Krmení zvířete syrovou stravou - BARF

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
ET-Lucius
15.11.12 18:36
@cuttysark píše:
ale tvoj pes by sa tomu mozno potesil…viac natravenej potravy, mnam :mrgreen: :mrgreen:

fuuuuj nesmím si to představovat, nesmím si to představovat, nesmím si to představovat!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 15.11.12 v 22:53

• Citovat
  • Upravit
ET-Lucius
15.11.12 18:39
@Brunifid píše:
Jo :mrgreen: Kamarádka prodávala štěňata a dávala do výbavičky mimo jiné pokyny ke krmení BARF, přidala i nějaké to maso. U tohohle balíčku varovala zvlášť důrazně. Leč marně. Novým majitelům se nezdálo dát tomu malému roztomilému štěňátku syrové maso, no tak se ho rozhodli povařit. Večer volali, za jak dlouho to tak vyčichne z bytu :mrgreen:

do roka a do dne :lol:… ale zas mají bod k dobru, že se fakt snažili pro svého pejska udělat to nejlepší - tudíž nebudou zlí majitelé :palec:

• Citovat
  • Upravit
ET-Lucius
15.11.12 21:01
@Mráka píše:
Aby pes vstřebal živiny z některých druhů zeleniny v dostatečném množství, je nutné mu ji dát nadbytek optimální dávky.Mráka

podle mě je dávka buď optimální nebo ne, pokud ne musí se zvýšit…jinak s tím masem máte pravdu ( že je narváno antibiotiky ), ale tohle není problém pouze u krmného masa, ale masa obecně určeného i pro lidi na celém světě.. pokud bychom se tomu chtěli vyvarovat, tak jedině, že si budeme vykrmovat svá zvířata… tam odkud beru maso, je prý bráno normálně z jatek, prošlo veterinární kontrolou, ale třeba při převozu se zranilo a už to není maso, které by bylo určeno pro lidi - jestli to tak je nemám samozřejmě záruku - ovšem tak je to ale se vším..pokud je tedy krmeni masem menší zlo tak to beru-víc s tím nenadělám…

• Citovat
  • Upravit
12667
21.11.12 00:21

Tak tu je nas maly barfista :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ET-Lucius
21.11.12 10:25
@cuttysark píše:
Tak tu je nas maly barfista :)

to je ale nádherný štěňátko!! kde jsou ty časy, kdy byl Áres taky takové malé nic :D

• Citovat
  • Upravit
2182
5.12.12 13:26

Tak tohle je naše novopečená barfistka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
5.12.12 13:30
@Eironil píše:
Tak tohle je naše novopečená barfistka :-D

To je bordelka, ne? :lol:

• Citovat
  • Upravit
2182
5.12.12 13:40

@Brunifid jj přesně tak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
5.12.12 15:14

@Eironil Co je to zač? Mám doma plesnivou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2182
5.12.12 20:25

@Brunifid Myslíš jako chovku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
6.12.12 09:45
@Eironil píše:
@Brunifid Myslíš jako chovku?

No jasně.

• Citovat
  • Upravit
617
6.12.12 10:30

Mráka..jak je to u masa neurčeného pro lidskou spotřebu s ochrannými lhůtami?
jinak je pěkný nadávat, že je to plný antibiotik, ale víte, kolik by vás stála vaše zdravá kráva? pokud by byla zdravá. jsem ještě ráda, že tady, narozdíl od ameriky, se nesmí používat přípravky na podporu užitkovosti (atb, hormony..), v americe to jede ve velkým stylu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
6.12.12 11:46

@Brunifid Je bez PP. Kamarádka chtěla svoji fence nechat jedny štěňátka, tak jsme si jedno od ní vzali. Borderka byla vždycky můj sen. Ráda bych měla papírovou, ale u manžela to prostě neprošlo. Ale znám oba rodiče i rodiče tý fenky, tak doufám, že to bude ok :-) Akorát nám před měsícem zemřel NO, tak zaháníme ještě smutek. Ten byl s PP a stejně měl srůsty páteře a takhle to dopadlo… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
6.12.12 13:57

Jak u manžela neprošlo?
Nechat jedny štěňátka jí mohla, proč tu fenu neuchovnila?

• Citovat
  • Upravit
2182
7.12.12 08:20

@Brunifid On prostě nechápe, proč by měl dávat za psa min 10 tis. A já se s ním hádat nebudu. Trvalo mi 2 roky ukecat ho, aby mohl být pesan doma a ne jen venku :-D Má zvířata rád, ale do tohohle prostě nějak nepronikl.
Kamarádky fenka je také bez PP. Každopádně já určitě štěňátka tý naší nenechám, nechci šířit samozřejmě dál, kdyby tam něco bylo. Je to jen můj risk. Já jsem hlavně ráda, že znám dvě generace rodičů a jejich povahu, protože co já měla za magora ovčáka, to bylo něco. Na výcvik skvělý, dělali jsme pracovní výcvik, ale bylo to něco, býval by potřeboval chlapa jako páníčka a ne mě :-D A jak jsem říkala, ten s PP byl, z velmi dobrého chovu a stejně měl srůsty na páteři a bylo, jeho sestra to má možná také…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný