Krmení zvířete syrovou stravou - BARF

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4462
31.5.14 13:24

@katty89 a kdž ti to takhle přivezou, tak co pak s tím masem? Asi se už ptám blbě, ale jsem fakt začátečník :mrgreen: Něco rovnou venku a neco zamrazit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
31.5.14 13:29

@DeTer Já mám prcka, denní dávku má 90g, takze musím porcovat. Maso nechám povolit, naporcuju, případně smícham se zeleninou a šup s tím do mrazáku. Pak každý den jen vytahuju připravené porce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
31.5.14 13:34

@katty89 Aha. Tak ohledně jídla, jsem si taky řikala kde jsou ty časy, když jsem kupovala svý bývalý fenečce 5kg granulek skoro na půl roku :mrgreen: :mrgreen: No ale zase tenhleten náš velkej poslední dobou dospívá a je z něj fakt krásnej pes. I proto že už nemusím chránit stromky vlastním tělem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
31.5.14 13:36

A ted koukám trošku víc na to do psí misky a ceny mají nasprotso krásný. A jakt o funguje takový závoz? Když spadám do těch 20km, tak jako přijedou sem někam a tam já čekám? :lol: Neznám to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
31.5.14 13:54

@DeTer Zaváží přímo na adresu, takže až domů. Vždycky zavolali, že za chvíli budou u nás, my jsme převzali masíčko a bylo to! Nic složitého. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
31.5.14 14:02

@katty89 Ty bláááho. A já o tomhle nevím? No zkusíme to, třeba i ted. Ono sehnat koninu není žádný med a co jsem teda ted vyčetla, tak krůti, králičina a konina jsou na rozjezdy nejvhodnější. Musím ale uznat, že čím víc o tom čtu, tím mi to přijde logičtějsí. Že mají mít kosti ( náš si neustále čistí střeva zahradnickou kůrou) nebo že mají mít maso. Jak jsem mu ho dala včera, tak to byl jiný pes. Vím, bylo to po prvé a byl ho málo, ale on lítal a byl štastnej a neustále mě ojížděl nosem :mrgreen: Nehledě na to, že už nechci sbírat po zahradě takový hroudy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
31.5.14 14:10

@DeTer Souhlasím, naše fenka na mase skvěle prospívá, chutná jí a na žrádlo se neskutečně těší. Když byla na granclích, tak žrala jen tak, aby nepošla. Podle mě je to ten nejpřirozenější a pro psa nejlepší způsob krmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
31.5.14 20:21

@katty89 Já teda asi jsem možná mistr vsugerace, ale taky mi přišlo, že i když se po tom pokadil ( jen jednou, ted už je mu dobře) tak že mě vyhlížel s jiskrou v oku. Kanec :mrgreen:
No nic. zkusím to až mu bobky zase utuhnou. Myslím, že tak zítra zakoupím nějaké maso a v pondělí podám. Nebo v úterý, když se mi nikam nebude zítra chtít :mrgreen:
Tak masu zdar a snad se mi to jednou povede a jemu taky
Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
2.6.14 11:24

Holky, pokud jste z Ostravska a okolí, ráda bych vám představila novou ostravskou firmu, zabývající se výrobou a prodejem čerstvých masových produktů určených pro psy a kočky. Nabízí produkty na vysoké úrovni kvality nejen svalovin a drobů, ale nabízí také maso v hrubě mletém stavu, které lze obohatit přídavkem různých druhů syrové zeleniny, např. červenou řepou. Více informací o barfování a možnost podání objednávky na www.barf-krmiva.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
2.6.14 12:57

Pokud pejsek trpí na průjmy, nespravilo by se to přidáním kostí do stravy??? Alespoň my regulujeme tuhost hovínek zásadně upravováním množství kostí ve stravě.

• Citovat
  • Upravit
4462
2.6.14 13:02

@káťa taky mi to napadlo, ale když na to není zvyklej :nevim: Myslíš jako kuř krk? No vyžebral dvě mrkve blbeček, tak dostal :mrgreen: Včera dostal i čínský zelí a dobrý. Zatím jen jako zkoušim co mu jede a co ne. No spíš co žere hned a co potom :lol: Ale bobky už dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
2.6.14 13:21

Nebo kuř křídla, že bych mu koupila? A fakt se jim nic nestane, když žerou kosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
2.6.14 15:46

Já nevím, jestli ten váš není nějaký spešl alergik, ale moje ovčanda měla po granulích tendenci k průjmům a hodně řídkou stolici.
Co jsme přešli na maso, je po zažívacích problémech. Já dávám čubám z kostí hlavně kuřecí hřbety (je na nich celkem dost masa, kůže i biskup) a kuřecí chrupavky. Máme to totiž zadarmo z restaurace, kde se vyrábí kuřecí steaky. K tomu dostávají ještě normální syrové maso. Pokud je v jídle více kostí, hovínka jsou světlejší a tužší, pokud kosti uberu, tuhost se změnší.
Ale i když kosti nedám (občas žerou je maso, či jen jogurt či podmáslí s ovocem atd.), zažívání je úplně o. k. Prostě od té doby, co jsme přešli na syrovou stravu, nikdy po ničem neměli průjem - a to žerou různé druhy masa (kolikrát i starší, nasmrádlé), kosti, mléčné výrobky, vločky, rýži, různé ovoce i zeleninu, oleje…

• Citovat
  • Upravit
4462
2.6.14 20:34

@káťa Ron má po granulích bbky hutný, ale není zvyklej na nic jinýho. Na zeleninu je zvyklý i ted, protože mu dycky něco dám. Zeleniku rád a má a neprohání ho, ale po mase se dycky pokadil, tak jsme ho nechávali jen na granclích. Myslím, že si musí zvyknout. Nebyl zvyklý na nic jiného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
3.6.14 12:35

Jenom se ještě zeptám co přidáváte za vitamíny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný