Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@nani77 ne, v kat. 15-36 kg neexistuje sedačka s vnitřními 5ti bodovými pásy, všechny používají tříbodový pás z auta, a Kidfix II XP SICT je zatím to nejbezpečnější co můžete koupit
@steeve, děkuji. Koupeno. Asi je opravdu pohodlná, malá v ní okamžitě usnula ![]()
AHOJ, PRVNÍ PŘÍSPĚVEK NAPÍŠU SCHVÁLNĚ VELKÝMA, ABYCH TO TROCHU ODDĚLILA
CHYSTÁME SE KUPOVAT SEDAČKU PRO DÍTKO, ALE ZATÍM JSEM NA BAZARU NENARAZILA NA TU CO BYCHOM CHTĚLI, TAKŽE VOLÍM ZATÍM VARIANTU LEVNÉ SEDAČKY, ALE NOVÉ. ROZHODUJI SE MEZI Graco Junior Maxi 2016 A Nania Befix SP 2016. MATE S NIMI NĚKDO ZKUŠENOST, POPŘ. TIP NA NĚJAKOU JINOU? RECENZE JSEM TÉMĚŘ NENAŠLA.
Vzhledem k tomu, že sedačky 15-36 mají děti dlouhodobě, bývají na bazarech hodně málo. Rozhodně bych nekupovala provizorně levnou sedačku, ale koupila rovnou pořádnou a novou. Sedačky mají omezenou životnost, takže stejně na bazaru nejspíš koupíš sedačku už za hranicí životnosti. Skoro všechny sedačky jsem měla bazarové, ale tuhle poslední jsem kupovala novou. Dítě ji bude mít do 12let a i když ta naše stála 8tisíc, vyjde na 800Kč ročně, 67,–Kč měsíčně. Bazarovou stejně za chvíli vyhodíš a budeš shánět jinou, tady už se nová opravdu vyplatí.
@Nickylinka akorát jsem koukala na leták lidlu a tento týden tam budou mít sedačky od 15kg…ale jaká je kvalita nevím, ale věci z lidlu si lidi hodně chválí…
@Mimis2017 píše:
@Nickylinka akorát jsem koukala na leták lidlu a tento týden tam budou mít sedačky od 15kg…ale jaká je kvalita nevím, ale věci z lidlu si lidi hodně chválí…
jedna z nich je cybex s isofixem. ta je vynikající.
@nozu tak to je dobrý vědět
, teď to ještě řešit nemusíme, ale až budeme, tak aspoň vím, že lidl je vhodný kandidát ![]()
@Mimis2017 ale toto je nárazová akce. tento druh sedačky jsem v nabídce za ty roky, co ho máme u baráku, viděla poprvé…
Dobrý den, potřebovala bych doporučení. Rozstřelili jsme si naši autosedačku zn. Patron, a potřebovali bychom novou. Dítě má 4,5 měsíce, ale už 70 cm a necelých 7 kilo a podle prognoz bude i nadále hubený dlouhán. Máte nějaká doporučení? Auto budeme pořizovat nové, ještě nevíme jaké, přemýšleli jsme opět o Renaultu Thalia. Zatím budeme jezdit nejčastěji asi bratrovým Meganem.
@lalaláček Tak pokud je to takový dlouhán a ještě miminko, řešila bych to autosedačkou 0-18 kg. Na tu od 9 kilo musí sám sedět a to bývá po 9.měsíci.
@lalaláček no tak moc moznosti nemate, protismernou 0-18 kg. Takze asi jit do jine diskuze ![]()
@lalaláček Dobrý den,
zkuste se poptat v Poradně o autosedačkách a pak třeba mrknout do Bazaru, kde autosedačky z druhé ruky, ale i úplně nové seženete za fajn ceny.
Pěkný den ![]()
adminka Eliška