Babička nahá před vnučkou - 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37
19.1.21 22:55
@Náměsíčná píše:
Moje babička předemnou (před vnuky ne) taky chodila koupala se nahá. Koupali se kluci dohromady holky dohromady. A pak mi vůbec nepřišlo divný jít babičku v jejím pokročilejším věku umýt. Prostě holky s holkama, kluci s klukama. Hokejisti ve sprše taky neřeší a to mají v týmu mladíčky kolem 18 a chlapy kolem 40.

Bingo, i dítě by mělo vědět, jak vypadá stárnoucí tělo rodičů, protože je možné, že o ně bude muset ve stáří pečovat. Ale dnes je trend plných důchoďáků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
19.1.21 22:56

@PeBa12 pekáčem buchet :lol: nová doba, mladé babi se toho nebojí a na pečení nemají čas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
19.1.21 22:57
@Ignácie píše:
Nejhorší na tom všem je slovo ročky :zed:

Zejo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
19.1.21 23:00

Teda koukám jak blázen, já naopak nechápu, proč by se babička měla sprchovat s vnučkou? Nenapadá mě žádný důvod? Aby viděla s prominutím „opelichanou frndu“? Jako proč? Co se týče nahoty nejsem takto liberální. Naštěstí toto řešit nemusím, moje mamka takové nápady nemá a zvládne se osprchovat i bez mých dětí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2581
19.1.21 23:01

Moc to hrotis. sprchuji se. 8o nevidím problém, nahota je normální,
Pri koupání rozhodně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106943
19.1.21 23:02
@PeBa12 píše:
Nechápu za co tu většina zakladatelce nadává a hlavně proč? To je jako zločin, že zakladatelka nechce aby její dcera koukala z 10 cm na zarostlé a vrásčité přirození babičky? Jako pardon, ale jen ta představa je na :poblion: Ještě možná když by byly ve vaně (a v ní bylo po krk pěny :mrgreen: ),ale aby měla v úrovni oči takovouhle věc x minut je fakt mimo… Chtěla bych vidět vás hrdinky kdyby vám takhle do sprchy vlezla babička jak by jste se na ni tvářily :lol:
Já víš že je vradcita a, zarostlá? Třeba to je mladá babička.
@Kelsey píše:
Babicka to nemyslela zle. Kdyby nechala malou samotnou a sla se sprchovat, tak bude zle. Ze od ditete odbehla. Vzit si babicka dite do sprchy, tak to je hruza. Svet se zbori. Nejspis. Jeste bude popotahovana.
Za dobrotu a vzdy na zebrotu. Vykaslat se na hlidani, at se mladi zaridi.

Přesně tak, vždycky je to spatne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106943
19.1.21 23:03
@Ivettk píše:
Teda koukám jak blázen, já naopak nechápu, proč by se babička měla sprchovat s vnučkou? Nenapadá mě žádný důvod? Aby viděla s prominutím „opelichanou frndu“? Jako proč? Co se týče nahoty nejsem takto liberální. Naštěstí toto řešit nemusím, moje mamka takové nápady nemá a zvládne se osprchovat i bez mých dětí :roll:

Proč opelichanou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
19.1.21 23:06
@Venetia píše:
Proč opelichanou?

Napsáno v uvozovkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
19.1.21 23:09

Tady je krasne videt, jak si mladez nevazi starsich. Babicky vyuzit na hlidani, tak to se hodi. Jak udela neco jinak, nez si mamka usmysli, tak je zle. Zalozit o ni diskusi :roll:. Bud si to doma vyrikejte nebo si zaplat chuvu, kdyz babicka dela veci, ktere nevyhovuji a tobe vadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
19.1.21 23:14
@Ignácie píše:
Nejhorší na tom všem je slovo ročky :zed:

Ježišmarjá, a já tolik let ziju v domnění, že je to jako poanglicteny patvar rocky :oops: :mrgreen:
Zakladatelko, ty jsi praštěná.. My se doma občas ve sprše stridame tak, že kluci skoro 9 a 6) si čistí zuby, já se sprchuju a pak umyju je.. :nevim: v bazénu jsme taky v jedné sprše :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
19.1.21 23:21

Netřeba se snad na paní takto rozčilovat. Asi je v téhle oblasti trochu úzkostnější, ale tyhle věci jsou často transgenerační, takže babiččina výchova možná taky ve věci přijetí nahoty a těla úplně nezafungovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
19.1.21 23:33
@Tamtama píše:
Ježišmarjá, a já tolik let ziju v domnění, že je to jako poanglicteny patvar rocky :oops: :mrgreen:
Zakladatelko, ty jsi praštěná.. My se doma občas ve sprše stridame tak, že kluci skoro 9 a 6) si čistí zuby, já se sprchuju a pak umyju je.. :nevim: v bazénu jsme taky v jedné sprše :nevim:

A do toho se sprchuje i tvoje matka? Co to do toho pletu? Protože zakladatelka píše, že se svým dítětem se klidně taky vykoupe. Nahota rodič x dítě je docela běžná. Dítě x prarodič je méně častá a docela divná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
20.1.21 07:02
@Kelsey píše:
Tady je krasne videt, jak si mladez nevazi starsich. Babicky vyuzit na hlidani, tak to se hodi. Jak udela neco jinak, nez si mamka usmysli, tak je zle. Zalozit o ni diskusi :roll:. Bud si to doma vyrikejte nebo si zaplat chuvu, kdyz babicka dela veci, ktere nevyhovuji a tobe vadi.

Už je trapný to věčné omíláním, že někdo někomu hlídá, hlídání je podmíněno tím, že rodič musí přistoupit na vše, co se mu nelíbí? To jsem netušila.. 8o tak až si hlídání vyřeší jinak, zas to bude špatně, pře neumožňuje kontakt s babi, normální je snad dojít ke kompromisu, ne? Ne vyhrožovat, neuděláš to tak, nedostaneš dítě, nemůžu to dělat tak? Nebudu vám hlídat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
20.1.21 07:07
@Malá princezna píše:
Moc to hrotis. sprchuji se. 8o nevidím problém, nahota je normální,
Pri koupání rozhodně. :mrgreen:

I spolecna hygiena? Má být vnouče u toho, jak se babča myslí a myje si zadek? Ja klidně vlezu do sprchy s dcerou, umyju ji, jsem nahá, ale h, gienu provedu u sebe před nebo potom, mám ráda klid u sprchování a soukromí, prostor..ne se mačkat v jednom sprchovém koutě a snažit se umýt s dalším člověkem..nevím jaký mají sprcháč, ale jestli se mačkají pod jednou sprchou…a dítě je fakt v úrovni intimních partií, přijde mi to divný taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
20.1.21 07:11
@PhereNicae píše:
Netřeba se snad na paní takto rozčilovat. Asi je v téhle oblasti trochu úzkostnější, ale tyhle věci jsou často transgenerační, takže babiččina výchova možná taky ve věci přijetí nahoty a těla úplně nezafungovala

Tak je to maminka zakladatelky, tak tento přístup asi měla i v jejím dětství a jak je vidět, asi ji moc nevyhovoval, jenže každý si řekne, je to jen dítě a jeho pocity neřeší…možná má zakl. problem s nahotou a vychází to z dětství a nechce to tak u dcerky, každý je jiný…já jako dítě taky nesnášela koupání s bratrem, jenže to nikdo neřešil. Ok rozloze děti na tyto pocity nemají nárok, že…její dítě je ještě malé a možná tomu nerozumí, neumí se vyjádřit, třeba ji je to úplně buřt, ale zakladatelka je mama a ta to řeší a má na to právo. Tak jedině se domluvit, nebo eliminovat večerní koupání babičkou.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí