Krmení zvířete syrovou stravou - BARF

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1267
3.6.14 14:29

@DeTer Pridavam pangamin z lekarny (denne), obcas kelpu a lososak. Pokud clovek krmi pestre, myslim si, ze je zbytecny do zdraveho psa cpat x dalsich veci. U mladase a seniora bych asi dala neco na klouby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
3.6.14 18:38

Já jsem ovčandě dávala cca do roka Aptus Aptoflex na klouby, teď už vyrábím sulc z vepřových nožiček.
Přidávám Roboran, když si vzpomenu (cca jednou týdně…)

• Citovat
  • Upravit
4462
7.6.14 11:39

Tak musím říct, že to bude chtít čas. Dávala jsem mu pomalu kousek křídla a najednou už ráno jí to, co má a nemá průjem. Chvíli ho nechám by si zvykl a pak zkusím dávat na večer i maso
Jen pro upřesnění. Ráno dávám kosti, zeleninu a přílohu. Na zeleninu a přílohy zvyklý byl, tak to nebyl problém a s kostma (křídla, skelet…) problém skoro taky nebyl…
Takže máme jednu část za sebou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
8.6.14 07:17

No tak paráda :). Uvidíš, že to bude nakonec dobré.
Jak jsem psala, naše čuba taky měla při granulích každou chvíli průjem, řídčejší defacto pořád (a to jsme krmili superprémiové granule) a při syrové stravě se úplně srovnala a co je průjem nevíme ;)

• Citovat
  • Upravit
4462
8.6.14 07:20

ALe jak mu chutná :roll: :mrgreen: Dokonce jsem zaznamenala a to dřív nebylo - nebo alespon ne v takovéhle míře. Když jsme venku, on si nás hlídá. Neběhá jako tele po zahradě štěstím, že jsme tam s ním, ale leží u nás tak, aby viděl i na ulici, ale leží. Já zírám jak si nás hlídá.. MOžná za ten týden dospěl :lol: Dírku v rohu skalky mi ale dělá pořád. To asi abych si nemyslela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
8.7.14 14:16

Holky nvíte jak to chodí u toho eshopu do psi misky, jestli volají, nebo dávají předběžnou hodinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
8.7.14 16:32

@DeTer Vzdycky vecer predem prisla sms s pribliznym casem zavozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
17.8.14 11:56

Holky, co ste mi tu radily, já jen že pes je na plném mase, vyhovuje mu, neuvěřitelně se na jídlo těší a hltá blbeček a přibral. I ted v létě je z něj konečně krásý lesklý pes, co mu netáhne z huby :mrgreen:
Díky za podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
17.8.14 12:18

@DeTer Souhlasím. Mám tu stejnou zkušenost. A když musí občas dostat granule, tak jim taky chutnají, protože je to pro ně „vzácnost“. A navíc mě baví jim to chystat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
17.8.14 12:36

@bimbama Pro mě je velká změna obecně jako pes takovej. Že by mi skákal do misky se mi nestalo až do teď, ho.vna mu zdaleka tolik nesmrdí a oproti tomu co měl na granulích má korálky, zlepšila se mu srst, dech a elán. Je živej a snad i šťastnej, protože se mi pořád nedařilo aby přibral až teď.. KOnečně jsme dosáhli těch 50 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
17.8.14 14:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
17.8.14 20:32

Já si taky barf nemůžu vynachválit. Srst a zuby má psina krásné. Máme teda zatím půlroční štěně s 30kg, ale už jak chystám maso čumí mi do okna a je nadšením bez sebe :palec:

• Citovat
  • Upravit
4462
17.8.14 21:38

@zichisek Taky máme podokeního čekatele :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
10.1.15 22:48

Ahoj,
můžu mít dotaz? Může mít pes třeba 4 dny v kuse jen dršťky se zeleninou a ovesnými vločkami nebo to musím míchat s masem?
Proč se ptám, mám 1kg drštěk, mražené v kuse, tak jestli to muhu nechat rozmrznout a hned skrmit nebo to musím nějak složitě rozporcovat a míchat s masem.
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
10.1.15 22:56

@Halka Vystřídej mu k tomu jiné přílohy, jeden den, vločky, druhý brambory se slupkou a třetí den těstoviny. když se ti po první dávce nepokaká, tak není důvod mu třeba 4 dny dávat stejné jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný