Balíček pro miminko po porodu

budulinek2011
30.9.11 11:33

Balíček pro miminko po porodu

Ahoj holky.. taky jste urcite dostali v tehu takovou krabici pro mimi.. Byli v tom ruzne casopisy, vzorečky atd.. Pak se dává po porodu v nemocnici a v tom je formulař ktery když vyplníte a odevzdate porodnici tak oni ho poslou a zaslou vám ten třetí balik.. Chtěla jsem ze zeptat jestli někomu přišel.. Male je 6 měsicu a jeste mi neprissel :) Ted jsem si na to tak vzpoměla tak se ptam.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4515
30.9.11 11:34

Mě nic nepřišlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
30.9.11 11:35

A vyplnila si ten formulař?

• Citovat
  • Upravit
600
30.9.11 11:36

My nedostali ani v porodnici… Jenv těhu a skoro nic tam nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
30.9.11 11:37

Tak ja v porodnici vyplnila vse a ani po jednom porodu nic neprislo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
30.9.11 11:39

Me dokonce i před 2 mesicema volali, jestli nechci nějaky časopisy o miminech atd.. Ze pry ale ten balik dostanu, i když si nic neobědnám.. :D

• Citovat
  • Upravit
14771
30.9.11 11:40

já měla za to že ten kufřík v porodce dostaneš za to že vypíšeš ten papír :nevim: a třetím taky nic nevím a to jsem rodila 2× :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
30.9.11 11:42

Já psala na stratosfera.cz protože v porodnici jsem měla kufřík s věcma co byli prošlé tak jen aby to věděli,přišla jsem na to náhodou a dát vzorek prošlého mlíčka novorozenci :poblion: Přišel mi od nich kufřík nový,ale další už ne …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
30.9.11 11:45

http://www.prosam.cz/…business.cfm?… koukněte sem že fakt nekecám :-/

• Citovat
  • Upravit
14047
30.9.11 11:49

neprislo nic, prosle jsem dostala nejaky dzusy. ale po prvnim porodu to vyplnoval manzel a v soku tam dal muj opravdovy telefon a porad mi nekdo volal s nabidkama, hlavne kdyz jsem spala nebo kojila, takze jsem zurila a zurila, takze nevyplnujte, nepiste, stejne je v tom prd. naposledy domestestos a casopisy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
30.9.11 11:52

Tak víte co přišlo mě. Nějaký DVD o půl roce, který mi leží někde a ani jsem ho nepřehrála a nepřehraju. :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
budulinek2011
30.9.11 11:54

Jooo, ted domestos na WC jsem dostala taky :D :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
weruuunka
30.9.11 11:55
sikinka16 píše:
Jooo, ted domestos na WC jsem dostala taky :D :lol: :lol: :lol:

Já jsem myslela, že se počůrám smíchy, když jsem ho uviděla. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Fakt lepší dárek pro mimčo vymyslet nemohli, mu ho schovám až bude větší. :think: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1209
30.9.11 12:03
jizvíková píše:
neprislo nic, prosle jsem dostala nejaky dzusy. ale po prvnim porodu to vyplnoval manzel a v soku tam dal muj opravdovy telefon a porad mi nekdo volal s nabidkama, hlavne kdyz jsem spala nebo kojila, takze jsem zurila a zurila, takze nevyplnujte, nepiste, stejne je v tom prd. naposledy domestestos a casopisy

… přesně :roll: a pojišťovačka u nás zvonila dřív než babičky :zed: Takže po druhém porodu jsem krabici s díky odmítla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
30.9.11 12:11

nedostali jsme zadnou krabici ani v tehotenstvi, ani po porodu, natoz pak nejakou treti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová