Autosedačka 15-36 kg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7159
16.11.11 15:48

pokud máte v autě isofix, nebo budete v brzké době kupovat nové auto, kde isofix bude , tak určitě kupte sedačku s isofixem, sedačka bude lépe držet, a drží i když v ní dítě nesedí( nemusíte ji poutat prázdnou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mall
16.11.11 22:45

Steeve, rozhodla jsem se tedy pro autosedačku Kidfix Sict 2012. Jen mi prosím řekněte, jaká je minimální výška dítěte u této autosedačky. A je to ta autosedačka, u které jste kdysi psal, že je super, protože má ty bočnice po celé výšce sedáku?:-D nemůžu tu informaci najít:-D Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Mall
16.11.11 22:46

Samo ne podél sedáku, ale podél celé opěrové části :lol:

• Citovat
  • Upravit
Klarys1979
17.11.11 09:23

Romer/Recaro

dobrý den,
chtěla bych se Vás zeptat. Synovi budou tři a autosedačka Maxi Cosi,nám tedy je mála. Mám dva favoriti a nemohu se rozhodnout.

1. Bud Romer Kid ,nebo Recaro Milano. Druhý syn má STORCHENMÜHLE 15-36kg kupovaná před 4mi lety a jsem s ní velice spokojená. Co na ní oceňuji,ten široký a pohodlný sedák a široké bočnice,což se nejvíce podobá ta Recaro. Ale vím,že ve značce Recaro spíše doporučují Monza,ale zase má ten stejný podsedák,který se mi zdá otevřený. Takže nevím. Neříkam,že mi na ceně nezáleží,to asi jo,ale chtěla bych hlavně pohodlí a bezpečí pro syna. Děkuji za radu…Klarys
  • Citovat
  • Upravit
7159
18.11.11 08:50
Mall píše:
Steeve, rozhodla jsem se tedy pro autosedačku Kidfix Sict 2012. Jen mi prosím řekněte, jaká je minimální výška dítěte u této autosedačky. A je to ta autosedačka, u které jste kdysi psal, že je super, protože má ty bočnice po celé výšce sedáku?:-D nemůžu tu informaci najít:-D Děkuji.

minimální výška je cca 94cm, a bočnice jsou po ceé výšce sedačky, takže chrání boky po celou dobu růstu dítěte- to vidíte i na fotkách: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
18.11.11 08:53

Klarys, Storchenmühle a Recaro dělajé stejné sedačky, jen pod jinými názvy, tedy Recaro Milano je STM MySeat, a Recaro Monza je STM Ipai.
všechny zmíněné STM a Recaro mají z bezpečnosti 3, Römer Kid má z bezpečnosti 4, takže pokud chcete bezpečnější jděte do Römer Kida a dá se i více polohovat záda oproti Milanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.12.11 14:14

Mám stejný problém a taky nevím jakou autosedačku zvolit. Zdáse mi ,že by ty mladší děti o větší váze :D měli být připoutany bezpečnostními pásy v sedačce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.12.11 18:43

Steeve,moc prosím o radu,nemůžu se rozhodnout,zda koupit sedačku Kidfix sict nebo Cybex Solution X2-fix.Vím,že obě mají výborná hodnocení,o to těžší je rozhodnutí,kterou zvolit.Fyzicky jsem viděla pouze Römerku,synovi se v ní dobře sedělo,Cybex však neměl možnost vyzkoušet.Můžete mi prosím pomoci v rozhodnutí…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
28.12.11 09:33

obě jsou dobré z bezpečnosti, já osobně se přikláním k Römerovi, používají je i moje děti a zkoušely obojí, u Römeru jsou chráněny celé boky i ramena, u Cybexu jen ramena, boky jsou volné, u Römeru je i měkčí polstrování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.12.11 10:16

Děkuji moc za radu,po přečtení všech recenzí se mi také více zamlouvá Römer a jezdím se synem denně,takže bych chtěla opravdu kvalitu.Takže vyhrála Römer Kidfix Sict Kim!!!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
7.1.12 15:23

Pěkonou sobotu, mohu se zeptat, jak vychází v testech autosedačky Storchenmühle, kategorie 15 - 36 kg. Koupila jsem si Romer Kidfix, ale do auta prarodičů jsem si myslela něco levnějšího. Naví nemají isofix. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
7159
9.1.12 10:56
colafit píše:
Pěkonou sobotu, mohu se zeptat, jak vychází v testech autosedačky Storchenmühle, kategorie 15 - 36 kg. Koupila jsem si Romer Kidfix, ale do auta prarodičů jsem si myslela něco levnějšího. Naví nemají isofix. Děkuji.

všechny STM 15-36 mají 3, tedy modely Ipai, Ipai Seatfix i My Seat, takže z bezpečnosti o 1 horší než u Römeru, ale zase levnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2983
10.1.12 17:23

Steeve- prosím jaký je rozdíl mezi těmito sedačkami?
Römer Kid
Römer Kid plus
Römer Kid plus SICT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
11.1.12 09:09

Kid a Kid plus se liší pouze tím, že PLUS má rozšiřovatelné područky a jsou pogumované, Kid je má pevné a polstrované
Kid plus SICT má navíc oproti Kid plus boční vaky- tedy zvýšenou boční ochranu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2983
11.1.12 10:51

aha díky
když koukám na fotky toho SICT , tak moc nechápu, k čemu ten boční bok je a v čem ovlivňuje boční ochranu :nevim:

a ještě jedna otázka
když se u sedačky (ROMER KING PLUS) pere potah, tak jsou tam polystyreny, které lze vytáhnout
Pokud tenhle polystyren nějak praskne, je to na závadu sedačky? lze od výrobce koupit náhradní polystyren pro danou sedačku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí