Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Marija25 píše:
No byla to pěkná blbost asi.. používala jsem totiž babylove s první dcerou a bylo vše v naprostém pořádku a tak jsem myslela, že to tak bude i teď a ejhle..
No jo no, stalo se… Ja malou taky nekojila, neslo to.. A tak jsme sli z porodnice s Hippem.. Hruza des, mela boleni. Zkusili jsme Hami, to bylo jeste horsi.. A do tretice jsme zakotvili na Kendamilu.. Menit uz nebudu.. Takze pokud vite, ze ji Nutrilon sedel, radeji to nemente.. Aspon do tech 3 mesicu, nez se prckovi ustali to zazivani atd. ![]()
Kupovala jsem že začátku synovi, ale pořád ho bolelo bříško. Pak jsme na doporučení přešli na um Naše mléko od firmy Goldim a spokojenost
Kozí mléko od této firmy kupujeme stále, mají i výborné Kozí kaše ![]()
Ahoj holky, dcera je na UM od babylove. Krásně ji sedí i chutná. Zajímá mě ale jedná věc.. Na eshopu jsem nenašla babylove 3. Nevíte zda se někde prodává?
@Barry1997 píše:
Ahoj holky, dcera je na UM od babylove. Krásně ji sedí i chutná. Zajímá mě ale jedná věc.. Na eshopu jsem nenašla babylove 3. Nevíte zda se někde prodává?
Prodává se na dm e-shopu a je i na e-shop vasobchodak.cz
@Barry1997 píše:
V DM obchodě ![]()
Děkuji. Přemýšlím jak se mi to podařilo přehlédnout. To bude asi tou jinou krabicí 😂