Autosedačka 15-36 kg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7159
11.1.12 11:21

ty boční vaky u SICT jsou jako airbagy v autě, jenže už nafouknuté, a při nárazu upouští vzduch a tím se sníží náraz do sedačky
Römer na všechny sedačky nabízí náhradní polystyreny, můžete je koupit zde: http://autosedacky.mimishop.cz/katalog.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2983
11.1.12 12:11

super díky moc :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
11.1.12 17:27

Potřebuji koupit nějakou levnější sedačku tchýni do auta,bude dceru 1× týdně vozit ze školky.
Bazarové jsem viděla Chicco či Concord, v kategorii 15-36kg.
Steeve : jsou to aspon trochu bratelné autosedačky? Nebo myslíte,že pro 3letou dceru,15kg by stačil už jen podsedák? Asi ne,že.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
12.1.12 08:21

podsedák určitě ne, a vzhledem k tomu, že dítě musí mít sedačku do 150cm a 36 kg, což je cca 10-12 leté dítě Vaše dcera má 3 roky, takže sedačku potřebuje dalších min. 7 let, tak bych nešel do bazarové, ale koupil novou, sedačky mají životnost 5max. 6 let, takže koupit použitou 3-4 letou a za 2 roky shánět novou je nesmysl.
Jestli to je pro tchýní na 1× týdně vyzvedávet ze školky, tak kupte novou a může být z nějaké levnější řady, třeba toto:
http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
a přitom má 3* z bezpečnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
12.1.12 18:15
steeve píše:
podsedák určitě ne, a vzhledem k tomu, že dítě musí mít sedačku do 150cm a 36 kg, což je cca 10-12 leté dítě Vaše dcera má 3 roky, takže sedačku potřebuje dalších min. 7 let, tak bych nešel do bazarové, ale koupil novou, sedačky mají životnost 5max. 6 let, takže koupit použitou 3-4 letou a za 2 roky shánět novou je nesmysl.
Jestli to je pro tchýní na 1× týdně vyzvedávet ze školky, tak kupte novou a může být z nějaké levnější řady, třeba toto:
http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
a přitom má 3* z bezpečnosti

Díky moc za radu,to mě nenapadlo :roll:
Jsme zvyklí na komfort Roemerek,tohle bude asi zcela jiné,že? :oops:
A ta značka,co jste doporučil,je lepší ten potah black nebo jeans(to je normální látka jen v designu jeans??)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
13.1.12 08:16

ano, samozřejmě, že komfort sedačky za 1300,– a Römera za 3000,– je někde jinde, tato je méně polstrovaná, je dělaná na cenu, do druhého auta, kde se nejzdí velké dálky, ale na cestu do školky stačí a je s dobrou bezpečností,
ta Jeans je klasická látka jen s Jeans potiskem, na omak je příjemnější Black, je spíš k semiši

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
19.1.12 10:58

Dobrý den, mám takový hloupý dotaz. Koupili jsme nakonec rodičům do auto romer kid. Já jsem ze spoda vytáhla knížečky s návodem a nyní mi to nejde zpět zavřít. Co s tím :oops: ?

steeve píše:
colafit píše:
Pěkonou sobotu, mohu se zeptat, jak vychází v testech autosedačky Storchenmühle, kategorie 15 - 36 kg. Koupila jsem si Romer Kidfix, ale do auta prarodičů jsem si myslela něco levnějšího. Naví nemají isofix. Děkuji.
všechny STM 15-36 mají 3, tedy modely Ipai, Ipai Seatfix i My Seat, takže z bezpečnosti o 1 horší než u Römeru, ale zase levnější
  • Citovat
  • Upravit
7159
19.1.12 11:17

když to budete zavírat tak ty dvířka malinko prohněte směrem ven, aby zapadly ty 2 západky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
19.1.12 11:32

Díky, bála jsem se, abych to neulomila.

• Citovat
  • Upravit
miran30
19.1.12 14:44

Prosím o radu,kterou z těchto sedaček vybrat, Maxi-Cosi Rodi airprotect,Cybex solution X2 nebo Concord Lift core??? Díky moc za pomoc

• Citovat
  • Upravit
JP
46
21.1.12 22:46

jak je to s tím isofixem?

Ahoj,

syn už taky potřebuje autosedačku 15-36kg.
Zajímalo by mě jaký je hlavní rozdíl zda když má/nemá autosedačka isofix.
Připadne mi, že když ho nemá a je čelní náraz, tak ta autosedačka dětsko přimáčkne k pásům.
Je to pravda, nebo to vidím jen moc černě?

Jde mi o to, zda má isofix něco navíc než „jen“, že je bezpečnější oproti uchycení tříbodovým pásem.

Dík za odpověď, Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
23.1.12 10:11

tak isofix u sedaček 15-36 má dvě hlavní funkce,
za 1. drží sedačku v autě i když je prázdná, takže ji nemusíte prázdnou stále poutat, nepřipoutaná by v případě nehody mohla zranit další osoby v autě
za 2. sedačka v případě nárazu pokud je připojená na isofix tak drží na isofixu a netlačí vahou sedačky do dítěte do pásů, takže je menší tlak na dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
25.1.12 18:20

Dobrý den Steeve, prosím vás jaký je rozdíl mezi Romer Kid Plus 2012 Trendline a Classicline?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
26.1.12 08:12

classic a trend je označení potahů, takže materiál potahů, jinak sedačka je technicky stejná, v popisu u zboží najdete popsány rozdíly: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
26.1.12 15:03

Dobrý den,Steeve chtěla jsem se zeptat, budu pořizovat dceři autosedačku 15-36 kg, máme felicii a 3 děti, ty starší už sedačku nepotřebují ani podsedák…můžete mi prosím poradit jaká autosedačka by byla vhodná??? Nepotrpím si na značku, ale také nechci žádný šmejd, nějak se v tom ztrácím…nejraději bych nějakou která má svoje pásy a pásem co je v autě se připoutá na pevno k sedačce. také pokud možno, nevím zda je to bezpečné bych nejraději sedačku měla uprostřed kde je pás jen 2 bodový…nutno vzít v úvahu, že dcera bude autosedačku potřebovat dýl než nám vydrží felicie, takže aby pak pasovala i do jiného auta, ale do jakého to ještě nevím, no a te´d z toho začarovanéhi kruhu ven. :nevim: Díky za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí