Používáte Babylove mléko?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5072
15.1.20 11:24
@Marija25 píše:
No byla to pěkná blbost asi.. používala jsem totiž babylove s první dcerou a bylo vše v naprostém pořádku a tak jsem myslela, že to tak bude i teď a ejhle..

No jo no, stalo se… Ja malou taky nekojila, neslo to.. A tak jsme sli z porodnice s Hippem.. Hruza des, mela boleni. Zkusili jsme Hami, to bylo jeste horsi.. A do tretice jsme zakotvili na Kendamilu.. Menit uz nebudu.. Takze pokud vite, ze ji Nutrilon sedel, radeji to nemente.. Aspon do tech 3 mesicu, nez se prckovi ustali to zazivani atd. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
29.1.20 17:56

Kupovala jsem že začátku synovi, ale pořád ho bolelo bříško. Pak jsme na doporučení přešli na um Naše mléko od firmy Goldim a spokojenost :palec: Kozí mléko od této firmy kupujeme stále, mají i výborné Kozí kaše :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
26.5.20 22:20

Ahoj holky, dcera je na UM od babylove. Krásně ji sedí i chutná. Zajímá mě ale jedná věc.. Na eshopu jsem nenašla babylove 3. Nevíte zda se někde prodává?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
26.5.20 22:35
@Barry1997 píše:
Ahoj holky, dcera je na UM od babylove. Krásně ji sedí i chutná. Zajímá mě ale jedná věc.. Na eshopu jsem nenašla babylove 3. Nevíte zda se někde prodává?

Prodává se na dm e-shopu a je i na e-shop vasobchodak.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
26.5.20 22:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
26.5.20 22:52
@Barry1997 píše:

V DM obchodě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
26.5.20 23:59

Děkuji. Přemýšlím jak se mi to podařilo přehlédnout. To bude asi tou jinou krabicí 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová