Autosedačka 15-36 kg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ilča02
31.7.12 20:19

Ok, díky moc steeve. Vyskoušíme.

• Citovat
  • Upravit
24379
25.9.12 17:20

Dobrý den @steeve bych Vás poprosit o radu.Po pročítání Vašich příspěvků v diskusích a brouzdání po internetu jsem vybrala pro maloou dcerku Cybex Juno-fix(9-18kg) a pro starší Romer kidfix (15-36kg)…je tato kombinace dobrá volba? Zvažuji ještě pro starší Cybex SolutionX 2012(předpokládám že ma isofix)…ráda bych znala Váš názor a jestli jsem vybrala opravdu nejbezpečnější autosedačky pro své děti a pokud ne, které to jsou?

Moc Vám děkuji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
26.9.12 07:56

Dobrý den, Cybex Juno fix i Römer Kidfix jsou jedny z nejbezpečnějších sedaček na trhu. Cybex Solution X nemá isofix.
Römer Kidfix je kompatibilní téměř se všemi vozidly, u Cybex Juno-fix- a ostatně u všech sedaček co mají záchytný pultík doporučuji sedačku vyzkoušet ve voze- zda má na pultík dostatečně dlouhé pásy i s dítětem, zda mu bude pultík vyhovovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.9.12 15:24

Bebe Confort Rodi XP2

Dobry den @steeve, taktez chci poprosit o radu pri koupi detske autosedacky 15-36kg..zvazujeme koupi Bebe Confort Rodi XP2 ci Romer kidfix ci Cybex..zajima me bezpecnost, pohodlnost, montaz…-jezdime pomerne casto velmi dlouhe trate, takze sedacka bude opravdu velmi vyuzivana a to nejcasteji v aute volkswagen touran. dekuju za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
1.10.12 08:10

@belsik z hlediska bezpečnosti, Rodi XP má 3, Kidfix a většina Cybexů mý 4, takže ty jsou bezpečnější,
v Touranu máte isofix, takže bych vybíral z isofixových, a ten Kidfix patří k nejlepším, osobně jej také používám v autě pro své děti:http://autosedacky.mimishop.cz/katalog.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.10.12 16:01

Diky @steve za odpoved, jeste me ted pri vyberu zaujala sedacka Jane montecarlo R1 s isofixem-libi se mi, ze je polohovaci a bocnice podhlavniku a bederni casti jdou roztanout do sirky, coz nema temer zadna sedacka v teto cenove kategorii a uprava sklonu operadla je ve 2 polohach, prijde mi velmi pohodlna.Jak je na tom s bezpecnosti? Co vy na ni? Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
2.10.12 16:37

@belsik jané monte carlo má z bezpečnosti 3, u většiny sedaček 15-36 jde polohování, někde je to i plynulé, takže více než 2 polohy, a většina sedaček 15-36 má rozšiřující bočnice směrem vzhůru, takže jak dítě roste, tak má více prostoru v ramenou
cenově je to Jané +- okolo 4000,–, za tu cenu seženete mnoho sedaček s lepší bezpečností 4
, např. Römer Kidfix, Cybex Solution X-Fix, Concord Transformer Click, Besafe IZi Up Isofix, Storchenmühle Solar isofix…
osobně bych raději volil o něco bezpečnější sedačku, než tu, která má polohovací područky- to je věc, kterou prakticky nevyužijete, důležitější je ochrana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.12.12 09:59

Jakou autosedačku 15 - 36 kg?

Dobrý den Steeve,

píši hlavně Vám a prosila bych o radu. Potřebujeme pro syna novou autosedačku v kategorii 15-36 kg. A to hned dvě. Obě musí být bezpečné, s isofixem, pro dítě pohodlné (širší), dobrý výhled. Syn jezdí v obou autech denně. U jedné z nich bych ráda uvítala i možnost polohování na delší cesty, dovolená, výlety a tak, aby si odpočinul, mohl vyspat, tedy pokud polohování nebude na úkor kvality a bezpečnosti. Místo v autě není třeba řešit, klidně proto i širší. Vychází mi nejlépe typy Römer Kid Plus SICT a Römer KidFix SICT, co Vy na to? jen nevím, zda první typ má isofix… Nebo nám doporučíte nějaké jiné, nemusí být stejné ale splňující mé požadavky.

Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
4.12.12 11:43

@Emann Kid plus SICT nemá isofix, isofix má ten Kidfix SICT, dá se i polohovat na odpočinek, v bezpečnosti vychází jako jedna z nejlepších, takže klidně doporučím tu Kidfix SICT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gumidek_v
12.2.13 17:17

Hezký den, taky bych se ráda zeptala jakou autosedačku na občasné ježdění pro 1,5 leté dítě s výškou 88 cm a 17 kg :) máme autosedačku 9-36 ale je nám jaksi nějaká úzká :) děkuji za rady

• Citovat
  • Upravit
7159
13.2.13 08:16
@gumidek_v píše:
Hezký den, taky bych se ráda zeptala jakou autosedačku na občasné ježdění pro 1,5 leté dítě s výškou 88 cm a 17 kg :) máme autosedačku 9-36 ale je nám jaksi nějaká úzká :) děkuji za rady

jak můž být sedačka 9-36 úzká pro 1,5 leté dítě? vždyť sedačky 9-36 jsou do 36kg- tedy do cca 10 let dítěte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
17.2.13 17:55

Steeve, prosím SOS, mám synka 5 let(120 cm a 23 kg) a potřebuji mu koupit sedačku v kategorii 15-36 kg. Mám dva favority, prosím o posouzení, která je bezpečnější a vhodnější. Sedačka bude střídavě v Octavce (ISOFIX) a Felicii (bez IF).
Jedná se o Cybex Solution X2-Fix nebo Storchenmühle Solar SeatFix 2012. Moc děkuju Dita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
18.2.13 08:06

@Ditula obě sedačky jsou stejně bezpečné, mají 4 hvězdičky z bezpečnosti, takže nejlépe vyzkoušet s dítětem, a která mu bude pohodlnější tu vyberte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mamulus
3.4.13 12:33

Mám dotaz, synovi jsou 3 roky, má 13,5 kg a v současné době má sedačku romer king plus. Potřebuji koupit sedačku do druhého auta (bez izofixu), kde bude jezdit cca 1× týdně. A až dcera (5 měsíců) přejde do nynější romer sedačky, aby ji mohl využívat denně. Jakou váhovou kategorii mám koupit a jaký typ? Zvažuji Cybex nebo Romer.

• Citovat
  • Upravit
Mamulus
3.4.13 12:35

Mám dotaz, synovi jsou 3 roky, má 13,5 kg a v současné době má sedačku romer king plus. Potřebuji koupit sedačku do druhého auta (bez izofixu), kde bude jezdit cca 1× týdně. A až dcera (5 měsíců) přejde do nynější romer sedačky, aby ji mohl využívat denně. Jakou váhovou kategorii mám koupit a jaký typ? Zvažuji Cybex nebo Romer.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix