Používáte Babylove mléko?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.1.20 07:19
@Konys píše: :palec: my mame po trapeni s Hippem a Hami Kendamil.. Ono jestli vam jde o to, aby melo dite kvalitní mlicko zkoumejte i slozeni.. Hipp ats obsahuje odstredene mleko, palmovy, rybi olej a jine sra*ky, kterym se vyhybam ja jako dospela natoz abych to cpala dítěti. Kendamil je z plnotucneho mleka, bez tehlech palmovych atd fuj tuku…Je sladsi tim ze je plnotucne, male hrozne chutna.. Prestaly trápení s prdiky, zacpou, je spokojena a ja taky. Máme ho uz asi 3 mesice a super.. 900g stoji 380kc, coz neni moc. Ja na diteti šetřit nehodlam.. Holt jak se rika..,, Kdyz chces opicku, musis mit na banany" :lol:

Nehodlám na dítěti šetřit ale koukala jsem na složení babylove které je téměř totožné s ostatními značkovými mléky tudíž někdy se prostě platí jen za značku :D pokud malé nesedne zkusím i ten Kendamil jenže na něm se kamarádky dcera totálně zacpala :nevim: každé dítě je jiné a střeva pořád dozrávají hodlám vyzkoušet vše aby byla malá aspoň trošku v pohodě a já se aspoň večer trochu prospala :zed: :D

• Citovat
  • Upravit
5071
11.1.20 07:29
@Anonymní píše:
Nehodlám na dítěti šetřit ale koukala jsem na složení babylove které je téměř totožné s ostatními značkovými mléky tudíž někdy se prostě platí jen za značku :D pokud malé nesedne zkusím i ten Kendamil jenže na něm se kamarádky dcera totálně zacpala :nevim: každé dítě je jiné a střeva pořád dozrávají hodlám vyzkoušet vše aby byla malá aspoň trošku v pohodě a já se aspoň večer trochu prospala :zed: :D

Samozřejmě at si kazdy krmi dite cim chce.. Babylove je taky z odtucneneho mleka a je tam palmovy olej..
Ale kazdeho vec a dítě. :dance:
Tak ať sedne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
11.1.20 08:45

@warita ty stažené šarže vidím osobně, kupuji tam pro děti úplně všechno, takže jsem tam dvakrát týdně. Malému jsem od nich dávala i příkrmy, dceři teď raději kupuji Hipp, když to člověk vidí jednou, budiž, ale už se to stalo párkrát u různých příkrmů a přesnídávek. Mluvím tady tedy o horizontu třeba dvou let, ne že by to bylo denně. O těch plenkách mi říkala kamarádka, že prý to bylo v českém D-Testu. Ale přiznám se, že plenky Babylove používám dál, jsem s nimi nejspokojenější. Nevěřím tomu, kdyby tam bylo obsaženo opravdu něco tak škodlivého, že by to mohlo dítěti ublížit, dávno by je nestáhli z prodeje. Alespoň v Německu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
11.1.20 09:51
@Aduš8 píše:
@warita ty stažené šarže vidím osobně, kupuji tam pro děti úplně všechno, takže jsem tam dvakrát týdně. Malému jsem od nich dávala i příkrmy, dceři teď raději kupuji Hipp, když to člověk vidí jednou, budiž, ale už se to stalo párkrát u různých příkrmů a přesnídávek. Mluvím tady tedy o horizontu třeba dvou let, ne že by to bylo denně. O těch plenkách mi říkala kamarádka, že prý to bylo v českém D-Testu. Ale přiznám se, že plenky Babylove používám dál, jsem s nimi nejspokojenější. Nevěřím tomu, kdyby tam bylo obsaženo opravdu něco tak škodlivého, že by to mohlo dítěti ublížit, dávno by je nestáhli z prodeje. Alespoň v Německu.

ja si prave taky myslim. My meli ze zacatko pampers, protoze prece to nejlepsi a na diteti nesetrim. Silene to chemicky smrdelo a dcerce moc nevyhovovaly. Brzo na to jsme presli na babylove a velka spokojenost.

Ale zpatky k tem prikrmum. Jak poznas, ze sarzi stahli jenom proto, ze to zmizelo z regalu? Ono se to nekdy vyproda a chvilku trva, nez se zase naskladni.

Ja ze zacatku kupovala taky HIPP, ale dceri chutnali babylovy nejak vice. Je i vetsi vyber mi prijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
11.1.20 10:08
@janickaIII píše:
Jj mleko babylove obsahuje maltodextrin. Takze mleko je chutove sladsi a hustejsi. Ale v CR ibsahuji maltodextrin skoro vsechny pokracovaci um (minimalne vim, ze i casto chvalene hami a snad i kendamil) jedine, ktere ho nema je hipp.

hipp je taky sladky a navic chutove fakt neni zadny trhak. Mimcu to je jedno, nezna nic jineho… ted mam cerstve narozene mimco a davam HIPP, protoze v porodnici to davali a menit to, co funguje, se mi nechce. Ale ay mu bude rok, prejdu na neco jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
11.1.20 10:21

@warita oni tam k tomu dávají přímo upozornění že tahle a tahle šarže byla z toho a toho důvodu stažena z prodeje a je možné ji i načatou vrátit. Není to o tom, že by zboží chybělo v regálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
11.1.20 10:57
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám dotaz je tu některá která používá tohle mléko? Jsme na Sunaru ale malá má po něm hroznou zácpu chtěla bych vyzkoušet tohle Babylove ale zaráží mě ta levná cena ????

Ano, je super a hlavně ta cena je fajn.
Dceři jsem ji dávala od 6m (předtím byla od 1m na Bebě). A neměla po něm žádné problémy, vše ok. Ale každé dítě jiné, co sedí jinému neznamená, že bude sedět druhému. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
11.1.20 12:24

Taky máme Babylove, v asi 2 měsících jsme přešly na Babylove PRE, teď má Babylove 2. Vše bez problému, líbí se mi že obsahuje hodně vitamínů no a cena luxus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
11.1.20 12:26

@dog.s Fakt? Já si nemohu Babylove vynachválit, sají normálně mi přijde a ráno sice plena váží tunu, ale protekla mi jen párkrát když jsem ji blbě nasadila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
11.1.20 19:02

Ja presla z babylove na sunar. Uz potravinam pro deti z dm neverim. Neustale maji vadne serie, ktere stahuji z prodeje. Uz mam k teto znacne neduveru. Stalo se to nekolikrat s prikrmy ve sklenicce a i testy plenek dopadly spatne - nejake chemikali ve slozeni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
11.1.20 19:35

My používali babylove mléko skoro rok. Absolutně bez problémů, příkrmy a plenky to samé. A jak tu někdo píše, že stahují, jo to stahují ale aspoň to na ferovku priznaji.. Dělala jsem v jednom obchodě a tam jsme to stáhli a nic neoznamovali, jen že je vyprodané.. Takže za mě radši DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18579
14.1.20 19:50

Dávám babydream z rossmann. V akci s klubovou kartou platím stovku za půl kulovou krabici. Od 10m až do teď 1r8m dávám pořad tu dvojku. Malý není nijak tlustý tak tu vyzivnost neřeším a další se špatně rozpostely, takže jsem zůstala u toho pro 6-10m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.1.20 07:42

Ahoj holky, tak my jsme zkusili z Nutrilonu přejít na Babylove na základě kladných zkušeností. no a teď po pár dnech zjišťuju, že to asi nebyla dobrá volba.. častěji se budí, má problémy s prděním a s kakáním, takže se vracíme asi zpět. lMěla jste některá podobnou zkušenost? Jen dodám, že malé jsou 4 týdny a nemohla být kojená.. děkuji za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5071
15.1.20 09:02
@Marija25 píše:
Ahoj holky, tak my jsme zkusili z Nutrilonu přejít na Babylove na základě kladných zkušeností. no a teď po pár dnech zjišťuju, že to asi nebyla dobrá volba.. častěji se budí, má problémy s prděním a s kakáním, takže se vracíme asi zpět. lMěla jste některá podobnou zkušenost? Jen dodám, že malé jsou 4 týdny a nemohla být kojená.. děkuji za reakce

A proc jste menila kdyz ji Nutrilon sedel? 8o Me detska doktorka rekla, ze se nedoporucuje detem do 3 mesicu menit UM, pokud to samozrejme neni nutné ( prdiky, zacpa atd..).
Zbytecne ji delate v brisku hokej.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.1.20 09:26

No byla to pěkná blbost asi.. používala jsem totiž babylove s první dcerou a bylo vše v naprostém pořádku a tak jsem myslela, že to tak bude i teď a ejhle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová