Azoospermie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
13.7.10 21:25

Kamčo…to jsme neřešily, ale podívej se třeba na netu na http://www.cssmweb.cz/…s-tese-mesa/ a na stánky ANDROMEDY - tam tohle řeší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
13.7.10 21:27

alberto tak třeba se i u vás po operaci časem něco objeví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
13.7.10 21:36

kurna to je složity čtení..

alberto a pokud spermie byli –i když byla oligoasteno..a ted už azoo..vím že nejsi dr,ale myslíš,že by se mohlo jednat o tu lehčí variantu u nás? Že by se třeba zase nějak mohli obnovit samy..

nebo jestli tu je někdo takový a čte..at písne.

• Citovat
  • Upravit
5591
13.7.10 21:45

Kamčo třeba u nás se obnovily,tak doufejte,že ta operace tomu napomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
13.7.10 21:51

Jano a jakže se to přesně jmenuje ta operace?
sory za ty otázky–sem holky z toho prostě paf no.-. :-(

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
13.7.10 21:54

Takže teda mesa tese..

A jiná varianta na obnovení prostě není?

:nevim:
  • Citovat
  • Upravit
5591
13.7.10 21:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
13.7.10 21:58

Kamčo nevím,nám prostě navrhli toto,zkoušeli jsme spermiogram á1 měsíc po dobu asi půl roku a nic se neobjevilo,nic jiného nenavrhli.Nevím,jestli je jiná možnost u azoospermie.Nejspíš ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
13.7.10 21:59

to asi s největší pravděpodobností asi ne…neostranily nám bariéru (ta se hodně špatně hledá)a jelikož to má už asi nějakých 38 let neprůchodné, tak vůbec můžeme být rádi, že nějaké máme :lol: , protože se někdy i přestanou vyrábět…ale díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
13.7.10 22:15
To se mi zdá jako fajn nápad–zkoušet spermia..a kdyby se náhodou něco objevilo-tak zkusit zamrazit.
jana32 píše:
Kamčo nevím,nám prostě navrhli toto,zkoušeli jsme spermiogram á1 měsíc po dobu asi půl roku a nic se neobjevilo,nic jiného nenavrhli.Nevím,jestli je jiná možnost u azoospermie.Nejspíš ne
  • Citovat
  • Upravit
Mellanie
13.7.10 22:22

Tady už tomu tak nějak rozumím..

Ale přesto pro dnešek mizím do postele.
A jdu trávit informace. :andel:
jana32 píše:
MESA/TESE kukni sem
http://www.lekari-online.cz/…dber-spermii
  • Citovat
  • Upravit
Mellanie
13.7.10 22:23

Holky dík.
dobrou.

Budu ráda když se kdokoliv přidá s názory a poznatky.

• Citovat
  • Upravit
24
7.3.13 19:51

Azoospermie

Ahoj, prošla jsem tady nějaká témata a ráda bych se dozvěděla názory Vás ostatních, kteří IVF podstupujete, nebo jste již úspěšně podstoupili. A možná se i tak trošku vypovídat. Příteli začátkem února diagnostikovali zhoubný nádor varlete, okamžitě ho odoperovali a odkázali nás do PRONATALU jelikož ještě nemáme děti.(Ne, že bychom je neplánovali, ale tak nějak jsem prostě chtěla být finančně jistější, zvlášť v dnení době. Mně je 28 a příteli 37.)Tam nanám tento týden řekli zdrcující zprávu, že vlastně přítel nemá žádné spermie. Podstoupili jsme 2 kontrolní spg. Ale to nejhorší je, že v pondělí natupuje na chemoterapii. Po které vlastně nevíme jestli máme ještě nějakou šanci. A korunu tomu nasadili včera moji rodiče, když po nás chtěli, abychom se rozešli „prý abych si našla někoho s kým budu moc mít děti“ protože oni chtějí vnoučata!!! Trošku mi hnuli žlučí. Tak nějak se nechci vzdát naděje, i když diagnóza je vážná a prognóza nic moc. CO si o tom myslíte??? Jsem z toho zoufalá a přítel na tom není o nic lépe, protože oba po dětech toužíme. Myslíte, že máme nějakou naději na vlastní?? Má s tímto někdo nějakou zkušenost?? Děkuji za Vaše příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
7.3.13 19:59

Nevím jak v kombinaci s rakovinou, ale myslím, že kdyby se předtím udělala metoda M/T, tak šance je. V jedněch skriptech jsem četla, že u muže s azoospermií touto metodou získali slovy ČTYŘI živé spermie, a z nich má dnes zdravá dvojčata :mavam:. Naděje určitě je, před pár lety by to byla konečná, ta operativní metoda, kdy doslova hledají každou spermii v těch kanálcích kde zrají, je obrovská naděje!! Držím palce! :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.13 19:59
@Whitulína píše:
Ahoj, prošla jsem tady nějaká témata a ráda bych se dozvěděla názory Vás ostatních, kteří IVF podstupujete, nebo jste již úspěšně podstoupili. A možná se i tak trošku vypovídat. Příteli začátkem února diagnostikovali zhoubný nádor varlete, okamžitě ho odoperovali a odkázali nás do PRONATALU jelikož ještě nemáme děti.(Ne, že bychom je neplánovali, ale tak nějak jsem prostě chtěla být finančně jistější, zvlášť v dnení době. Mně je 28 a příteli 37.)Tam nanám tento týden řekli zdrcující zprávu, že vlastně přítel nemá žádné spermie. Podstoupili jsme 2 kontrolní spg. Ale to nejhorší je, že v pondělí natupuje na chemoterapii. Po které vlastně nevíme jestli máme ještě nějakou šanci. A korunu tomu nasadili včera moji rodiče, když po nás chtěli, abychom se rozešli „prý abych si našla někoho s kým budu moc mít děti“ protože oni chtějí vnoučata!!! Trošku mi hnuli žlučí. Tak nějak se nechci vzdát naděje, i když diagnóza je vážná a prognóza nic moc. CO si o tom myslíte??? Jsem z toho zoufalá a přítel na tom není o nic lépe, protože oba po dětech toužíme. Myslíte, že máme nějakou naději na vlastní?? Má s tímto někdo nějakou zkušenost?? Děkuji za Vaše příspěvky.

Já sice nemám to co Vy, ale pokud ho miluješ tak rozhodně nedávej na rady rodičů :! co to jsou ku*va za blbé kydy??? 8o 8o 8o :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:
Přítele mi je moc líto že má-měl nádor a doufám ž euž je v pořádku :hug: :hug: :hug: i když chehmo mu dá zabrat..
ale můžu ti říct že my zas máme kryptozoospermii a to je to že soerma sice má ale než se dostanou do jeho semeníků tak umřou :nevim: takže nás čeká operace Messa /Tesse, a šance je tak 50/50, ale nejvíc nám doporučují dárce spermatu čož nechcme,
Ale nevím jak to je u Vás, ale šanci tam máte, vím o několika holkách tady co to měli a otěhotněli :kytka: a věřím že se taky ozvou, ale toť moje zkušenost..Anonym snad pochopíš :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex