Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
S tím nic neudělás. Je to tvar obličeje. Jen mě překvapuje, ze píšeš ze nejsi nějak tlustá
. Já mám 168cm a 52kg a byla jsem vyzablina
. Teda teď ne. Jsem v devátém mesici tak je to lepší ![]()
Prostě máš takový tvar obličeje. Možná se to upraví věkem, pokud budeš dál hubená. Já hubnu nejdřív obličeji, ale taky nevážím 53. Ale dost možná si jen něco namlouváš a s tvým obličejem to zas tak hrozné nebude…
Taky bych chtěla aby mi sly videt licni kosti, moc se mi to u žen líbí. A jinak tvářenka umí zázraky
Prizpusobit uces. Vybrat takovy, ktery to nebude zvyraznovat.
Leccos jde vylepšit kosmeticky…ale…zřejmě jsi hodně mladá. Veř, že s postupem času tuku v obličeji ubývá. A když máš obličej buclatější, stává se to výhodou - napjatější plet, méně vrásek, mladší dojem z tváře. Vím, o čem mluvím
![]()
Já mívám opačný problém. A to vážím skoro 100 kilo. Děla to voda a tuk v podkoží. Jejich retenci jde snížit pravidelným příjmem tekutin a tuků. Ale nevím jak hodně to ovlivňuje kosmetika. Každopádně když makám na zahradě a hodně se potím, tak mám pak dost propadlé tváře a viditelné vrásky mezi nosem a ústy (ty dvě kolem čelisti). Každopádně z dlouhodobého hlediska ta pleť nestárne. Takže po doplnění tekutin se ty dvě vrásky zase vyhladí.
Ahoj, jak psaly holky je to dáno tvarem obličeje, také jsem měla za mlada(tak do 24let)dost kulatý obličej, a to jsem byla dost hubená, ale s věkem se mi to meňí je mi 30let a mám už vystouplé lícní kosti, tuk v oblečeji ubývá prostě. Tak se ti to možná upraví věkěm, pokud ne nauč se konturovat
je to sice trochu náročné ale vypadá to moc pěkně když se to umí ![]()
@pe-terka píše:
Leccos jde vylepšit kosmeticky…ale…zřejmě jsi hodně mladá. Veř, že s postupem času tuku v obličeji ubývá. A když máš obličej buclatější, stává se to výhodou - napjatější plet, méně vrásek, mladší dojem z tváře. Vím, o čem mluvím![]()
To je fakt!
Ahoj, mám tový problém s xichtem, tak jdu sem pro nějakou tu radu
.
Můj problém je v tom, že mám baculatý obličej. I když nejsem nějak tlustá (167 cm 53kg).Zajímalo by mě jestli jde nějakým způsobem zhubnout jen v obličeji. Dřív jsem měla dá se řit i podváhu-na svoji výšku 47kg a stejně to tam bylo. Už mě to docela štve. Poradíte někdo?