Hledám kamarádku do divadla Praha

2803
27.3.13 12:40

Hledám kamarádku do divadla Praha

Je tady taky někdo z Prahy, kdo má rád divadlo a nemá s kým chodit? :D Baví mě převážně komedie, občas ráda zajdu na dobrý muzikál… Ráda chodím do divadla i s dětma na pohádky. Hezký den všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5635
27.3.13 12:51

Ahoj, mam moc rada divadlo. Bohuzel uz jsem dlouho nebyla.Nni cas a penez na zbyt:-(.Ale jednou za cas bych urcite rada zasla. A zajit s detmi je vubec dobry napad:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.3.13 12:59

Taky bych se přidala :) divadlo mám ráda, ale nemám s kým chodit.

• Citovat
  • Upravit
2947
27.3.13 13:11

Jeee ja pujdu taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
27.3.13 13:18

Holky, aby namtodivadlo nakonec stacilo :-).Ale bylo by super vyrazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
27.3.13 13:43

Můžeme jít klidně všechny :mrgreen: Ale na druhou stranu se lístky po jednom až po dvou shánějí líp. U dobrých kousků je často na měsíc až dva vyprodáno :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
27.3.13 13:46

Na co byste šly jako první? Navrhuji divadlo Bez zábradlí. Je to v centru a mají v repertoáru spoustu super komedií. Na několika už jsem byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.3.13 13:48

@lumáťa mě je to celkem jedno. Jsem v divadle už nebyla strašně dlouho, takže se těším na cokoliv :)

• Citovat
  • Upravit
2947
27.3.13 13:55

Bylasem ted pres slevomat v divadle Radka Brzobohateho na 10malych vojacku - Agata Christie a moooc super ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
27.3.13 13:58

@lucenka Co třeba divadlo Kolowrat, út 11/6?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
27.3.13 15:20

Ja doporucuji Karlinske divadlo, byla jsem na: Vcera te zabiju a bylo to super :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vetřelec
27.11.14 21:31
@lumáťa píše:
Je tady taky někdo z Prahy, kdo má rád divadlo a nemá s kým chodit? :D Baví mě převážně komedie, občas ráda zajdu na dobrý muzikál… Ráda chodím do divadla i s dětma na pohádky. Hezký den všem :mavam:

Jak to dopadlo? Podařilo se vám založit divadelní kroužek? Taky bych ráda chodila do divadla, ale nemám s kým…

• Citovat
  • Upravit
502
30.11.14 14:30

Ahojte, já taky nemám s kým chodit. A zbožńuju divadlo Bez zábradlí. Teď se tam hraje nová komedie s mým oblíbeným hercem Zdeňkem Žákem, Kvartet. Můžu zjistit kdy v prosinci, nebo v lednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vetřelec
30.11.14 17:48
@crobin píše:
Ahojte, já taky nemám s kým chodit. A zbožńuju divadlo Bez zábradlí. Teď se tam hraje nová komedie s mým oblíbeným hercem Zdeňkem Žákem, Kvartet. Můžu zjistit kdy v prosinci, nebo v lednu.

ahoj, dívala jsem se hrají to 14.12. a mají ještě nějaké volné vstupenky… já bych i šla, akorát se musím zeptat na to hlídání…

• Citovat
  • Upravit
502
30.11.14 18:01

Dobry den, to by bylo fajn. Ktera z nas to zarezervuje?
Nebo pockame, jestli budete mit hlidani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová