Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Děkuju, stím zvedáním máš určitě pravdu, to se snaží dělat.. Tchyně mi říkala že ji mám dávat do postýlky aby se chytala boků, a tím se zvedala… Ale právě jsem četla že se to dělat nemá, že se má dítě posadit z pozice na čtyřech.. Navíc dcera mi v postýlce stejně jenom spí, tudíž nemá šanci dělat blbosti..
Jinak všem moc dekuju, jsem klidnější.
Neni za co
do zivotopisu si to fakt nedaj ![]()
Prosím Tě, netráp se, všechno je v pořádku. Moje Eliška v 7. měsících byla na tom stejně a teď v roce všechno dohnala. Jenom se nestresuj a těš se z miminka ![]()
@Anonymní píše:
Manžela už si nepamatuje, ale svagrova prý v 6ti měsících seděla, v 7mi stala u nábytku, v 9ti chodila.. Ve dvouchetech plavala na prehrade… Prý jsou kluci pomalejší, takže manžel asi o dost dyl..
Jasně… a ve třech skládala básně a v desíti měla hotovou univerzitu…
Tvoje holčička je úplně v pohodě! Je naopak šikovná, moje dcerka třeba nikdy správně nelezla, jen se plazila, jakžtakž lezla až poté, co chodila ( ve 14 měsících), stavět a obcházet nábytek začala někdy v 11 měsících. Je z ní šikovná, sportovně nadaná školačka. Fakt nesrovnávej! Tvoje tchýně je s prominutím lehce prdlá, hlavně se jí nenech rozhodit a nenech si od ní nabulíkovat nějaké kraviny.
Máš úplně normální, šikovné dítě!
Dcera si sedla až v roce, prostě až byla zpevněná tak si sedla. Nic ji neuteklo.
No jo tchyne ![]()
Mne tchan tvrdil, ze manzel v roce recitoval basne, protoze se mu tchyne venovala. A nase holky nic nerikani, protoze na ne kaslu ![]()
Proste to ti prarodice maji nejake popletene a uz si to nepamatuji.. Chtela bych videt rocnu recitujuci mimino ![]()
Jinak dvojcata zacaly mluvit v 18mes a brzy ty basnicky umely taky. Treti dcera je tezky salamista a jeste ted ve 21mes nemluvi. Sedla si az v 10mes a chodit zacala skoro v 1,5 roce. Kazde ma sve tempo ![]()