Balík servis, zkušenosti se službou

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
9.6.17 10:14

reakce na vyjádření pana Duška ze dne 8.6.2017

Dobrý den pane Dušek,
předně děkuji za vaši zprávu, která můj problém s vámi a vaší firmou(tj. vrácení poštovného a náhradu poškozené věci) stejně neřeší(jako vždy-jen a pouze to jsou vaše „medové a zavádějící odpověďi“!
Je s podivem, že jste na můj příspěvek s fotografií poškozené trouby, který jsem uveřejnil již před rokem nereagoval dříve a reagujete až nyní, kdy jsem se znovu přidal do diskuze, týkající se vaší neseriozní firmy se svým příspěvkem.
Předně musím napsat, že se na rozdíl od vás neskrývám.
Dále musím napsat, že balík s varnou troubou byl zabalen řádně a 40Kg rozhodně nevážil(vážil cca kolem 25kg). Dále, pokud má přepravce problém s jeho zabalením, může zásilku odmítnout převzít k přepravě, což jste neučinily.
Ale jak uvádíte i vy zásilka byla řádně zabalena v kartonové krabici a ze strany skla-dvířek od trouby byl umístěn ochranný polystyren.
Pakliže přepravce do zabalené zásilky udělá čistý průraz a ten průraz je tak silný, že prorazí i 1mm silný plech na spotřebiči(el. troubě), který je zabalen uvnitř přepravované zásilky tak snad k tomu není co dodat… Každá, opakuji každá seriozní firma a společnost by reklamaci uznala. Vše ostatní jsou zas a zas jen řeči a snaha jak se vyvinit a jevit se v očích budoucích potenciálních zákazníků jako seriozní firma. Osobně jsem za vámi byl u vás v Praze 8 Libni, hovořil s vámi a vy jen jste se „usmíval“ a nakonec jste mi sdělil, že cituji „každý má své podnikání“ Ano, to jste měl pravdu, jen musím napsat, že VAŠE PODNIKÁNÍ JE NEČESTNÉ A NESERIOZNÍ. Píši to tady otevřeně a upozorňuji tak všechny vaše potencionální budoucí zákazníky, aby si na vaši firmu dali veliký pozor. Závěrem jen dodám, že pokud své stanovisko přehodnotíte a mnou podanou reklamaci vyřešíte kladně, tak velice rád přidám další příspěvek. Za sebe musím opakovaně sdělit, že JIŽ NIKDY, NIKDY VÍCE…s pozdravem J. Šebelík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.8.17 15:01

Je mi na grc

NIKOMU NEODPORUčAM!!!Poškodili mi tovar doniesli domov a ze si mam dat reklamaciu a dodnes nic nevolaju nekomunikuju hlavne ze este aj peniaze zobrali špine***!!! :cert: :pocitac:

edit admin - odstraněn vulgarismus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.17 10:10

Vážený pane Dusek, na adrese Société s. r. o.,
Pod Labuťkou 1421/32,
180 00 Praha 8
Czech Republic

máte pouze fakturační adresu.

Jestli jste tak solidní, tak by jste měl začít jednat a dát věci do pořádku.
Objednala jsem si u vás přepravu zásilky a věřte, že mám vše natočené na videu, nafocené a jestli balík nedojde v pořádku klientovi, nebudu to řešit přez sociální sítě, ale podám na Vás hromadnou žalubu, protože částky za trestní čin se sčítají a lidí už je dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
30.11.17 23:18

Dobry den,
muzete nam prosim poslat cislo Vasi zasilky, abychom mohli zjistit o co Vam jde?

Dale Vam z Vaseho videa budeme moci rici jestli je zasilka radne zabalena a vhodna k preprave.

Popravde nevim proc to radsi neodnesete na pobocku spolecnosti Česká pošta, když se Vam služba BalikServis.cz nezdá dostatečně kvalitní.

Dále bych Vás rád upozornil, že společnost Société s. r.o. nemá se sprovozovatelem služby BalikServis.cz nic společného.

Provozovatelem služby BalikServis.cz je společnost Global Box a je také řádně uvedena na stránkách služby BalikServis.cz

Přeji Vám krásný den

Dalibor Dusek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.12.17 22:05

Dobrý den,
bohužel i já mám se službou aktuálně špatnou zkušenost.

Dříve vždy dorazil kurýr hned druhý den, ale teď se ani třetí den neděje nic. Tedy kromě potvrzení příjmu platby.
Nedostal jsem bohužel ani odpověď na dotaz z kontaktního formuláře :(

Asi nemohu dále čekat, takže jsem o peníze nejspíš přišel.. :cert:
R. Beránek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.12.17 01:10

Cislo zásilky

Dobry den,
je nám velmi líto, ze se kurýr nezastavil pro zásilku.

Naši kurýři v během tohoto období pracují na více jak 118% svého obvyklého pracovního výkonu. Bohužel ani to nestačí.

Ano zaregistrovali jsme několik nevyzvednutých zásilek, všem zákazníkům jsme vrátili peníze.

Jaké je prosim číslo Vaší zásilky? Kdy jste prosím psal dotaz z kontaktního formuláře? Jakou jste prosím zadal emailovou adresu nebo telefoní číslo?

Všechny tyto údaje nám pomohou prověřit Vaši zásilku.

S přáním krásného víkendu

Dalibor Dušek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.12.17 08:05

Dobrý den, číslo zásilky je CZ17815765. Odeslání dotazu z formuláře se mi potvrdilo do mailu (adresa skryta), odeslaný byl 6.12.2017 14:25.
R. B.

Příspěvek upraven 13.12.17 v 09:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.12.17 23:29

info k zakazce CZ17815765

Dobry den pane Beranek,
dekuji za zaslane podklady.

Kolega Vam odpovedel, ale bohuzel Vas poskytovatel emailu zpravu nepustil do Vasi emailove schranky. Viz priloha.

Hned v pondeli Vam bude platba vracena, vyzvednuti stornovano.

Pevne verim, ze je to tak jak si prejete.

S pranim krasneho vikendu.

Dalibor Dusek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.12.17 19:04

ČEKÁM TAKÉ MARNĚ NA ODVOZ

Dobrý den
mám u vás objednán odvoz 4 balíků
vše mám zaplaceno..potvrzeno ale marně čekám na odeslání.
Nikdo si balíky nevyzvedl..Uvedeno mám přepravce PPL. Bohužel tam ani nenašli že by zde měl někdo něco vyzvednout,,nic není objednáno..tel 226258868 je celý den obsazený. Fb tam žádná reakce ani na email..neodpovídáte..Achjo
zde jsou čísla zásilek
CZ17825035 CZ17824636 CZ17824613 CZ17824582
Děkuji za reakci Paterová
prosím o zaslání čísel zásilek..at se můžu s PPL domluvit..tyto čísla co mám od vás nemají v databázi

Příspěvek upraven 13.12.17 v 17:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.12.17 09:22

Píši referenci pro ostatní:

Můj balíček (viz. příspěvek z 07.12.) nakonec až včera po několika mailových urgencích vyzvedl kurýr z PPL. Stalo se tak až 7 den po objednání a zaplacení, přitom na místě vyzvednutí byl nepřetržitě někdo přítomen každý den mezi 8 a 18 hodinou (je to recepce), jak mají uvedeno v podmínkách, dříve ale nikdo nepřijel ani nevolal.

Vysvětlení s nedoručeným e-mailem je zvláštní, žádný jiný mail se mi poslední dobou neztratil/nezpozdíl a to ani žádný z dalších asi 5 mailů od operátora této společnosti. Ale budiž…

Chápu, že jsou svátky za dveřmi, ale tohle je až moc.
Dříve (rok a víc zpět) jsem byl s balikservis.cz spokojen, tentokrát opravdu ne :-(

R. Beránek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.12.17 20:05

Dobrý den,

dnes nám měla firma balíkservis vyzvednout balík (objednávka CZ17824657). Nikdo nepřišel, na PPL nám řekli, že o žádném balíku nevědí a tato firma není jejich partner, budou nás prý ještě kontaktovat a případně poskytnou součinnost, aby nebylo poškozováno jejich dobré jméno. Teď čtu toto vlákno a lituji, že jsem si ho nepřečetla před objednáním svozu. Sice jde jenom o jeden balík a ta stovka nás nezabije, každopádně si to nenecháme líbit a budeme žádat vrácení peněz, to samé radím i ostatním v diskusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
14.12.17 13:31

Dobrý den,
taky lituju že jsem si toto hodnocení nepřečetla před zaplacením služby, objednaná doprava na 13.12. s tím že převod může trvat 2 dny a vyzvednutí se zpozdit o další den a vyzvednutí by bylo 14.12. bohužel nikdo nic nevyzvedl, tak jsem napsala email a téměř ihned mi přišla odpověd že neevidujou platbu, tak to si snad dělají srandu, ještě zapírat platbu, tak jsem objednávku zrušila a už žádná odpověd ani potvrzení zrušení objednávky, tak jen pevně doufám, že mi platba bude vrácena, že jí dohledají a protože mi platbu posílal někdo z příbuzenstva, tak ani nemůžu poslat doklad o zaplacení, když ted není doma. Potřebovala jsem poslat rychle balík a tohle není rychlá služba a logicky jsem asi musela zaplatit, že by to vyzvedli dnes mi ani nevadilo, ale oni nemají platbu, tak bud poslali oni špatné údaje k platbě, nebo jí prostě jen zapírají, nikdy se mi nestalo, že by platba do dvou dnů nedošla, vždy došla už druhý den a tady je to už třetí den (CZ17825683)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
14.12.17 13:44

Dobry den pane Beranek,
je nam lito, ze jste nebyl spokojen.

Nabizeli jsme Vam storno prepravy a vraceni 100% castky. Nasi kuryri jsou vytizeni na 120%, takze nejsme z kapacitnich duvodu vyhovet Vasim pozadavkum.

Velmi se omlouvame.

S pranim krasneho dne

Dalibor Dusek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
14.12.17 13:46

Dobry den,
velmi se omlouvame za komplikace.

Aktualne jsou nasi kuryri vytizeni na 120% svych kapacit. Nakladka i dodani zasilek se muze spozdit.

Pokud mate zajem, tak vratime 100% uhrazene castky. Prosim o informaci, jestli Vam mame vratit penize.

Velmi se omlouvame za komplikace.

S pranim krasneho dne

Dalibor Dusek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
14.12.17 13:55

Dobry den,
je nam velmi lito, ze nejste se sluzbou spokojena.

Bohuzel pokud system neeviduje Vas platbu, tak musime pockat az bud platba dorazi nebo Vas pribuzny bude schopen poslat vypis z uctu abychom mohli Vasi platbu dohledat.

Pevne verim, ze platba se dohleda a bude evidentni jestli uhrada probehla nebo ne.

Bez platby bohuzel nejsme schopni realizovat prepravy.

Snad tento postup chapete.

S pranim krasneho dne

Dalibor Dusek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák