Batole vegan?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42247
8.11.20 15:08

@Ruby003 Mléko je velmi kyselé. 8o Má pH 6,5, takže velmi mírná kyselina. Nižší pH má většina ovoce i zeleniny. :mrgreen:

Příspěvek upraven 08.11.20 v 15:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
8.11.20 15:09

@Ruby003 Typický otravný vegan, co bude svoje názory neustále cpát jiným. :roll: Ještě jsem nepotkala masožravce co by všechny kolem nutil jíst maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
8.11.20 15:25

@Havlova já potřeboval leptat plošné spoje. To by se mléko určitě hodilo :D. To vydim v obchodě jak se ty vegani snaží vše napodobit i mletý maso :lol: :lol:. Jo veganka a večer ji uspokojí pořádná ostravská klobása :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116238
8.11.20 15:28

Nekrmte trolla. Vždyť je jasné, že chce jen rozpoutat vášnivou diskuzi. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42247
8.11.20 16:00

@JiříkMazlík Tak to zkus a dej vědět. Já zatím najdu studii o katastrofickém odvápnění dětí vyrůstajících na sunaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
8.11.20 16:03

@Havlova :lol: :lol: jsem měl dnes kakao jdu si koupit rakev :D teda jestli mají otevřeno :lol: nu to stim mlíkem tu po pár dnech asi nevydržim a půjde i s plosnakem z okna :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.20 16:38

https://www.youtube.com/watch?…
tady se můžete podívat, kam to vede. Jinak na YT je to „Aga in America“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.20 16:40

A tady je vidět to nebohé dítko s křivicí…chudáček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
8.11.20 16:47

Tak z tech vasich komentaru totalne kvetu. Spravne poskladana veganska vyziva je vhodna pro deti v jakemkoli veku. Kdyz o tom nic nevite, tak k tomu ani nic nepiste. Ceska republika hold vyrostla na opekanych prasatech a z mozku mate vsichni jitrnici…

Pro nas jsou lidi jako vy nechutni, kruti a sebestredni. Po moralni strance, po eticke i po zdravotni je veganstvi nejlepsi volbou pro matku i dite. Machate tady pediatrickou a socialkou. Vase decka ktere zerou rohliky s pastikou, gulase a takove sr a cky urcite budou zdravejsi nez decka nase, ktere basti fazolky, pohanku, zeleninku, seminka apod.

Boze muj, chce se mi z Vas zvracet… a ti otravni vegani se Vam snazi otevrit oci. Jste pohlceni stereotypem a nemate pravo soudit druhe, kteri se z nej vymanili a nejsou tak lini na to, si rozsirit obzor.

Jako matky jste tak tupe, jdete kolem krav a reknete - je hele kravicky. Ano kravicky, ktere vykoristujete, berete jim deti jen aby jste se mohli nakojit z jejich vemena a ziskat tak vapnik, ktery byste ziskali treba z maku. A pak kdyz buu hele kravicka doslouzi, tak ji celou sezerete, z jejich rohu si udelate sklenky, kosti hodite psum, z vnitrnosti udelate nejake ho v na, sezerete ji nohy, bricho, zadek boze fuj vsechno a kuzi si natahnete na zem jako predlozku!!! HELE KRAVICKA!!!

Jste uplne mimo, je rok 2020 lidi nemusi jist zive tvory aby prezili. Boze muj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.20 16:52

Hele, ty anonymko, když jsi taková odbornice, tak mrkni na ta dvě videa, co jsem dala odkaz výše a napiš sem, co tam paní dělá tedy špatně, že to batole má KŘIVICI a podotýkám, že je mu už více jak rok, ale nechodí a sotva se postaví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.20 16:55

@Labužník mirabelka02 Podivej se, neco jineho je vedet co delas a proc to delas a jak to mas delat dobre, nebo to nemas delat vubec. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A na dokument o vyvrazdovani se nepodivas ze? To radsi budes hledat 1 pripad ze 100 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: trapko.

• Citovat
  • Upravit
8.11.20 16:56

a tady je další dítko, co je poškozené nedostatečnou výživou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
8.11.20 16:57

@Labužník mirabelka02 krivici ma i kvuli vam vetsina zvirat a **** nekoho? ****. :-)

moje deti jsou zdrave, stastne a vas jako matky (pokud vubec jste) bych vsechny profackovala a poslala na turu na jatka.

Upraveno adminem - vulgarita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
8.11.20 16:58

@Labužník mirabelka02 nedostatecnou vyzivu maji i romaci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:… boze muj to je mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.20 16:58

Tak to jo, to mi, jeden případ ze sto, dětí potřebuje jak rostlinné, tak živočišné tuky a dokonce cholesterol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí