Azoospermie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1359
10.10.14 13:30

@I.P.B.M a muzu se zeptat v jakem Caru jste vse resili vcetne mesa/tesa? Manzel to bude taky podstupovat a ja porad nevime pro jaky Car se rozhodnout. A na kolikaty pokus se Vam IVF podarilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
16.10.14 14:20

Ahoj všem, už jsem tady dlouho nebyla, protože jsem se bála zakřiknout to iui. Nazakřikla jsem, ale stejně se to nepovedlo. Dnes jsem to dostala (zatím jen špiním, ale to může být Utrogestanem, který vysazuju od dneška), taky jsem si pro jistotu udělala test (podle doktora 4. den vynechané ms, i kdybych špinila), je negativní, ani náznak //. Takže 2. iui také neúspěšné…:/ Nevím, jestli mám jít do třetího, nebo rovnou IVF. Co byste mi poradily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
17.10.14 07:39

@Busy No ono těžko radit, ani doktor ti se zárukou neřekne, co dopadne a co ne. Možná už je na čase zkusit IVF a pokud by to nevyšlo, tak další měsíc máš ještě v záloze další IUI. Jak bude tělo napumpované po IVF hormonama, tak by ta IUI mohla mít větší úspěšnost. Ségra tak otěhotněla hned následující měsíc po IVF přirozeně. Ale snad to INF bude váš poslední pokus!;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
7.11.14 08:22

@Busy Ahojky,jak pak si se rozhodla? iui nic nezkazíš, je to šetrné pro tělo. My chtěli v lednu na další iui, ale zastavují se mi vajíčka ve vývoji, tak mi dr vysvětlil, že iui je škoda času pro mě, takže v únoru 2 ivf, už aby to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
7.11.14 10:09

@Anonym321 Jak se zjistilo, že se ti zastavují vajíčka ve vývoji? Při IVF to nevadí proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
7.11.14 10:54

Holy, myslite si, ze ureaplasma muze byt pricinou azoospermie? jde mi o to, ze kdyz se to preleci, jestli je nejaka sance na objeveni spermii. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
9.11.14 07:30

Zdravím tak píšu po genetice která dopadla dobře ale zároveň tedy nevi proč tam žádné mršky nejsou..Takže co teď peníze nejsou a čas tlačí, byl někdo v té Olomouci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
9.11.14 10:32

@cerbygerby Kde myslis v Olomouci, ve FN nebo Reprofit? ja jsem zatim ve Fn a cekame na genetiku a pak se uvidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
9.11.14 11:48

Ve FN, tam jsem slyšel že by to mělo být zdarma, ta mesa/tesa ale zatím zde nikdo nepotvrdil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
9.11.14 11:53

@cerbygerby zdarma to uplne neni, stoji to myslim 1890 kc, ale jinde treba 15 tis. Takze je to docela rozdil, my zvazovali i jine centra, ale kvuli tomu, ze tady to maji nejlevnejsi, asi zustaneme tu, tak 15 tis. Dat nebo ne je rozdil. A kdy planujes IVF? Byla si i v jinych centrech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
9.11.14 12:12

My chceme do Olomouce přesně kvůli té ceně, v Praze nám to nabízejí za 20 tisíc + to ostatní potom cca 15 tisíc, takže celkem skoro 40 a člověk nemá ani jistotu. Kdyby to bylo 100% tak to neřešíme. Takže vy čekáte na genetiku a pak mesa tesa v te FN Olomouc? A to už jste tam nějak předem objednaný, nebo jak víte že je to jen za cca 2 tisíce? Jinak my jsme byli v Pronatalu Teplice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
12.11.14 17:27

Ahoj holky, co to znamena hypo-zoospermie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
30.11.14 18:53

@Anonym82 Měla jsem kolem 30 vajíček, už si nepamatuji přesný počet a pouze 10 se jich oplodnilo, což by bylo fajn. Bohužel když jsem přijela na vložení byl to šok všechny se zastavili ve vývoji po druhém dni a zůstalo pouze jedno :( Proto mi dr řekl, že když z tolika zbylo jen jedno je minimální šance otěhotnět s jedním vajíčkem při iui

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
1.12.14 13:10

@Anonym321 Aha, teď už tomu rozumím. To je blbé. Já mám vajíček vždycky 2-3 a 1 či 2 ambryjka jsem pak měla na zavedení. Řekli ti, jak zvýšit kvalitu? Mně radili zkusit Inofolic na podporu kvality vajíček. Kdy se chystáš na další pokus? Já ještě dobírám Esmya a začátkem ledna kontrola a pak snad další pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
11.12.14 09:15

@Anonym82 Tak to půjdem na pokus podobně, my tam máme koncem ledna volat aby poslali žádost pojišťovně a pak se mam objednat v polovině cyklu na injekci na dlouhý protokol. Mě říkal, že si mám koupit femibion 800 a pak něco podobného jako inofolic něco od N to napsané v papírech. A ještě začnu od ledna zobat macu ke to peruánská bylina. Kdyby nám to tak už vyšlo vid :lol: Mým bratrancům se teď bĕhem 14 dní narodili miminka a od všech slyším, že my budete ty 3, kdyby si to nechali pro sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí