Krmení zvířete syrovou stravou - BARF

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1309
15.5.13 01:10

S barf mame bohuzel jen a jen spatne zkusenisti, nedoporucuji. psovi uz jen maso varime plus ryze, testoviny atd.atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
15.5.13 08:05

@yourlady Jaké přesně, jestli se mohu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
15.5.13 08:42

@yourlady Heled my měli křížence, ted taky, švagrová papíráka a všichni psi ze syrového masa mají sran. děnici! Takže u nás se na syrové maso taky nejede. Možná malinko, ale vůbec ne jako jídlo hlavní!

• Citovat
  • Upravit
1309
15.5.13 12:15
@Eironil píše:
@yourlady Jaké přesně, jestli se mohu zeptat?

prujmy, bolesti bricha atd. koupili jsme si navic maso barf ve vanickach a uz od pohledu nebylo kvalitni. tezko dnes sezenes maso, kde muzes rict, ze je nezavadne, musela bys mit vlastni chov. nikomu ale neradim, jen popisuji nasi zkusenost.BARF NE!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
15.5.13 14:57
@yourlady píše:
prujmy, bolesti bricha atd. koupili jsme si navic maso barf ve vanickach a uz od pohledu nebylo kvalitni. tezko dnes sezenes maso, kde muzes rict, ze je nezavadne, musela bys mit vlastni chov. nikomu ale neradim, jen popisuji nasi zkusenost.BARF NE!

Tak pes si musí na maso zvykat postupně, že… je jasný, že když přejdeš okamžitě udělá mu to takovýto bordel… A proč jsi kupovala nějaké vaničky? Stačí přijít k řezníkovi a říct co chceš a kolik toho chceš… pak to rozdělit na porce a zamrazit… U nás nebarfujeme, ale maso a kosti dáváme jako zpestření 2-3× do týdne :-) A žádné problémy nemá. Zvykal s postupně a už od mala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
15.5.13 22:57

Tak to neni problem systemu BARF, kdyz krmis subrunk…

• Citovat
  • Upravit
2182
17.5.13 14:26

Naše psice je maximálně spokojená. Průjem měla asi dvakrát, když byla štěňátko a to z toho, že sežrala kočičí granule. Jinak má nádhernou srst, tlapky, žádné prošlapy, osvalená, nezvrací, nemusí venku pást trávu, protože mádostatek zeleniny. Spokojenost maximální :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
17.5.13 14:32
@Eironil píše:
Naše psice je maximálně spokojená. Průjem měla asi dvakrát, když byla štěňátko a to z toho, že sežrala kočičí granule. Jinak má nádhernou srst, tlapky, žádné prošlapy, osvalená, nezvrací, nemusí venku pást trávu, protože mádostatek zeleniny. Spokojenost maximální :-)

Náš má dostatek zeleniny i ovoce, má rád mandarinky a to ji dokáže sežrat i celou na posezení (mix čivava -7kilo) a stejně se nám venku pase :-D :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
17.5.13 18:17

@MiskaKosa :-D no já si taky někdy říkám, že je to šílené, co dokáže zdlábnout. Naší jedou hlavně kedlubny :-D Ovoce trochu méně. Ale zatím se nepase, možná to bude tím, že na to venku nemá čas. Lítá jak namydlený blesk :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
17.5.13 18:34
@Eironil píše:
@MiskaKosa :-D no já si taky někdy říkám, že je to šílené, co dokáže zdlábnout. Naší jedou hlavně kedlubny :-D Ovoce trochu méně. Ale zatím se nepase, možná to bude tím, že na to venku nemá čas. Lítá jak namydlený blesk :-D

Ten náš taky lítá, jenže pak se zastaví, kus urafne a letí dál… a žere to v poklusu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a hrášek… ty jo to může ve velkým :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
17.5.13 21:21

@MiskaKosa Tak hrášek jsem ještě nezkoušela :-D A neprdí Vám po něm? U nás to po těch kedlubnách někdy stojí za to… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
17.5.13 21:30
@Eironil píše:
@MiskaKosa Tak hrášek jsem ještě nezkoušela :-D A neprdí Vám po něm? U nás to po těch kedlubnách někdy stojí za to… :-D

On prdí po všem :-D Takže to ani neřešíme co žere. Jediné granule po kterých neprdí jsou Imagine, koupili jsme je na doporučení, ale ty mu nejedou…Takže je schopný žrát jednou za 3 dny… Takže teď se budeme vracet k Platinum granulím. Granule vždy kombinujeme s masem, syrovými kostmi, zeleninou a ovocem. Taky by se mi nechtělo žrát celej život sušenky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
17.5.13 21:57

@MiskaKosa Tak my krmíme ryze syrovým masem a zeleninou a ovocem. Jinak nic jiného. A zatím jí svědčí. Jednou jsme museli dát na dovče granule a ohrnovala nad tím nos… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
17.5.13 22:08
@Eironil píše:
@MiskaKosa Tak my krmíme ryze syrovým masem a zeleninou a ovocem. Jinak nic jiného. A zatím jí svědčí. Jednou jsme museli dát na dovče granule a ohrnovala nad tím nos… :-D

Tak to se jí teda vůbec nedivím :-D Já přímo Barf nemůžu, jelikož hodně cestuju a pes se mnou. Jezdím i 1000 km v zátahu, takže to prostě nejde. Ani s lednicí. Je to prostě komplikace. Takže to maso má jako zpestření. Když byl štěndo, tak dostával i Animonda konzervy, ale jak si zvykl na masíčko, tak už teda ne e… Nechce. Ty Platinumy jsou 70 Procent čerstvého masa, takové měkké polštářky než granule. A taky mu to takto svědčí :-) Akorát mu nesvědčí hlídání u babičky… Minule ho hlídala a když mi řekla, že s ní svačil a sežral dva krajíce chleba s máslem a šunkáčem bez kůrky, tak mě málem šmejklo 8o :mrgreen: :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
20.5.13 15:53
@MiskaKosa píše:
Minule ho hlídala a když mi řekla, že s ní svačil a sežral dva krajíce chleba s máslem a šunkáčem bez kůrky, tak mě málem šmejklo 8o :mrgreen: :D :lol:

Proč jako? To máš nějakou pětikilovou blechu? Ty moje by to ani nepoznaly, to maj jak pamlsek :mrgreen:
Nejlepší je tvrdej chleba pro králíky, to by kradly na kila! :twisted:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný