Azoospermie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28
13.3.14 15:02

Jo a prosím jaké vitamíny brát aby se to třřřřeeebbaa zlepšilo? selen zinek jsem někde četl a pak kořen maca.. ještě někdo poradí co brát aby se to třeba aspon nějak zlepšilo? Prostě člověk chce pro to udělat vše, takže..díky za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
13.3.14 15:03

@cerbygerby E100, kyselinu listovu, selen, zinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
13.3.14 15:04

@cerbygerby ahoj muj chlap ma stejny problem azoospermie uz druhy spermigram za nama. doporucili nam navstevu urologa nebo androloga tak ted googluji a hledam nejlepsiho :/ mesa/tese stoji jak kde nam rekli 20tisic 5%sance :/ a to si mame platit sami..tak nevime :/ preji hodne stesticka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
13.3.14 15:06

@cerbygerby jinak přítel bere FERTILAN doporučili nám to v caru plus ještě macu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
13.3.14 15:10

No já druhý spermiogram dnes za sebou..takže jsme na tom oba špatně, přítelkyně ani nemá chut psát, tak píšu sám, chtěl byh proto udělat vše, ale 20000 dávat za něco co stejně nemusí vyjít..to opravdu člověk nechce.. Díky za rady a postupně tu budem asi řešit co je nového, jestli na něco někdo nepříjde.. JINAK CO TA BIOPSIE? Mě to poradil urolog, takže o tom přemýšlím, ale nechtěl bych být pokusný králík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
13.3.14 15:12

To e100 je kurkumin, nebo něco jiného, to je jen barvivo, né?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
13.3.14 15:13

@cerbygerby my sme dali za M/S 33 200 kc za 3 davky, ktore neboli moc kvalitne.asi to chce tie vitaminy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
13.3.14 15:17

Ty vado 33tis a nic moc.. chjoo… a kde koupit ty vitamíny, taky někdo poradí, abych nekoupil jen nějaké náhražky a nebo zrovna ty nejdražší.. mám zájem o ten kořen maca, selen zinek koupím v lékarně a ten fertilan vypadá dobře ale asi bude drahý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
13.3.14 15:20

@cerbygerby to si asi jediný chlap co to takhle řeší. Já toho mého musím furt někam tahat a moc se o tom bavit nechce..má strach, že ho opustím když je neplodný..tak mu pořád vysvětluji že to není 100% spermiogram se pořád mění a spousty párům se zadařilo i s azoospermiema :nevim: no nemáme to nikdo jednoduchý. O té biopsii jsem ještě nikdy neslyšela ale dnes večer to prostuduji, kdyby si přišel na něco dej vědět. Jinak všichni doporučují mudr. Kočího je vyhlášený, ale vše se u něj platí keš..tak o něm přemýšlím, ale nevím :/ pořád jsou to peníze na víc a těch taky nemáme milion :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
13.3.14 15:22

@cerbygerby fertilan si určitě nekupuj v lékárně, ale přes internet je dražší ale určitě bude k něčemu dobrej chlap říka že se cítí líp když ho bere. jinak jěště vitamin E.. a macca není moc dobrá když si koupíš jen ten prášek..máme problém to vypít, ale dá se to. pohodlnější jsou kapsla. Má to takovej zelenej obal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
13.3.14 15:30

No jo, tak vím že jsem vyjímka, ale to dítě vlastní bych taky chtěl, takže to takhle řeším a proč nepřidat trochu rozumu z druhé strany… no nahoře jsem dal odkaz na tu biopsii.. jinak díky za rady k vitamínům.. když bude něco nového určitě se připojím a doufám že nebudem jediný kdo se tu bude radit at dáme něco do kupy a oberem ty co nás chtěj obírat..člověk má myšlenky uplně v pr… a ještě aby řešil kde sehnat tolik peněz, oni berou statisíce a nemůžou to udělat jako každý jiný zákrok hrazený pojištovnou, třeba jen s nějakým rozumným doplatkem…ale tolik peněz, člověk nazbyt opravdu nemá..jooo jiná by byla kdyby to bylo 100%, tak to neřeším a jdu do toho, ale takhle vypláznout 20-30 tis a nic, to se nechce nikomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
13.3.14 15:32
@cerbygerby píše:
Ty vado 33tis a nic moc.. chjoo… a kde koupit ty vitamíny, taky někdo poradí, abych nekoupil jen nějaké náhražky a nebo zrovna ty nejdražší.. mám zájem o ten kořen maca, selen zinek koupím v lékarně a ten fertilan vypadá dobře ale asi bude drahý..

koukni na uncaria.cz dělají maku přímo pro muže http://www.uncaria.cz/…-for-menzdí
majitelka firmy si jezdí pro maku osobně do Peru-mužská je z tmavé maky ale to se tam dočteš i cenově je velice slušná a nepředražená-hlavně není nacpaná v tabletách ale v prášku tak jak to má bejt. Ještě určitě pij kotvičník a nejlíp v pupenech /gemoterapie/ a hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
13.3.14 15:37

@cerbygerby tych cca 30 000 za M/S este nie je vela.my mame za sebou M/T, 3× IVF, 3× IUI s darovanými spermiami a sme bez mimina(1× biochemicke tehu a 1× zamlkle tehu)dali sme do toho viac ako 100 000( pri stavbe domu).za par dni nastupujem do lazni a hned po laznich posledný pokus mat skoro vlasne mimino- KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
13.3.14 15:37

A tuhle pro paní http://www.uncaria.cz/…al-for-vomen akorát nejsem zastánce kapslí ale asi nesehnala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
13.3.14 15:42

Tahle stránka mi nic nezobrazí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie