Autoškola bez stresu?

1044
13.3.19 21:19

Já jsem ji před měsícem udělala :mrgreen: taky to byly nervy, ale během 2 měsíců jsem ji zmákla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4248
13.3.19 21:23

@Barborka4 ja uz to mam diky bohu pet let za sebou,ale muzu ti rict ze jsem to tak 100× chtela vzdat :mrgreen: a rikala jsem si jestli nejakou nahodou dostanu ridicak,tak stejne v zivote nesednu za volant :mrgreen: :mrgreen: Ted jsem fakt stastna,ze me pritel donutil od prvniho dne donutil jezdit.A loni uz jsem se odvazila jet i sama do Italie.Takze stres to bude,mozna si 100× budes pripadat neschopna,ale casem budes stastna ze ho mas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
13.3.19 21:25

:D začínám ani ne za dva týdny a teda už se docela začínám bát. Umím teda naštěstí už základy, ale dost se bojím i teorie a vůbec jak to zvládnu :mrgreen: no, nejsi v tom sama

Jo a taky se bojim, že na mě bude někdo řvát! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
13.3.19 21:29

Tak to sem rada ze nejsem sama :D ja se umim rozjet a zabrzdit :mrgreen: zase si rikam ze skola je od toho aby me to tam naucily ale fakt si to ted neumim ani predstavit ze budu jezdit nekde na silnici :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
13.3.19 21:30
@Jeanny21 píše:
:D začínám ani ne za dva týdny a teda už se docela začínám bát. Umím teda naštěstí už základy, ale dost se bojím i teorie a vůbec jak to zvládnu :mrgreen: no, nejsi v tom samaJo a taky se bojim, že na mě bude někdo řvát! :?

Rvani se taky bojim na me nekdo zarve tak se seberu a pujdu pric :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
13.3.19 21:31

@Barborka4 já, když před deseti lety poprvé sedla do auta v autoškole, věděla jen, kde leží jaký pedál. Začala jsme úplně od nuly, vyklepaná a totálně bez sebevědomí. Zvládla jsme to napoprvé, ještě se sníženým počtem jízd :zed:. Mám za sebou deset let bez nehody a doufám, že to tak půjde dál. Bez řidičáku se žít dneska téměř nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
13.3.19 21:36

@Aduš8 Tak to seš dobrá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
13.3.19 21:40

@Barborka4 tak ňák, na řev jsem háklivka :mrgreen:
Já umím rozjezd, zastavit, zařadit na rychlosti postupně, zatáčky (dokonce už se mi ani nepletou blinkry) a zaparkovat (to jsem fakt hrdá :lol: někdy i rovně… :D ) ale stejně tak jako ty si nedovedu představit, že jedu někde v provozu, a ještě třeba na dálnici, že jo.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
13.3.19 22:07

Já šla do autoškoly s tím že nevím ani kde je plyn, v životě sem neseděla za volantem. Naštěstí sem dostala super učitele, nikdy na mě nekřičel i když sem byla totálně nemožná a dělala šílený kraviny.. No dělala sem jízdy na 8× 8o :roll: testy na poprvé. :oops: už je to dva roky a od té doby sem neřídila a nevím jestli někdy budu vůbec :lol:
Každopádně ti moc držím palce, pokud máš aspoň základy tak to půjde. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
14.3.19 06:38

@Celeste97 ty jo na 8×,to uz bych se zblaznila.Ja jizdy udelala na 4 pokus a pripadala jsem si totalne neschpna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
14.3.19 07:12

Ahoj ja ridicak delala v roce 2009 a od1.4.2015 jezdim vsude jenom jsem jeste nedala Prahu ale Drazdany jezdim rada.to zvladnes jenom music pochopit auto a znacky .neboj ja si dnes udelala test na iternetu totalni propadak :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
14.3.19 12:18

@Ivana 85 já taky, řekla sem si že to bude poslední pokus, za ty nervy mi to nestalo, a náhodou sem to udělala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
14.3.19 17:02

@Celeste97 to jsem si rekla u toho ctvrtyho,ze posledni pokus a pak zacnu zjistovat koho uplatit aby mi to dali :mrgreen: Me krome prvni pokusu vyrazil vzdy kvuli blbosti jako treba moc pozde danej blinkr,jednou dokonce ze se mu zdam nejista atd,takze jsem byla totalne na nervy jen jsem ho videla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.19 21:55

Dobrý večer chtěl bych jsem se vás zeptat jaké testy se dělaji při závěrečných zkouškách děkuji za odpověď :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
26.4.19 08:00

Ahoj

Ahoj tak ja mam dneska uz 3jizdu :think: kryzovatky kruhace hruza na papiru je to uplne neco jinyho jak na silnici :mrgreen: :mrgreen: po vesnicich uplna pohoda ale mesto je sila a nevim jak to zvladnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová