Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky a krasny den vsem.
Drzim ted atkinsonovu dietu, cetla jsem i negativa, to mi tady prosim nepiste. zajima me kolik a za jak dlouho se Vam podarilo zhubnout?
dekuji moc a pokud se nekdo snazite taky o zmenu, tak drzim palecky
![]()
@Bellinečka dlouhodobě to asi nedáš a jak začneš jíst zase vše tak kila přiletí zpátky. lepší dodržovat něco co zvládneš už pořád
. Já to před pár lety zkoušela a po měsíci mě bylo fakt zle ![]()
Určitě hodně zhubneš, pokud to opravdu vydržíš, spousta mých držela tuto nebo podobný typ diet. Zhubli všichni, jeden kamarád dokonce 30 kg za 4 měsíce, ale ten byl už opravdu dost tlustý, tak u těch to jde rychleji. Nicméně je to extrémní nápor na ledviny, tak pozor na to. Každopádně pokud to potřebuješ jen kvůli nějaké akci, tak to chápu, jinak opravdu nepočítej s tím, že to vydrží. Jakmile se vrátíš ke zdravému způsobu stravování( protože to tahle dieta opravdu není), tak pár kilo možná i všechny budou zpět. Já z té spousty lidí neznám nikoho, komu by ta získaná váha vydržela déle jak rok. Většina z nich je na tom hůř než předtím. Ale držím pěsti a pevnou vůli, je to hodně náročné.
Tak za sebe můžu říct, že jsem držela Ketodietu a po pár dnech přešla v podstatě na Atkinsona. Po 4 týdnech 7kg dole. Jinak mě to teda na držení nepřijde tak hrozný. Zrovna se chystám na druhé kolo. Teď jím normálně až jako ne moc zdravě a neztloustla sem ani deko (zatím:)
@MariMart ahojky 7kg? To je super.Taky mne to, neprijde nejak hrozne na drzeni. spise na.opak nemam hlad a ani chute. a vaha a hlavne centimetry tak se nestacim divit jak to jde dolu.tak az zacnes tak drzim palecky. ![]()
@LennyL1 ahojky dekuji za prispevek.Ja jsem uz zhubla 37 kg, diky zdravemu zivotnimu stylu, ale ted se mi toze nejaklásko zastavilo tak zkousim tohle, jelikoz moje nejlepsi kamaradka se v rijnu vdava
![]()