Ashermanův syndrom

• Fotoalbum (21)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.2.23 02:56

Ahoj…tak Vám jdu napsat, že zázraky se dějí. Jsem po několika hysteroskopiich, ivf, mimoděložním…atd…pořád stejná písnička. V IVF centru nám řekli, ať si najdeme náhradní matku, že moje děloha je úplně špatná, zdravý vejcovod mi vzali kvůli mimoděložnímu a o druhém mi tvrdili, že není průchozí ( byla jsem na profuky). V lednu se mi narodila dvojčátka. Otěhotněla jsem přirozeně. :srdce: :srdce: těhotenství ukázkové, jen jsem rodila 34+1 protože mi odtekla plodovka. Takže holky…není vše tak horké jak se zdá. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.23 15:17

Ahoj holky-pro odlehceni, taky se Vam tak libi pan profesor Mara?☺️

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.4.23 16:19
@Anonymní píše:
Ahoj holky-pro odlehceni, taky se Vam tak libi pan profesor Mara?☺️

Jo :oops: :srdce: A kdyz jsem si o nem neco vygooglila, zacal se mi libit jeste o to vic…

• Citovat
  • Upravit
3
21.4.23 17:50

Jojo, pan doktor je borec :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.23 19:43

Tak aspon uz si neprijdu tak silena :lol:
Clovek si furt rika-jak to dokaze byt porad tak vlidny a vrely..4 roky peripetii, kdy me tim vsim provazel a byl nadeji..bude se mi po nem normalne styskat (dalsi dite se povedlo)

@Anonymní píše:
Jo :oops: :srdce: A kdyz jsem si o nem neco vygooglila, zacal se mi libit jeste o to vic…
  • Citovat
  • Upravit
Coco16
26.11.23 15:49

Ahoj,
ráda bych obnovila diskuzi. Je tu někdo, kdo “bojuje” s Ashermanem?

• Citovat
  • Upravit
3
26.11.23 17:01

Ahoj. Já ještě pořád. Čeká mne 4ta remodelace v lednu. Asi nikdy nekončící příběh :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Coco16
26.11.23 17:06

Tak to mě moc mrzí. Mě čeká druhá hysteroskopie v prosinci. Doufám, že už bude poslední. Ještě nemám děti, tak mám strach, co pak bude.

• Citovat
  • Upravit
1334
26.11.23 19:17

@Coco16 Ja mela take srusty v deloze. Ty ihned rozruseny. O mesic pozdeji kontrola a aplikovan gel proti srustum a pote jsem otehotenela. Mela jsem toho vice i v imunite. Drzim palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Coco16
26.11.23 21:19

@Moon88 moc děkuji 🙂Budu to mít stejně. Teď dostanu ten gel. Doufám, že pak bude vše v pořádku. Jak probíhalo těhotenství?

• Citovat
  • Upravit
42
26.11.23 21:57

Držím Vam palce. Nevzdavejte se. Dopadne to. Ja s AS otehotnela po 3.hysteroskopii, hormony jsem brala pres rok a bylo to peklo, takze jsem nakonec brat prestala, kapala jsem gynax a za pul roku těhotná :wink: Těhotenství rizikové, kvůli spatne placente, nekolikrat hospilltalizace s velkym krvacenim, ale nakonec jsem vydrzela do 35.tydne a mam zdraveho chlapečka cisarskym rezem, pocitala jsem s tim, ze přijdu o delohu, ale nakonec nebylo nutne. Nicmene mě čeká další hysteroskopii, v deloze jsou opet srusty nebo neco 🤷🏼‍♀️ Nekonečný příběh. Moc držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Coco16
26.11.23 22:13

@manisuja Moc děkuji :) Já jsem žádné hormony nedostala. Koupila jsem si gynex a chci začít užívat po hysteroskopii. Je dobře, že Vám nevzaly dělohu. Budete se snažit o druhé dítko? :)

• Citovat
  • Upravit
1334
27.11.23 17:37

@Coco16 urcite gel pomuze 😊 tehotenstvi bylo naprosto v poradku, ja ho prozila krasne, mam zdraveho chlapecka 🙏🏻 ✨ ♥️ drzim palecky i Tobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.12.23 15:03

Naděje umírá poslední

Zdravím všechny, co se dočetly až sem. Z vlastní zkušenosti vím, ze přečíst tuto diskuzi není zrovna snadné a všechny v ní hledáme útěchu, rady a dobré konce. Já jsem na začátku své cesty porodila zdravé dítě, zůstal mi v děloze kus placenty, což znamenalo revizi. Po období kojení přišlo období absence menstruace a až po několikadenním pročítání diskuzi jsem svou doktorku navedla právě na tuto diagnózu- a ta se potvrdila. A začalo období HSK- první u nás ve městě (pro místní pracoviště neřešitelné srůsty), odeslání do Prahy k našemu anděli prof. Márovi - zde celkem 6 hystroskopii během roku a půl, 1 IVF (ET +KET). Vše neúspěšně. Ale nyní po poslední HSK jsem s největší pravděpodobností těhotná (testy sílí den ode dne) a to přirozeně. Vyhráno nemám! Ale naděje tu je! Takže to nevzdávejte! Profesor má zlaté ruce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
18.12.23 21:40

@Peppa123 Drzim palecky aby bylo vsechno v poradku 🙏🏻 my zeny jsme bojovnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí