Azoospermie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1721
12.3.14 20:23

@nikoleta2 nasli v nadvarltech nejake spermie.po zakroku tvrdili, ze su celkom kvalitne, a ziskali 3 davky. při 1IVF rozmrazili jednu davku, ta stacila, ale při 2IVF museli rozmrazit uz zbyle dve a bolo mi povedane, ze to ziadna slava nebola. preto sme skusili od darcu. při 2 IVF bolo aj na KET a z neho bolo biochemicke tehu a teraz z 3 IVF bolo zamlkle tehu v cca8tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
12.3.14 20:54

azoospermie

Ahoj holky, můj manžel má taky azoospermii, podstoupil TESE a spermie se našly i na 3 dávky k zamrazení. Měli jsme platit 15tis za operaci, ale chci vám poradit, jak se to dá obejít ;) my jsme si domluvili operaci s urologem ve státní nemocnici, s tím, že se vzorek ihned po operaci převeze do CAR…tudíž jsme nic za ni neplatili. :)ale kdyby nám to nenabídl sám urolog, ani by jsme nevěděli že to tak jde :-)když se chlapi stydí dám vzorek na klinice a přivezou ho z domu, taky se to může, takže i převoz z nemocnice je řešení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
12.3.14 21:53

@houbicka38 kam chodivate do caru?? a uz mate miminko? co vse mate za sebou? jinak dekuji za radu urco se na to zeptame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
13.3.14 07:02

@Busy Tak to je síla c těmi cenami, to jsou fakt pořádné rozdíly, tady jen tak lítá 20tis :) Přitom za 40tismáš už IVFa ještě Ti něco zbude :) Oni prostě dokáží rýžovat na všem :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
13.3.14 07:08

@katulka3010 Tak to mě mrzí, že to nedopadlo dobře. Takže jste měli embryjka svá i od dárce? A kolik jste platili za dárce? A jak to probíhá, jak přesně vybírají toho dárce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
13.3.14 07:09

@nikoleta2 tady je opisana faktura z iscare za MESA/TESE:

lužko 1200
kryokonzervace spermatu na 3 roky 3500
vyhledani spermii po MESE, TESA, TESE 6000
Mesa, tesa 20000
anestezie 2500 -------
 33200

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
13.3.14 07:09

@houbicka38 Tak to je dobré vědět, škoda jen, že jsme to nevěděli dřív, těch 18 tis by se hodilo na další IVF :( A už jste byli na IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
13.3.14 07:11

@Sari29 Darovane sme mali iba spermie.maju na to tiskopis, tam zakruzkujes poziadavky a oni by sa mali riadit podla toho.ide iba o výsku, farbu oci a vlasov. cena: 2500 za 1 davku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
13.3.14 07:12

@Sari29 mam za sebou uz 3IVF a 3 IUI, 1×KET, 1× biochemicke tehu a 1 zamlkle tehu v 8tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
13.3.14 07:33

@katulka3010 A Ty máš taky nějaké problémy, nebo je to jen v těch spermijích? Taky jsme o dárci uvažovali. A věděla jsi přesně, které to embryjko bylo s tou darovanou spermií nebo jste to nechtěli vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
13.3.14 09:08

@nikoleta2 @Sari29 no právě manžel to měl spojené s operací varikokély a tohle řešení nám navrhl sám urolog…holky já myslím že má každý chlap nárok si tu operaci nechat dělat kde on uzná za vhodné. A když jsme se urologa ptali, kolik to bude stát, tak řekl" tohle je státní nemocnice, my si to vykážeme na pojišťovnu" a třeba v Olomouci se za M/T v CARu platí jen 1200,–…my za sebou máme IVF bohužel skončilo biochemickým a zítra jdu na KET :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
13.3.14 10:37

@houbicka38 Přesně jak píšeš. Tak to mě mrzí, ale přeji hodně štěstí na zítřejší KET!!! :andel: :kytka: Hlavně, že se spermijky našly!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
13.3.14 13:16

Ahoj holky tak ted jsem prisla konecne domu :/ nativní spermiogram
vzhled: hlenovity
viskozita: vysoká
ph:7!!!
objem 1,5ml
celkový počet: mil¨
u všeho mám jen prázdné procenta, ale čísla žádné

nenašla se ani jedna mrcha..chlap je z toho hotovej.. :pocitac: :pocitac: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
13.3.14 14:50

@Sari29 my sme mali bud darovane spermie, alebo vlastne z M/T. miesane neboli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
13.3.14 14:59

Zdravím, jsem tu asi jako jediný chlap, tak doufám že mi poradíte…azoospermie!! co s tím? jak jsem tak pročítal ceny na mesa tesa se pohybují od 0 až 40000.. skusil už někdo tu OLOMOUC? Nějak jsem nepobral tu taktiku že se to odebere v nemocnici a oni to pošlou někam a už za to budou chtít peníze jen od pojištovny a né od nás? Slyšel jsem ještě něco o metodě - biopsie..http://www.stopneplodnosti.cz/lecba-neplodnosti/vysetreni-muze/biopsie-varlete/ máte s tím někdo zkušenost…díky za rady a podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí