Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Ruby003 Mléko je velmi kyselé.
Má pH 6,5, takže velmi mírná kyselina. Nižší pH má většina ovoce i zeleniny. ![]()
Příspěvek upraven 08.11.20 v 15:19
@Ruby003 Typický otravný vegan, co bude svoje názory neustále cpát jiným.
Ještě jsem nepotkala masožravce co by všechny kolem nutil jíst maso.
@Havlova já potřeboval leptat plošné spoje. To by se mléko určitě hodilo
. To vydim v obchodě jak se ty vegani snaží vše napodobit i mletý maso
. Jo veganka a večer ji uspokojí pořádná ostravská klobása ![]()
Nekrmte trolla. Vždyť je jasné, že chce jen rozpoutat vášnivou diskuzi. ![]()
@JiříkMazlík Tak to zkus a dej vědět. Já zatím najdu studii o katastrofickém odvápnění dětí vyrůstajících na sunaru.
@Havlova
jsem měl dnes kakao jdu si koupit rakev
teda jestli mají otevřeno
nu to stim mlíkem tu po pár dnech asi nevydržim a půjde i s plosnakem z okna ![]()
https://www.youtube.com/watch?…
tady se můžete podívat, kam to vede. Jinak na YT je to „Aga in America“…
A tady je vidět to nebohé dítko s křivicí…chudáček.
Tak z tech vasich komentaru totalne kvetu. Spravne poskladana veganska vyziva je vhodna pro deti v jakemkoli veku. Kdyz o tom nic nevite, tak k tomu ani nic nepiste. Ceska republika hold vyrostla na opekanych prasatech a z mozku mate vsichni jitrnici…
Pro nas jsou lidi jako vy nechutni, kruti a sebestredni. Po moralni strance, po eticke i po zdravotni je veganstvi nejlepsi volbou pro matku i dite. Machate tady pediatrickou a socialkou. Vase decka ktere zerou rohliky s pastikou, gulase a takove sr a cky urcite budou zdravejsi nez decka nase, ktere basti fazolky, pohanku, zeleninku, seminka apod.
Boze muj, chce se mi z Vas zvracet… a ti otravni vegani se Vam snazi otevrit oci. Jste pohlceni stereotypem a nemate pravo soudit druhe, kteri se z nej vymanili a nejsou tak lini na to, si rozsirit obzor.
Jako matky jste tak tupe, jdete kolem krav a reknete - je hele kravicky. Ano kravicky, ktere vykoristujete, berete jim deti jen aby jste se mohli nakojit z jejich vemena a ziskat tak vapnik, ktery byste ziskali treba z maku. A pak kdyz buu hele kravicka doslouzi, tak ji celou sezerete, z jejich rohu si udelate sklenky, kosti hodite psum, z vnitrnosti udelate nejake ho v na, sezerete ji nohy, bricho, zadek boze fuj vsechno a kuzi si natahnete na zem jako predlozku!!! HELE KRAVICKA!!!
Jste uplne mimo, je rok 2020 lidi nemusi jist zive tvory aby prezili. Boze muj…
Hele, ty anonymko, když jsi taková odbornice, tak mrkni na ta dvě videa, co jsem dala odkaz výše a napiš sem, co tam paní dělá tedy špatně, že to batole má KŘIVICI a podotýkám, že je mu už více jak rok, ale nechodí a sotva se postaví…
@Labužník mirabelka02 Podivej se, neco jineho je vedet co delas a proc to delas a jak to mas delat dobre, nebo to nemas delat vubec.
![]()
A na dokument o vyvrazdovani se nepodivas ze? To radsi budes hledat 1 pripad ze 100
trapko.
a tady je další dítko, co je poškozené nedostatečnou výživou…
@Labužník mirabelka02 krivici ma i kvuli vam vetsina zvirat a **** nekoho? ****. ![]()
moje deti jsou zdrave, stastne a vas jako matky (pokud vubec jste) bych vsechny profackovala a poslala na turu na jatka.
Upraveno adminem - vulgarita.
@Labužník mirabelka02 nedostatecnou vyzivu maji i romaci
… boze muj to je mazec.
Tak to jo, to mi, jeden případ ze sto, dětí potřebuje jak rostlinné, tak živočišné tuky a dokonce cholesterol.