Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Brunifid píše:
Proč jako? To máš nějakou pětikilovou blechu? Ty moje by to ani nepoznaly, to maj jak pamlsek
Nejlepší je tvrdej chleba pro králíky, to by kradly na kila!
Ano mám čivavu! Já mu dávám více méně všechno co jím já, ale ne 2 krajíce na posezení ![]()
@MiskaKosa píše:
Ano mám čivavu! Já mu dávám více méně všechno co jím já, ale ne 2 krajíce na posezení
Tak to pak chápu, pro čivavu jsou dva krajíce chleba krmná dávka na den ![]()
@MiskaKosa Já si říkala, jestli nekradeš, při představě, jak krmím Animonda konzervama a nějakýma taštičkama. ![]()
@Brunifid píše:
@MiskaKosa Já si říkala, jestli nekradeš, při představě, jak krmím Animonda konzervama a nějakýma taštičkama.
2 krajíce chleba jsou krmná dávka tak na 3 dny
A ta konzerva mu taky vydržela ty 3-4 dny určitě. Teď už ji nechce vůbec
Maso je maso ![]()
@Brunifid píše:
@MiskaKosa Já si říkala, jestli nekradeš, při představě, jak krmím Animonda konzervama a nějakýma taštičkama.
2 krajíce chleba jsou krmná dávka tak na 3 dny
A ta konzerva mu taky vydržela ty 3-4 dny určitě. Teď už ji nechce vůbec
Maso je maso ![]()
@MiskaKosa píše:
2 krajíce chleba jsou krmná dávka tak na 3 dny![]()
![]()
No jo, to já dávám jako pamlsek, aby sežrala prášek
Ani to do krmné dávky nesčítám ![]()
Taky se přidávám ke krmičum,, normální stravy,, - syrove maso, kosti, vnitřnosti, šlachy, ovoce, zelenina, jogurt, tvaroh, vajíčka… Hafani jsou na tom od štěněte a vypadají senzačně
Na měsíc máme cca 80 kg masa což je cena cca 1500 kč plus doplnky a jsem na 2tis pro tři psy krása, kdybych krmila kvalitníma granulema tak se nedoplatím…
@Brunifid Tojo, pokud se zrovna nekutálí v loužích a bahně, což miluje, tak má krásnou srst ![]()
@Eironil To je rasou, moje bordelka dělá to samý. Jediná kaluž bahna na poli a musí mít mokrej i hřbet ![]()
@Brunifid No vidíš to, tak to jsem nevěděla že je to další z povahových rysů těhlech bláznů ![]()
Ahoj, mám labradora (3 roky, 32 kg), je zvyklý na konzervy. Granule různých značek nám nikdy neprošli, nechce žádné. Chci zkusit barf. Mám teď doma 2kg zmraženého hovězího od vetamixu a přemýšlím, zda mu to lehce uvařit nebo podat syrové a v jakém množství, jestli samotné nebo s těstovinami/rýží a k tomu nějakou zeleninu-mrkev? Nemám moc času teď nastudovat barf, tak potřebuji poradit alespoň s dnešní (i zítřejší) miskou, pak to dostuduji. Dík ![]()