Azoospermie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.3.13 20:01

A omlouvám se za tolik překlepů :oops:

• Citovat
  • Upravit
24
7.3.13 20:19

Dík za odpověd. M/T by bylo fajn, ale vzhledem k časovému presu to nestíháme v pondělí natupuje na chemo. Tak doufám, že snad potom :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
7.3.13 20:20

Myslím, že překlepy nařeším. Já vím, že měli blbé kecy a o to víc mně to se!!! My už jsme taky uvažovali o dárci, ale… napřed musíme vyřešit toho raka :? a pak nám nezbývá než doufat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.13 20:24
@Whitulína píše:
Dík za odpověd. M/T by bylo fajn, ale vzhledem k časovému presu to nestíháme v pondělí natupuje na chemo. Tak doufám, že snad potom :(

Koolik návštěv chemo ho čeká?

• Citovat
  • Upravit
24
7.3.13 20:25

Třikrát po pěti dávkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.13 20:27
@Whitulína píše:
Třikrát po pěti dávkách

Pfůů, to má dost, jinak já jsem ten anonym, ale zapomněla jsem se a než jsem se chtěla schovat tak už bylo pozdě :zed: :oops:
Jak to bere?? Ale šance na vyléčení tam je že?

• Citovat
  • Upravit
24
7.3.13 20:40

Upřímně na anonymitu kašlu, spíš mi jde o zkušenosti jiných lidí, abychom si uměli trošku pomoc. Určitě se nehodlám v nkom pitvat a drbat ho. Holt tohle je realita a nikomu bych to nepřála. Spíš s vámi soucítím. Tu chomo bere určitě statečněji než neplodnost :(, ale není se co divit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
8.3.13 10:32

Můj přítel měl spermiogram „velmi špatný“. Tak jsem si s ním začla, šli jsme do IVF a kdyby se nám nedařilo, rozhodně jsem neměla v plánu ho opustit…
Ještě je možnost oplodnění od dárce…to by jste věděli jen vy dva a nikomu to nemusíte říkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.13 19:42
@ivodička píše:
Můj přítel měl spermiogram „velmi špatný“. Tak jsem si s ním začla, šli jsme do IVF a kdyby se nám nedařilo, rozhodně jsem neměla v plánu ho opustit…
Ještě je možnost oplodnění od dárce…to by jste věděli jen vy dva a nikomu to nemusíte říkat.

svatá pravda, my to řešili taky tak :)

• Citovat
  • Upravit
118
10.7.13 15:33

naše azoospermie

Ahoj, s manželem máme taky problém - azoospermii. Můj manžel se brání operaci M/T, chtěl by, abych radši podstoupila oplodnění dárcem. Tomu se zas bráním já, raději bych měla jeho dítě, kdyby to šlo. Ale rozhodně ho neopustím. Strašně se toho bojím, ale neudělám to. Stejně tak bych se zachovala, i kdyby měl manžel raka. Prostě ne. Je můj a já ho v těžkých chvílích podržím. Držte se všechny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
8.1.14 15:13

Ahojky holky, vím že je tato diskuze stará, ale snad mi nekdo odpoví. Manželovi před třemi lety řekli že má azoospermie, byl i na TESE, máme za sebou dvě neuspěšné IVF. Azoospermie má díky tomu, že jako malí měl tříselnou kýlu a když mu ji doktoři operovali přešily mu tu „hadičku“ co vede spermie, tudíž spermie se mu vyrábí, ale nejdou ven. A moje otazka tedy zní:Muže se nejaká spermie uvolnit a povedlo by se nám otěhotnět normálě??Děkuji moc za jakou koliv odpověd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
8.1.14 15:24
@Marketka22 píše:
Ahojky holky, vím že je tato diskuze stará, ale snad mi nekdo odpoví. Manželovi před třemi lety řekli že má azoospermie, byl i na TESE, máme za sebou dvě neuspěšné IVF. Azoospermie má díky tomu, že jako malí měl tříselnou kýlu a když mu ji doktoři operovali přešily mu tu „hadičku“ co vede spermie, tudíž spermie se mu vyrábí, ale nejdou ven. A moje otazka tedy zní:Muže se nejaká spermie uvolnit a povedlo by se nám otěhotnět normálě??Děkuji moc za jakou koliv odpověd :)

Ahoj, co vím, tak to nejde. Ale divím se, že to bylo neúspěšné, pokud se mu vyrábí. Nechcete zkusit jiné centrum. Jak to probíhalo a jak to manžel nesl? Měl komplikace? Mému manželovi se asi ani nevyrábí, máme 5% šanci na získání spermií. Já bych si moc přála, kdyby na tuhle operaci manžel šel, ale on se toho bojí. Tak jen vyčkávám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
8.1.14 15:33

Manžel vědel hned od začátku, že do TESE jde.Byly jsme v Gennetu na Letné, a stálo nás to 20tisíc. Udělali mu řez do varlat a odebrali je, vím že pak strasně moc trpěl, nemohl chodit jak ho to bolelo.Ale ve finále je stastný že ten zákrok podstoupil.No mě ted před třetím IVF dělají další vyšetření aby se přišlo na příčinu nezdaru. vždy totiž bylo vše v pořádku ale embryjka u mě nikdy nechtějí bejt :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
8.1.14 15:42

@Marketka22 muj muz mel zase rozstep penisu a tim se mu prerusil chamovod. Spermie v ejakuatu nema ale po odberu jich mel pozehnane ve varlatech. Samo se to uvolnit nemuze, je to nemozne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
8.1.14 15:43

@Marketka22 no snad se to treti ivf podari. Kolik ti zavadeji embryi? A kolika bunecne jsou? Mas nejake zamrazene nebo musis pokazde na punkci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí