Batole - kde jsou hranice tolerance?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4655
18.6.15 10:52
@jenny.fields píše:
@Niemeyer To zní jako úvaha dospělého. Vím, že se se mnou nechceš mazlit (nemáš čas..?), ale když vezmu nůž, tak mi to nabídneš jako alternativu (hurá!). Takže dostanu co chci, díky tomu, že vezmu do ruky něco, co ani nechci.To si myslím, že u dětí takhle není, ne u batolat. Prostě chce nůž.

já vím, ale já si myslím, že děti nejsou tak „blbé“..nebo jak to říct… jako částečně máš určitě pravdu, v tu chvíli je prostě nějaká frustrace, on t nechápe a tak ventiluje pláč… tak tam asi odvedení pozornosti ano :) ale u tříletých a čtyřletých už si stojím za svým, že takhle uvažovat dovedou.. škoda, že se nemám možnost zeptat odborníku, zajímalo by mě to:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
18.6.15 11:42

@Niemeyer
U těch starších máš asi pravdu, tam bych vysvětlila a nechala řvát i za cenu pozvracení, ale v 17m to prostě nechápe a ventiluje svůj vztek, frustraci a nepochopení pláčem. Tak raději odvedu pozornost. Ono opravdu komu dítě jen řve a nezvrací, tak je to prostě jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
18.6.15 14:27

Já bych tedy v žádném případě nedala dítě vyřvat do postýlky, pokud tam normálně spí… Do postýlky se má těšit nebo alespoň brát ji jako neutrální věc, kde se spinká, ale pokud ho tam budete dávat vyřvat, kladný vztah k ní asi mít nebude… :think: to píše i ten Karp.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4655
18.6.15 14:37

Jo, to si taky myslím. nějaké neutrální místo, třeba chodba, kout v obýváku atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
20.8.15 22:04

@Niemeyer @Evolunka Jenže já ho nemám kam dát jinam. Když ho postavím do kouta okamžitě za mnou uteče a visí mi na noze. Když ho zavřu do jiné místnosti, tak si otevře a za pár vteřin mi zase visí na noze. Klíče nemáme, abych ho zamkla a ani ho zamykat nechci. V tom je ta postýlka lepší. Ohrádku jsem prodala. On mi te´d stejně utíká i s postýlky, je pohybově hodně šikovný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí