Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj slecny, objednala jsem si tuto vonavku, viz fotka:) a chci se zeptat jak dlouho drzi a jak voni? vsichni mi ji doporucovali, tak ten kdo ji ma chci se zeptat jak dlouho vydrzi na tele?:) a jakou vuni vam pripomina😊.
Nejsem slečna ale snad to neva…tyto vůně od Avonu mají celkem dobrou výdrž. Tuto zrovna nemám mám ji v černém a voní krásně vydrží vonět celý den.Pak mám od Avonu ještě jednu a taky vydrží celý den.Tady na emiminu moc Avon nefrčí…
@Annabela11 píše:
Nejsem slečna ale snad to neva…tyto vůně od Avonu mají celkem dobrou výdrž. Tuto zrovna nemám mám ji v černém a voní krásně vydrží vonět celý den.Pak mám od Avonu ještě jednu a taky vydrží celý den.Tady na emiminu moc Avon nefrčí…
přesně, Avon je pro emimiňačky moc levný ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj slecny, objednala jsem si tuto vonavku, viz fotka:) a chci se zeptat jak dlouho drzi a jak voni? vsichni mi ji doporucovali, tak ten kdo ji ma chci se zeptat jak dlouho vydrzi na tele?:) a jakou vuni vam pripomina😊.
Několikrát jsem měla tuto edici, ale ne červenou, z´tu záklaní Far away, naposledy jsem ji objednávala před tím, než u nás vypukla korona a je dobrá, vydrží tak půl dne, moje oblíbená vůně je Angel od Thierry Mugler, ale tam je cena jinde.
@stinga píše:
přesně, Avon je pro emimiňačky moc levný
Avon neni tak spatny, a je urcite lepsi nez fake znamych znacek..
Souhlasím, některé vůně od avonu používáme i v anglii, i když tady je výběr větší, ale avon = levná klasika, která nijak nenadchne, ani neurazí. Spíše používáme do práce, lepší parfémy si šetříme. ![]()
@stinga normalne mam drazsi parfemy, kupuju si parfemy od ariany, mam vsechny protoze jsem do ariany proste posedla😀 pepe jeans jsou taky super vonavky:) Si parfemy tez, jen jsem chtela zkusit nejakou levnejsi a treba na me udela dojem:)
@kacena1313 píše:
@stinga normalne mam drazsi parfemy, kupuju si parfemy od ariany, mam vsechny protoze jsem do ariany proste posedla😀 pepe jeans jsou taky super vonavky:) Si parfemy tez, jen jsem chtela zkusit nejakou levnejsi a treba na me udela dojem:)
já od Avonu jednu používám, ale jinou