Synovec tvrdí, že ho biju

Anonymní
6.6.15 17:51

Synovec tvrdí, že ho biju

Předem se omlouvám za anonym, ale je mi to trapné.

Můj tříletý synovec, syn od manželovy sestry, po tom co jsem ho hlídala, začal tvrdit, že jsem ho zbila.
Samozřejmě jsem ho ani neplácla. Nevím, kde na to přišel.
Nikdo tomu nevěřil, ale poslední dobou dělá hrozné scény když mě vidí.
Mám z toho strach.
Se švagrovou mám ok vztah ale taky už se na mě začíná divně dívat.

Vymýšlejí si tak i vaše děti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
6.6.15 17:54

Ne, ohledně bití nikdy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13047
6.6.15 18:01

Jo, dcery bratrance tohle dělaly-ne mně. A to tam byl další dospělý, který řekl, že to není pravda.
Jenže rodiče praktikovali názor, že jejich děti nelžou a ty malé potvory toho dokázaly velice dobře využívat už jako předškolačky. Jo, děti se učí rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
6.6.15 18:02

Nezakázala jsi mu něco nebo nevíš, co to mohlo spustit? Nebo nepohrozila jsi mu třeba v legraci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
6.6.15 18:02

Mé vlastní ne, ale u prvňáků se běžně setkávám s upraveným popisem situace - i co se „bití“ týče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.6.15 18:03
@neumisa píše:
Mé vlastní ne, ale u prvňáků se běžně setkávám s upraveným popisem situace - i co se „bití“ týče.

jo, u takových už jo, ale u 3letého :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.15 18:03
@jana ja2611 píše:
Nezakázala jsi mu něco nebo nevíš, co to mohlo spustit? Nebo nepohrozila jsi mu třeba v legraci?

nejsem si stopro jistá ale myslím že ne… napadlo mě jestli ho nějak nepraštil můj syn a nevyložil si to jinak…
hodně nepříjemná situace pro mě :(

• Citovat
  • Upravit
26270
6.6.15 18:04

Přece nebudeš mít strach z nějakýho tříleťáka, ne?

Nadsázka -asi bych ho plácla, možná by si fakt pak nevymýšlel, kdyby věděl, že se to může stát (vím, že to řešit takto nelze, ale naštvalo by mě to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
6.6.15 18:04

@martina.se

s tříletými se běžně nesetkávám, ale mám kolem sebe i dost předškoláků a ti to zvládají taky. Obecně bych řekla, že s nástupem do školky na to děti přijdou, ať už samy nebo pod vlivem kolektivu. Ani u tak malých bych se tomu nějak zvlášť nedivila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.6.15 18:06
@neumisa píše:
@martina.ses tříletými se běžně nesetkávám, ale mám kolem sebe i dost předškoláků a ti to zvládají taky. Obecně bych řekla, že s nástupem do školky na to děti přijdou, ať už samy nebo pod vlivem kolektivu. Ani u tak malých bych se tomu nějak zvlášť nedivila.

ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
6.6.15 18:16

S bitím ani ne (pokud nepočítám to, že sousedce odkývala, že jí dávám na zadek - zažila asi tři plácnutí). Ale širokému okolí tvrdí, že doma běžně pije pivo… Děti si prostě vymejšlej, a jakmile zjistí, že tím jsou zajímavé, tak přitvrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
6.6.15 18:20
@Anonymní píše:
nejsem si stopro jistá ale myslím že ne… napadlo mě jestli ho nějak nepraštil můj syn a nevyložil si to jinak…
hodně nepříjemná situace pro mě :(

Držím palce, ať to nějak zvládneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
6.6.15 19:04
@Malaga píše:
Přece nebudeš mít strach z nějakýho tříleťáka, ne?Nadsázka -asi bych ho plácla, možná by si fakt pak nevymýšlel, kdyby věděl, že se to může stát (vím, že to řešit takto nelze, ale naštvalo by mě to…
:roll: ty jo, kolik ti je? 5?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
6.6.15 19:46

@araw chápu tvůj dotaz, ale prostě by mě to naštvalo…a maminka chlapečka asi má pochybnosti, když jak píše zakladatelka se na ní švagrová začíná divně dívat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.15 19:55

Nase mala 3 leta, to zkusila, rekla tatkovi, ze jsem ji zbila, kdyz jsem ji neco zakazala.. hrala scenu.. manzel me skoro vynadal, proc ji biju.. nastvanost ho presla, kdy zakazal neco on a mala prisla za mnou, ze ji zbil… jak to slysel, tak opravdu par na zadek dostala a uz to nedela :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML