Azoospermie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
118
1.4.14 12:09

@Lenka.Dv Tak to je přesné. Jen nás lékař ještě upozornil na nutnost operace - laparo - vyhledání toho nesestouplého varlete - kvůli možnému vzniku nádoru. Nechce nic. Psala jsem mail dr. Kočímu, ten nechápe na základě jakých informací nám stanovili 5%, že dělá přes třicet androloga a nikdy by s netroufl stanovit procentuální možnost. Zkus:www.andromeda.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
1.4.14 12:48

Můj partner chce děti strašně moc, takže pro dárce bylo rozhodnuto okamžitě. Navíc nás všichni lékaři ujišťovali, že nikdo nepozná, že dítě není naše, pokud to nikomu neřekneme… Možná tvůj partner potřebuje jen čas, aby se stím zžil. Já jsem taky nejdříve o dárci vůbec nechtěla slyšet, ale postupně jsem to prostě zkousla, že není jiná možnost, než opustit partnera a to prostě momentálně nepřichází v úvahu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
2.4.14 10:57

Tak jsme po další návštěvě, v podstatě jsme se nic nového nedozvěděli. Jen mě lékař vyděsil, že podle ultrazvuku neproběhne u mě ovulace, ale jelikož podle teplot a ovulačních testů dělaných v minulosti vím že u mě probíha až 17-18. den cyklu, jedu znovu v pátek aby se to ověřilo…snad se to tedy potvrdí…podle hormonálního vyšetření má partner zvýšený nějaky hormon který může ale nemusí být přičinou, takže nevíme nic…a musíme počkat na genetiku kam jsme objednáni 14.4. Tak trošku mám pocit, že s námi mluví jak s blbečky a nemluví s námi plně na rovinu, ale chápu že musí být opatrní, ale po už 3 spermio a hormonálních testech nám vlastně nejsou schopni říct jak jsme na tom, slyšíme jen to ještě nemusí nic znamenat, asi mají pravdu no, ale na mě to působí trošku beznadějně…nevím…proč já jen mám takový zlozvyk být tak netrpělivá :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
2.4.14 11:00

@Busy děkuji za stránky určitě proštuduji…jinak držím palce ať se manžel rozhoupe, protože nakonec ho ta operace možná stejně nemine a ve vašem připadě to je asi čím dříve tím lépe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
4.4.14 12:41
@Lenka.Dv píše:
Tak jsme po další návštěvě, v podstatě jsme se nic nového nedozvěděli. Jen mě lékař vyděsil, že podle ultrazvuku neproběhne u mě ovulace, ale jelikož podle teplot a ovulačních testů dělaných v minulosti vím že u mě probíha až 17-18. den cyklu, jedu znovu v pátek aby se to ověřilo…snad se to tedy potvrdí…podle hormonálního vyšetření má partner zvýšený nějaky hormon který může ale nemusí být přičinou, takže nevíme nic…a musíme počkat na genetiku kam jsme objednáni 14.4. Tak trošku mám pocit, že s námi mluví jak s blbečky a nemluví s námi plně na rovinu, ale chápu že musí být opatrní, ale po už 3 spermio a hormonálních testech nám vlastně nejsou schopni říct jak jsme na tom, slyšíme jen to ještě nemusí nic znamenat, asi mají pravdu no, ale na mě to působí trošku beznadějně…nevím…proč já jen mám takový zlozvyk být tak netrpělivá :-/

Musíte vydržet až budou všechny výsledky. Bohužel ta genetika doopravdy trvá cca měsíc. Příčin azoospermie je moc, proto Vám lékaři zatím nic neslibují. Ovulace se dá ovlivnit léky, tak nezoufej;). Držím palce, ať dopadnete líp jak my! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.4.14 09:52

@Anonym82 Ovulaci mám nakonec v naprostém pořádku akorát vychází přesně na 16DC…Doktor mi řekl, že už se teď mnou nebudou zabývat, že podle všeho vše funguje jak má, tak teď prostě už jen čekáme. Děkuji snad to rychle uteče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
18.4.14 11:16

Vsem krasne Velikonoce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
18.4.14 16:49

Zdravím, tak jsme dnes byli na konzultaci a p. doktorka nám řekla že hormony mám dobré takže teď ta genetika. Trošku nás povzbudila, že by ta příčina azospermií mohla být jen mechanická a tou metodou mesatesa by tam mohli něco najít. Nevím ale že bych dával krev na hormony.. brali si krev na pohlavní nemoce.. z toho to poznají? No nic pak nám ukázala ceník a už to lítalo.. tisícovka sem tisícovka tam cca 40tis ze vším.. Chjo to je mazec! Kdyby člověk věděl že dobře tak to tolik neřeší ale takhle vypláznout tolik peněz a nemusí to vyjít.. Uvidíme po ty genetice, třeba mi tam něco jiného najdou a bude to k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
18.4.14 16:54

@cerbygerby a v kterem CARu nebo u Kociho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
18.4.14 19:30

V pronatalu Teplice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
21.4.14 21:03

@cerbygerby My jsme byli v Pronatalu v Praze, meli jsme doporuceni od meho gynekologa, za nic jsme neplatili. Jen jsme byli upozorneni, ze za m/t zaplatime 20tisic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
21.4.14 21:10

No jasný to jsem myslel. 20tis mesatesa ale pak zmrazení, zavedení, uchovávání atd to jsou taky částky kolem 15tis plus třeba nějaký vitamíny a je to těch 40tis co jsem psal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
22.4.14 19:11

Mít dítě je pěkná pálka. A počít ho už není taková sranda jako kdysi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
22.4.14 21:03

CErbygerby: Ono je nejisté a pěkně drahé celé IVF. Je to sázka do loterie. Buď to vyjde nebo ne. Peníze budou, ale my nebudem!;)A i sebemenší šance na vlastní dítě, je furt lepší než žádná!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
23.4.14 19:05

@cerbygerby ahoj taky chodime do caru do teplic a mesa nas asi ceka taky nam rekli 20tisic…a ted se zase dozvidam ze to bude drazsi :/ chjo..uz jste byli na genetice? My jo a budeme cekat 4 až 5 mesicu :zed: :zed: kvuli nejakemu chromozomu X Y nebo co, ze to je na delsi dobu.. takze ted mame delsi pauzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí