Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojky, teď se asi blbě zeptám, ale abych řekla popravdě, tak slyším prvně o batátech
hledala jsem různé recepty pro svou půlroční dcerku a právě na ně narazila, tak se chci optat, kde se dají sehnat, když jsem je u nás v kaufu neviděla, do tesca jedzím jen občas… ???
ahojky já jsem ještě z nich nic nezkoušela ale určitě někdy koupíme domu a ochutnáme. jezdíme občas do tesca a mají je tam v sekci ovoce a zeleniny, stačí se trošku porozhlídnout. minule jsme si koupili avokádo, pěkný, zralý, zkusili ho samotný a dobrý ale chtělo by to někde použít asi na pomazánku nebo neví někdo co z avokáda? ![]()
holcina20 píše:
ahojky já jsem ještě z nich nic nezkoušela ale určitě někdy koupíme domu a ochutnáme. jezdíme občas do tesca a mají je tam v sekci ovoce a zeleniny, stačí se trošku porozhlídnout. minule jsme si koupili avokádo, pěkný, zralý, zkusili ho samotný a dobrý ale chtělo by to někde použít asi na pomazánku nebo neví někdo co z avokáda?
kromě pomazánky doporučuju do salátu
salát natrhat, přidat dijonskou h., jogurt, trochu vinnýho octa (jen velmi malinko), špetku cukru, koření, a avokádo na kousky ![]()
sandrik píše:holcina20 píše:kromě pomazánky doporučuju do salátu
ahojky já jsem ještě z nich nic nezkoušela ale určitě někdy koupíme domu a ochutnáme. jezdíme občas do tesca a mají je tam v sekci ovoce a zeleniny, stačí se trošku porozhlídnout. minule jsme si koupili avokádo, pěkný, zralý, zkusili ho samotný a dobrý ale chtělo by to někde použít asi na pomazánku nebo neví někdo co z avokáda?
salát natrhat, přidat dijonskou h., jogurt, trochu vinnýho octa (jen velmi malinko), špetku cukru, koření, a avokádo na kousky
Pro dítě?
Jinak u nás v tescu batáty nemají ![]()
moni - pro dítě ne
ale Holcina nepsala, že chce pro recept pro dítě ![]()
sandrik: jojo tak děkuji ,zkusíme salát. a pro mimčo asi určo nee, já čekám první, a s přítelem by sme to jedli, to pro malý je moc tučný nebo nevim ale má to hodně vitamínů a proč někdy nezkusit ochutnat něco ne ![]()
monikalysa: nn pro dítě ne. pro mě a přítele to avokádo. a tak třeba je měli zrovna vyprodaný, nebo je dováží jak kdy - že nejdou moc na odbyt a nebo je prostě namají ale tak třeba je mají zase jinde. u nás ve městě je taky nemají akorát v tom jihlavským tescu. ![]()