Hubnutí v obličeji?

Anonymní
2.8.17 12:25

Hubnutí v obličeji?

Ahoj, mám tový problém s xichtem, tak jdu sem pro nějakou tu radu :lol:.
Můj problém je v tom, že mám baculatý obličej. I když nejsem nějak tlustá (167 cm 53kg).Zajímalo by mě jestli jde nějakým způsobem zhubnout jen v obličeji. Dřív jsem měla dá se řit i podváhu-na svoji výšku 47kg a stejně to tam bylo. Už mě to docela štve. Poradíte někdo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1219
2.8.17 12:33

S tím nic neudělás. Je to tvar obličeje. Jen mě překvapuje, ze píšeš ze nejsi nějak tlustá 8o. Já mám 168cm a 52kg a byla jsem vyzablina 8o. Teda teď ne. Jsem v devátém mesici tak je to lepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.8.17 12:34

Prostě máš takový tvar obličeje. Možná se to upraví věkem, pokud budeš dál hubená. Já hubnu nejdřív obličeji, ale taky nevážím 53. Ale dost možná si jen něco namlouváš a s tvým obličejem to zas tak hrozné nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
2.8.17 12:47

Taky bych chtěla aby mi sly videt licni kosti, moc se mi to u žen líbí. A jinak tvářenka umí zázraky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
2.8.17 13:19

Prizpusobit uces. Vybrat takovy, ktery to nebude zvyraznovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
2.8.17 13:30

Leccos jde vylepšit kosmeticky…ale…zřejmě jsi hodně mladá. Veř, že s postupem času tuku v obličeji ubývá. A když máš obličej buclatější, stává se to výhodou - napjatější plet, méně vrásek, mladší dojem z tváře. Vím, o čem mluvím :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
2.8.17 13:46

Já mívám opačný problém. A to vážím skoro 100 kilo. Děla to voda a tuk v podkoží. Jejich retenci jde snížit pravidelným příjmem tekutin a tuků. Ale nevím jak hodně to ovlivňuje kosmetika. Každopádně když makám na zahradě a hodně se potím, tak mám pak dost propadlé tváře a viditelné vrásky mezi nosem a ústy (ty dvě kolem čelisti). Každopádně z dlouhodobého hlediska ta pleť nestárne. Takže po doplnění tekutin se ty dvě vrásky zase vyhladí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
2.8.17 14:03

Ahoj, jak psaly holky je to dáno tvarem obličeje, také jsem měla za mlada(tak do 24let)dost kulatý obličej, a to jsem byla dost hubená, ale s věkem se mi to meňí je mi 30let a mám už vystouplé lícní kosti, tuk v oblečeji ubývá prostě. Tak se ti to možná upraví věkěm, pokud ne nauč se konturovat ;) je to sice trochu náročné ale vypadá to moc pěkně když se to umí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
2.8.17 14:06
@pe-terka píše:
Leccos jde vylepšit kosmeticky…ale…zřejmě jsi hodně mladá. Veř, že s postupem času tuku v obličeji ubývá. A když máš obličej buclatější, stává se to výhodou - napjatější plet, méně vrásek, mladší dojem z tváře. Vím, o čem mluvím :oops: :D

To je fakt!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková