Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4509
5.5.11 10:19
ivuska.h píše:
lenholka píše:
to jsem rada ze to tady pisete… me ted doma chlap zkousi malou posazovat :cert: ze uz by prej sedela :pocitac:
Tak mu vysvětli, že jí tím škodí, že si má sednout sama z polohy na všech 4, jinak ne.

Ivo uz jsem mu to vysvetlovala asi 50× a stejne se me po 51 zepta a proc teda takhle nemuze sedet, uz na to nemam kolikrat nervy, musela bych ho poslat nekam, kdyz vidi ze mam fakt nerva tak mi rekne at mu to teda vysvetlim, ze prece vim ze proste takovyhle veci zapomina, no a to bych mu dala delo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
5.5.11 10:25
lenholka píše:
ivuska.h píše:
lenholka píše:
to jsem rada ze to tady pisete… me ted doma chlap zkousi malou posazovat :cert: ze uz by prej sedela :pocitac:
Tak mu vysvětli, že jí tím škodí, že si má sednout sama z polohy na všech 4, jinak ne.
Ivo uz jsem mu to vysvetlovala asi 50× a stejne se me po 51 zepta a proc teda takhle nemuze sedet, uz na to nemam kolikrat nervy, musela bych ho poslat nekam, kdyz vidi ze mam fakt nerva tak mi rekne at mu to teda vysvetlim, ze prece vim ze proste takovyhle veci zapomina, no a to bych mu dala delo

Hm, to je teda blbý :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
5.5.11 10:30

Lenholko tak mu to delo dej :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.5.11 10:47

Holky sim, resila se tu ekologicnost Dedry a Eurony, jenze ja to vypustila…napiste mi nekdo, jak to s tou ekologii maji, dik :kytka: A taky se nekde daval odkaz eko vyrobcu, nemate ho nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
5.5.11 10:52

Lenholko, mně chlap malýho taky občas posazuje a já bych ho za to :pocitac: . Taky mu to pořád dokola opakuju a on mi na to řekne, že se to malýmu líbí :zed: . Ale nezapírá ho, spíš si ho posadí na klín nebo ho z klubíčka vytáhne do sedu, ale i tak mi to vadí. Malý se už vyhoupne na kolínka a občas učiní takový pokus sednout si, nevím jak to popsat, z těch čtyř se snaží zadek protlačit mezi nohama, ne sednout si do boku, nevím jak to popsat. Ale dělá to cíleně, když chce dozadu, tak se umí plazit (jen dozadu) anebo „žabákuje“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
5.5.11 10:52
ivuska.h píše:
Flyingfrog píše:
Mně Stela taky nesedí, ale ono je dost těžké s ní občas manipulovat a nemít ji na klíně v sedu. A tím tempem jak ona se vyvíjí, nebude sedět možná ani v roce a co pak s takovým dítětem, to mi má ležet pořád v korbě.?
Já už hlubokáč zrušila, řvala tam jak na lesy a nemám zdvihací lůžko. :nevim: Tak je v lehu v golfkách. Není to úplný leh a ona stejně aby lépe viděla, tak dělá sklapovačky. Úmyslně ji neposazuju, manipuluju s ní vleže, ale občas ji mám na klíně v takovém tom vajíčkovém sedu. :nevim:
Tak jasně, že při manipulaci může být chvíli v sedu, ale prostě bys ji neměla fixovat polštářema nebo do nějaké židličky, aby si v té poloze mohla hrát atd. V hlubokáči ji vozit nemusíš, stačí sporťák nebo golfáč v pololehu.

No to nedělám, jednak takové polštáře, které by ji udržely nevedu, druhak se mi to nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
5.5.11 10:54

asho, jak jsem pochopila, tak dedra eko není. je jen šetrná k prostředí a to není totéž. seznam eko drogerky jsem viděla kdesi na baby-café :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
5.5.11 10:56
Mirii píše:
Lenholko tak mu to delo dej :mrgreen: :jazyk:

hmm jednou asi jo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
5.5.11 10:57

tak jsem si nalozila vlnacky do impregnace a on jako by mi ten lanolin z ty vody zmizel 8-o sed mi jeste nestalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
5.5.11 10:58
macinka85 píše:
Ahoj :mavam:
Kdysi dávno jsem tu četla,že objednáváte bio zeleninu..nedaly byste odkaz? Už se začínám rozkoukávat,z čeho budu dělat příkrmy..přece jen vše mi na zahrádce neroste a z kauflandu opravdu neee :poblion:
Díky!

Jestli máš někde po ruce Globus, tak tam se dá biozelenina koupit, mají toho celkem dost, čerstvou i mraženou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
5.5.11 11:00

asho, na tom bc jsem našla toto
Jinak 100% eko prostředky jsou Ecover, Ulrich, Sonett, Sodasan, Almawin. Snad jsem na nic nezapomněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
5.5.11 11:02

a eurona je prý téměř totéž co dedra.
a ještě toto:
Ahoj, eurona se prezentuje na str. velmi šalamounsky..
„Produkty jsou bez obsahu chlóru, formaldehydů a fosfátů, nikdy netestované na zvířatech vyrobené s tím nejvyšším důrazem na ochranu životního prostředí. Jsou vyrobené s použitím těch nejčistších a nejlepších komponentů zaručujících díky originálním recepturám ty nejexkluzivnější vlastnosti všech výrobků.“

Což i někteří prodejci přeloží jako „ekologická“ Hustej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
5.5.11 11:10
evi.an píše:
macinka85 píše:
Ahoj :mavam:
Kdysi dávno jsem tu četla,že objednáváte bio zeleninu..nedaly byste odkaz? Už se začínám rozkoukávat,z čeho budu dělat příkrmy..přece jen vše mi na zahrádce neroste a z kauflandu opravdu neee :poblion:
Díky!
Jestli máš někde po ruce Globus, tak tam se dá biozelenina koupit, mají toho celkem dost, čerstvou i mraženou.

ty evi to mi rekni kde tam maj cerstvou?? a jak poznam mrazenou bio?? :cert: my tam obcas jezdime ale za boha jsem tam nic nevidela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
5.5.11 11:11

asho, ještě jukni sem, je tam toho o drogerce napsané hafo:
 http://www.rodina.cz/…/journal.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.5.11 11:17
zuzanecka81 píše:
a eurona je prý téměř totéž co dedra.
a ještě toto:
Ahoj, eurona se prezentuje na str. velmi šalamounsky..
„Produkty jsou bez obsahu chlóru, formaldehydů a fosfátů, nikdy netestované na zvířatech vyrobené s tím nejvyšším důrazem na ochranu životního prostředí. Jsou vyrobené s použitím těch nejčistších a nejlepších komponentů zaručujících díky originálním recepturám ty nejexkluzivnější vlastnosti všech výrobků.“Což i někteří prodejci přeloží jako „ekologická“ Hustej

Dik! Muzes mi hodit primo odkaz, ja tam o tom totiz nenasla vubec nic, jen jsem si vsimla, ze se o ekologii vubec nepise, ani prakticky o firme, ale asi blbe hledam. Dedra nema uz vubec nic…nebo zas blbe hledam. Ale ani zminka o filosofii firmy a nejaky ekologii :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure