Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je tady taky někdo z Prahy, kdo má rád divadlo a nemá s kým chodit?
Baví mě převážně komedie, občas ráda zajdu na dobrý muzikál… Ráda chodím do divadla i s dětma na pohádky. Hezký den všem ![]()
Ahoj, mam moc rada divadlo. Bohuzel uz jsem dlouho nebyla.Nni cas a penez na zbyt:-(.Ale jednou za cas bych urcite rada zasla. A zajit s detmi je vubec dobry napad:-).
Taky bych se přidala
divadlo mám ráda, ale nemám s kým chodit.
Holky, aby namtodivadlo nakonec stacilo
.Ale bylo by super vyrazit.
Můžeme jít klidně všechny
Ale na druhou stranu se lístky po jednom až po dvou shánějí líp. U dobrých kousků je často na měsíc až dva vyprodáno ![]()
Na co byste šly jako první? Navrhuji divadlo Bez zábradlí. Je to v centru a mají v repertoáru spoustu super komedií. Na několika už jsem byla.
@lumáťa mě je to celkem jedno. Jsem v divadle už nebyla strašně dlouho, takže se těším na cokoliv ![]()
Bylasem ted pres slevomat v divadle Radka Brzobohateho na 10malych vojacku - Agata Christie a moooc super ![]()
Ja doporucuji Karlinske divadlo, byla jsem na: Vcera te zabiju a bylo to super
![]()
@lumáťa píše:
Je tady taky někdo z Prahy, kdo má rád divadlo a nemá s kým chodit?Baví mě převážně komedie, občas ráda zajdu na dobrý muzikál… Ráda chodím do divadla i s dětma na pohádky. Hezký den všem
Jak to dopadlo? Podařilo se vám založit divadelní kroužek? Taky bych ráda chodila do divadla, ale nemám s kým…
Ahojte, já taky nemám s kým chodit. A zbožńuju divadlo Bez zábradlí. Teď se tam hraje nová komedie s mým oblíbeným hercem Zdeňkem Žákem, Kvartet. Můžu zjistit kdy v prosinci, nebo v lednu.
@crobin píše:
Ahojte, já taky nemám s kým chodit. A zbožńuju divadlo Bez zábradlí. Teď se tam hraje nová komedie s mým oblíbeným hercem Zdeňkem Žákem, Kvartet. Můžu zjistit kdy v prosinci, nebo v lednu.
ahoj, dívala jsem se hrají to 14.12. a mají ještě nějaké volné vstupenky… já bych i šla, akorát se musím zeptat na to hlídání…
Dobry den, to by bylo fajn. Ktera z nas to zarezervuje?
Nebo pockame, jestli budete mit hlidani.