím, jsem po CS a musím stejnak počkat na zahojení dělohy, ale druhé nevím, zatím mám starosti s prvním a pak se uvidí…
držím palečky
Ahoj Severino!
Byla jsem na kontrolnim utz a vse vypada dobre, tak snad to tak i zustane. My druhe urcite chceme a nejradeji bych ho hned ted, ale samozrejme bych rada tak cca rok pockala
Chceme tomu nechat volny prubeh. Mam i ty svoje jine problemy, tak uvidime, jestli budu menzesovat. Uprimne na hysterku ani na odber vajicek se mi uz nechce. Verim, ze po tomto tehu to dalsi pujde lepe a zas prirozene. Mame jeste nejake embrijka v mrazaku jako rezervu. To je max do ceho pujdu, ale tak mluvim ted. Uvidime, az si tu budeme psat v roce 2014
Jsme radi, ze mame jedno mimco, druhe bude krasny bonus ![]()
Moc ti preju uzasny porod bez komplikaci jako jsem mela ja. Me pri te strasne nekonecne bolesti utesovalo slyset tlukot srdicka nasi holcicky, ktere stale tlouklo jako zvon.
Tesim se, az pisnes, ze jsi taky mamina. Samozrejme tve obavy plne chapu. S narozenim prcka bohuzel katastroficke predstavy, ze o nejprijdes, nekonci ![]()
Zdravím všechny! Nevím, zda jsem to psala, je toho moc, pročítat to po zpátku. Před měsícem jsem byla na kontrolní hysteroskopii a zas tam byli srůsty a hned mi je rozrušili. Vrchní část dělohy, že je hezká, na spodní jsou jizvy po ashermanu, tak záleží, kde se to uchytí. Hned jsme po menzes se začali snažit a zatím nic. V caru mi doktor řekl, že srůsty byli blánovité a to prý tak oplodnění nevadí. Což mi připadá divné, dyt zas mi slábla menzes. Někdy jen špinění a ted už je úplně normální. V pondělí jedu pro výsledky do Plzně na imuno, nechala jsem si to pro jistotu udělat a pak hned na IUI, mám to už domluvené a léky doma.Tak snad to vyjde, ale zas hlodá červík, aby to nebylo zamlklý.
Nemohla to být náhoda, třikrát po sobě. No snad to vyjde.Tak hezký den ![]()
Moris!
Drzim palce, at je imuno ok a iui tentokrat vyjde!!!
Do mesice tady chci cist radostne zpravy ![]()
Botasko, tys mě rozesmála, ale když je to příkazem, poslouchat se musí, tak se pokusím… ![]()
Stejně pokud to vyjde, ted budu nervovat, aby to nebylo zas zamlklý, když už to bylo třikrát.
Ale aspon nějaká náděj. Jinak hezký den vám všem. Jsem zmrzlá, zas zvonili ti obchodníci a nabízeli levnější elektriku.Je mi jich líto a říct hned nemám zájem. Tak jsem je vyslechla, vymrzla a ted mi připadá, že mám doma krásně teplo. A to pořád nadávám, že se málo topí. ![]()
Tak podomní prodejci elektřiny a plynu… jsem kojila a zvonek, kouknu kukátkem a rovnou jsem je poslala někam ani jsem neotevřela…
dneska jsem byla s prckem na prvním očkování, celkem to zvládl, hůř to nesla maminka
ta pláče za něj, snad z toho nebude mít horečku a tak, ted spinká
hezký den
@Pajkax No jo, to jsme my takové maminky. Nás to bolí víc jak je. ![]()
Ahojte děvčata! Chci vás pozdravit v novém roku, popřát vše nej a nepřibyla mezi námi nějaká mamina? Pokud né, třeba se zadaří tento rok.Tak vše nej a nej!!Jinak na imunologii se našla příčina zamlklých těhu. Přitom mi dělali tolik vyšetření a vše v pořádků, tak to házeli na věk už. Houstnou mi krevní destičky a tak přes řečiště krve nebyl plod vyživován. Tak ted beru na ředění krve a můžem se pokoušet sami. Jinak vše je ok.Tak pokud tento měsíc se nezadaří, půjdu na IUI, at to trochu pojistím s větší šanci na otěhotnění. Roky letí.
![]()
Zdarek!
. Nase slecna chtela holt zalozni padak 
Kontrolu vnitrku mam domluvenou na pristi tyden. Pry je zbytecna, ale chapou me obavy, tak mi vysli vtric
Ptala jsem se i na ty 2 placenty. Dostala jsem odpoved v serii latinskych nazvu:-) s ukoncenim, ze to proste existuje, ale ze to je hodne netradicni anomalie.
Jooo, ja musim mit vzdy neco extra
Severino, dik za gratulace a tobe moooc drzim palce!!!
Verim, ze nase konverzacka pomuze a doda nadeji dalsim ashermankam