Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem ji před měsícem udělala
taky to byly nervy, ale během 2 měsíců jsem ji zmákla ![]()
@Barborka4 ja uz to mam diky bohu pet let za sebou,ale muzu ti rict ze jsem to tak 100× chtela vzdat
a rikala jsem si jestli nejakou nahodou dostanu ridicak,tak stejne v zivote nesednu za volant
Ted jsem fakt stastna,ze me pritel donutil od prvniho dne donutil jezdit.A loni uz jsem se odvazila jet i sama do Italie.Takze stres to bude,mozna si 100× budes pripadat neschopna,ale casem budes stastna ze ho mas.
Já
začínám ani ne za dva týdny a teda už se docela začínám bát. Umím teda naštěstí už základy, ale dost se bojím i teorie a vůbec jak to zvládnu
no, nejsi v tom sama
Jo a taky se bojim, že na mě bude někdo řvát! ![]()
Tak to sem rada ze nejsem sama
ja se umim rozjet a zabrzdit
zase si rikam ze skola je od toho aby me to tam naucily ale fakt si to ted neumim ani predstavit ze budu jezdit nekde na silnici
![]()
@Jeanny21 píše:
Jázačínám ani ne za dva týdny a teda už se docela začínám bát. Umím teda naštěstí už základy, ale dost se bojím i teorie a vůbec jak to zvládnu
no, nejsi v tom samaJo a taky se bojim, že na mě bude někdo řvát!
Rvani se taky bojim na me nekdo zarve tak se seberu a pujdu pric ![]()
@Barborka4 já, když před deseti lety poprvé sedla do auta v autoškole, věděla jen, kde leží jaký pedál. Začala jsme úplně od nuly, vyklepaná a totálně bez sebevědomí. Zvládla jsme to napoprvé, ještě se sníženým počtem jízd
. Mám za sebou deset let bez nehody a doufám, že to tak půjde dál. Bez řidičáku se žít dneska téměř nedá.
@Barborka4 tak ňák, na řev jsem háklivka ![]()
Já umím rozjezd, zastavit, zařadit na rychlosti postupně, zatáčky (dokonce už se mi ani nepletou blinkry) a zaparkovat (to jsem fakt hrdá
někdy i rovně…
) ale stejně tak jako ty si nedovedu představit, že jedu někde v provozu, a ještě třeba na dálnici, že jo.. ![]()
Já šla do autoškoly s tím že nevím ani kde je plyn, v životě sem neseděla za volantem. Naštěstí sem dostala super učitele, nikdy na mě nekřičel i když sem byla totálně nemožná a dělala šílený kraviny.. No dělala sem jízdy na 8×
testy na poprvé.
už je to dva roky a od té doby sem neřídila a nevím jestli někdy budu vůbec ![]()
Každopádně ti moc držím palce, pokud máš aspoň základy tak to půjde. ![]()
@Celeste97 ty jo na 8×,to uz bych se zblaznila.Ja jizdy udelala na 4 pokus a pripadala jsem si totalne neschpna.
Ahoj ja ridicak delala v roce 2009 a od1.4.2015 jezdim vsude jenom jsem jeste nedala Prahu ale Drazdany jezdim rada.to zvladnes jenom music pochopit auto a znacky .neboj ja si dnes udelala test na iternetu totalni propadak ![]()
@Ivana 85 já taky, řekla sem si že to bude poslední pokus, za ty nervy mi to nestalo, a náhodou sem to udělala ![]()
@Celeste97 to jsem si rekla u toho ctvrtyho,ze posledni pokus a pak zacnu zjistovat koho uplatit aby mi to dali
Me krome prvni pokusu vyrazil vzdy kvuli blbosti jako treba moc pozde danej blinkr,jednou dokonce ze se mu zdam nejista atd,takze jsem byla totalne na nervy jen jsem ho videla.
Dobrý večer chtěl bych jsem se vás zeptat jaké testy se dělaji při závěrečných zkouškách děkuji za odpověď ![]()
Ahoj tak ja mam dneska uz 3jizdu
kryzovatky kruhace hruza na papiru je to uplne neco jinyho jak na silnici
po vesnicich uplna pohoda ale mesto je sila a nevim jak to zvladnu ![]()