Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Až si nasetrim, nechám si udělat prsa. Taky vás to láká? A nebo už dokonce máte?
Láká a jak. Chtěla bych zmenšit a zpevnit… Jenže mužíček mi to nechce dovolit, a já se bojím jakéhokoliv chirurgického zásahu (a to i vyříznutí problémové pihy
), takže z toho asi nikdy nic nebude… Navíc jsou prý po zmenšení mnohem více vidět jizvy ![]()
Uvidím, jak budu vypadat po kojení, a když to bude žalostné, taky půjdu do toho ![]()
@dani24687 já 17 měsíců.. Už jsem asi o tři čísla co do velikosti a o deset centimetrů co do délky jinde než to bylo těsně po porodu.. Těš se ![]()
Laka - a to jeste nemam po porodu a pripadne odkojeno
Takze az porodim, az zhubnu tehotensky kila, az zpevnim postavu a v neposledni rade az budu mit penize, tak do toho jdu.
Jakmile jsem po půl roce přestala kojit, byla jsem zděšená jak se mi prsa změnily..
ale uběhl další půl rok a už jsem si tak nějak zvykla. Nahá se ukazuji jen manželovi a ten rozdíl prý žádný extrémní nevidí a jinak nosím push-upku, takže okolí také nic nepozná a i já se cítím dobře, pokud se nezkoumám zrovna nahá u zdrcadla
Takže žiju dál.. možná po druhém dítěti, uvidíme ![]()
A jak dlouho takovy prsa vydrzej. Preci jen-gravitace je gravitace. Abys pak celej zivot jen nesetrila na nove a nove prsa.
Taky si obcas postesknu a zavidim holkam 2. Mam jednicky. Ale zas musim rict, ze jsem odkojila 2 deti. Jedno rok a pul, a druhe jsem kojila 2 roky! A prsa neprsa drzej ![]()
Asi kdyby to slo zvetsit jinak, tak bych do toho sla. Za ty penize si radsi kup pekny pushupky a zbytek si venuj na zazitky ![]()
@dani24687 píše:
Kolik to vůbec stojí?
za orientační cenu se dá považovat cca 70 tisíc, ale je to závislé od více věcí - kde, kdo, jaký druh implantátů, velikost atd… Švagrová za ně dala 58 před 4 lety
Obcas si si taky postesknu ze by treba vetsi byly hezci. Mam jednicky. Ale kdyz pak vidim segru s trojkama co ji udelalo kojeny.
Ja kojila - sice kratce - dve deti a muzu si dovolit nosit tricka bez podprsenky, protoze je mam porad na svem miste. ![]()
A manzel je taky spokojeny a moc. ![]()