Ashermanův syndrom

• Fotoalbum (21)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.4.22 02:18

@Maria37 u Mary jsem byla 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.22 02:57

Naděje

Ahoj holky, nadeje je vzdy a i zazraky se deji. Ja po kontrole u sveho gynekologa po jednom cyklu po HSK brecela…rekl mi, ze sliznice temer zadna, ze urcite takto neotehotnim atd… A kdo ví, zda vůbec dostanu MS.. byla jsem v pulce cyklu v dobe ovu, takze sliznice by urcite nejaka byt mela…
A hle…dnes zacinam 9tt…proste nekse kousek hezke sliznice asi byl a vajicko se zaklubalo..
Vim, vyhrano neni…spinim, obcas krvacim, zavadim utrogestan, picham injekce na redeni krve…ale. bojujeme o kazdy den a postupujeme pomalu dal…
Opravdu je nas problem nevyzpytatelný a nikdy přesně nevidi celou sliznici detailne. A jak rika Mára, na vysku u nas ashermanek koukat uplne nemuzeme…

@Mynameis123 nejde podepsat treba nejaky papir, ze chcete ket i přes nizsi sliznici?

Zatim anonym…

• Citovat
  • Upravit
1334
17.4.22 21:32

@Jitka1607 ahoj, jak jsi prosim dopadla? 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
17.4.22 21:44

@Zuz108 ahoj, procitam diskuze ktere by mi byly napomocne. Mohu se zeptat, holky tady pisou o Marovi? Kdopak to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.22 11:12

Ahoj.prof.Mara je odborník na Ashermana, viz odkaz
 http://myomy.cz/…nzultace.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
19.4.22 13:33

@KytickaKate dekuji🌸

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
22.4.22 21:45

Ahoj holky tak jsem byla z Dr Mary. Jeho verdikt zní: podle nej dle UZ AS určitě nemám a říkal ze si mysli ze HSK je zbytečná a byt mnou na ni nejdu ale jestli prý chci udělá mi ji a bez celkove anestezie. A j nevím co dělat, tak nějak jsem se na to psychicky připravovala a těšila se ze najdu odpověď, co se to s tou moji MS děje. Teď mi MS začala 21.4. první den byla cca na dvě vlozky, deuhy den jsem použila už jeden tampon (ani nebyl plný) a dnes třetí den už mi stačí jen intimka :,( jsem z toho špatná. Jo a ultrazvuk mi delal taky byla jsem myslím 18 DC a sliznice merila 8 mm. Říkal ze je to normální ale všude čtu ze by měla byt víc :( tak já nevím tak strašně jsem doufala ze se to vyřeší a teď nevím co dělat, kontryhel ani nic podobného na me nějak nepůsobí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
22.4.22 22:47

@aria11 srusty se daji poznat uz i na ultrazvuku? Jak dlouho cekate na miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.22 09:42

Ahoj. Dobrá zpráva Aria11 pro tebe, že nemáš Ashermana. :dance:
Nechala bych tomu volný průběh. Kdybych jako se měla rozhodovat sama za sebe a nemusela bych na HSK, tak na ni nejdu, ale pokud Ti to pomůže..Vím, chytame se stebla..Nepřipadá mi sliznice 8mm malá, já mám menší,(co bych za to dala mit 8mm),takže bych se hodila do pohody, nesoustředit se na to poceti, pokud to má přijít, tak to prostě přijde.
Zamestnej se třeba sportem, procházky, výlety..co tě nabíjí atd.Snaz se to vytěsnit z hlavy, taky to zkouším a uklidňuji se, že se nám třeba zadaří. Nevim, zda jsem tě potěšila :nevim: Držím palce :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
24.4.22 22:19

@Moon88 no na UZ úplně ne ale Dr mi řekl ze to jak to tam u me podle UZ vypadá, neodpovid As syndromu, ze to pak vypadá jinak …tak nevím, my se teď o mimi nesnazime ale radi bychom ke konci roku začali a já bych nerada pak litala po doktorech :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
28.4.22 21:27
@Moon88 píše:
@Zuz108 ahoj, procitam diskuze ktere by mi byly napomocne. Mohu se zeptat, holky tady pisou o Marovi? Kdopak to je?
Čaroděj :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
22.5.22 19:53

Ahojte holky, byla jsem pred 3 tydny na hysteroskopii, byly mi zjizteny 2/3 srustu na deloze, ty byly ihned rozruseny. Budu mit v tomto novem cyklu kontrolu, zda se znova nevytvorily a bude mi aplikovan hyalobarrier gel. Mate s nim zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
22.5.22 19:54

@Moon88 ahoj muzu vědět jak se ti srusty projevovaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
22.5.22 20:12

@aria11 ahoj, nemam vejcovidy takze musim pocit miminko jedine pres IVF. Měla jsem za sebou 6 neuspesnych embryo transferu, kde nebylo nikdy zadne tehotenstvi. Zmenila jsem kliniku, a nova doktorka me posilala na ruzna vysetreni. A rekla bych se i slabou menstruaci se to projevovalo, ale zvlastni bylo, ze sliznice rostla na 7 mm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.22 20:28

@Moon88
Skoda, ze ti nedal gel hned poprve a nejakou léčbu si mela? Většina z nas tady mela vzdy gel a pak hormony 🤷 první HSK rozruseni, druha kontrola případně dalsi rozruseni

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex