Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My nedostali ani v porodnici… Jenv těhu a skoro nic tam nebylo…
Tak ja v porodnici vyplnila vse a ani po jednom porodu nic neprislo
Me dokonce i před 2 mesicema volali, jestli nechci nějaky časopisy o miminech atd.. Ze pry ale ten balik dostanu, i když si nic neobědnám.. ![]()
já měla za to že ten kufřík v porodce dostaneš za to že vypíšeš ten papír
a třetím taky nic nevím a to jsem rodila 2× ![]()
Já psala na stratosfera.cz protože v porodnici jsem měla kufřík s věcma co byli prošlé tak jen aby to věděli,přišla jsem na to náhodou a dát vzorek prošlého mlíčka novorozenci
Přišel mi od nich kufřík nový,ale další už ne …
neprislo nic, prosle jsem dostala nejaky dzusy. ale po prvnim porodu to vyplnoval manzel a v soku tam dal muj opravdovy telefon a porad mi nekdo volal s nabidkama, hlavne kdyz jsem spala nebo kojila, takze jsem zurila a zurila, takze nevyplnujte, nepiste, stejne je v tom prd. naposledy domestestos a casopisy
Tak víte co přišlo mě. Nějaký DVD o půl roce, který mi leží někde a ani jsem ho nepřehrála a nepřehraju.
![]()
sikinka16 píše:
Jooo, ted domestos na WC jsem dostala taky![]()
![]()
![]()
Já jsem myslela, že se počůrám smíchy, když jsem ho uviděla.
Fakt lepší dárek pro mimčo vymyslet nemohli, mu ho schovám až bude větší.
![]()
jizvíková píše:
neprislo nic, prosle jsem dostala nejaky dzusy. ale po prvnim porodu to vyplnoval manzel a v soku tam dal muj opravdovy telefon a porad mi nekdo volal s nabidkama, hlavne kdyz jsem spala nebo kojila, takze jsem zurila a zurila, takze nevyplnujte, nepiste, stejne je v tom prd. naposledy domestestos a casopisy
… přesně
a pojišťovačka u nás zvonila dřív než babičky
Takže po druhém porodu jsem krabici s díky odmítla ![]()
nedostali jsme zadnou krabici ani v tehotenstvi, ani po porodu, natoz pak nejakou treti.
Ahoj holky.. taky jste urcite dostali v tehu takovou krabici pro mimi.. Byli v tom ruzne casopisy, vzorečky atd.. Pak se dává po porodu v nemocnici a v tom je formulař ktery když vyplníte a odevzdate porodnici tak oni ho poslou a zaslou vám ten třetí balik.. Chtěla jsem ze zeptat jestli někomu přišel.. Male je 6 měsicu a jeste mi neprissel
Ted jsem si na to tak vzpoměla tak se ptam.