Krmení zvířete syrovou stravou - BARF

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2256
20.5.13 16:32
@Brunifid píše:
Proč jako? To máš nějakou pětikilovou blechu? Ty moje by to ani nepoznaly, to maj jak pamlsek :mrgreen:
Nejlepší je tvrdej chleba pro králíky, to by kradly na kila! :twisted:

Ano mám čivavu! Já mu dávám více méně všechno co jím já, ale ne 2 krajíce na posezení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
20.5.13 23:08
@MiskaKosa píše:
Ano mám čivavu! Já mu dávám více méně všechno co jím já, ale ne 2 krajíce na posezení :-)

Tak to pak chápu, pro čivavu jsou dva krajíce chleba krmná dávka na den :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
20.5.13 23:08

@MiskaKosa Já si říkala, jestli nekradeš, při představě, jak krmím Animonda konzervama a nějakýma taštičkama. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2256
20.5.13 23:39
@Brunifid píše:
@MiskaKosa Já si říkala, jestli nekradeš, při představě, jak krmím Animonda konzervama a nějakýma taštičkama. :mrgreen:

2 krajíce chleba jsou krmná dávka tak na 3 dny :-D :-D :-D A ta konzerva mu taky vydržela ty 3-4 dny určitě. Teď už ji nechce vůbec :poblion: :poblion: Maso je maso :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
20.5.13 23:39
@Brunifid píše:
@MiskaKosa Já si říkala, jestli nekradeš, při představě, jak krmím Animonda konzervama a nějakýma taštičkama. :mrgreen:

2 krajíce chleba jsou krmná dávka tak na 3 dny :-D :-D :-D A ta konzerva mu taky vydržela ty 3-4 dny určitě. Teď už ji nechce vůbec :poblion: :poblion: Maso je maso :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
20.5.13 23:55
@MiskaKosa píše:
2 krajíce chleba jsou krmná dávka tak na 3 dny :-D :-D :-D

No jo, to já dávám jako pamlsek, aby sežrala prášek :mrgreen: Ani to do krmné dávky nesčítám :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2609
23.5.13 06:13

Taky se přidávám ke krmičum,, normální stravy,, - syrove maso, kosti, vnitřnosti, šlachy, ovoce, zelenina, jogurt, tvaroh, vajíčka… Hafani jsou na tom od štěněte a vypadají senzačně :) Na měsíc máme cca 80 kg masa což je cena cca 1500 kč plus doplnky a jsem na 2tis pro tři psy krása, kdybych krmila kvalitníma granulema tak se nedoplatím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
23.5.13 07:59

@Hanny25 Je vidět, že hafanům svědčí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
23.5.13 08:06

Tady je náš štěňouch :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
23.5.13 09:09
@Eironil píše:
Tady je náš štěňouch :-D

Naleštěnej jak zrcadlo :palec:

• Citovat
  • Upravit
2182
23.5.13 09:16

@Brunifid Tojo, pokud se zrovna nekutálí v loužích a bahně, což miluje, tak má krásnou srst :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
23.5.13 15:10

@Eironil To je rasou, moje bordelka dělá to samý. Jediná kaluž bahna na poli a musí mít mokrej i hřbet :twisted:

• Citovat
  • Upravit
2182
24.5.13 08:04

@Brunifid No vidíš to, tak to jsem nevěděla že je to další z povahových rysů těhlech bláznů :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
24.5.13 10:06
@Eironil píše:
@Brunifid No vidíš to, tak to jsem nevěděla že je to další z povahových rysů těhlech bláznů :-D

Jistě, kníračka zdaleka takovej dobytek není :twisted:

• Citovat
  • Upravit
1987
1.11.13 11:03

Ahoj, mám labradora (3 roky, 32 kg), je zvyklý na konzervy. Granule různých značek nám nikdy neprošli, nechce žádné. Chci zkusit barf. Mám teď doma 2kg zmraženého hovězího od vetamixu a přemýšlím, zda mu to lehce uvařit nebo podat syrové a v jakém množství, jestli samotné nebo s těstovinami/rýží a k tomu nějakou zeleninu-mrkev? Nemám moc času teď nastudovat barf, tak potřebuji poradit alespoň s dnešní (i zítřejší) miskou, pak to dostuduji. Dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný