Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
5.5.11 11:18
zuzanecka81 píše:
asho, na tom bc jsem našla toto
Jinak 100% eko prostředky jsou Ecover, Ulrich, Sonett, Sodasan, Almawin. Snad jsem na nic nezapomněla.

Jo a mas odkaz? Ja tam proste nikdy nic nenajdu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
5.5.11 11:19

Chm, já tedy koupila dedru, že je eko. :nevim:

Holky, když se dítko nemá posazovat a má se čekat, kdy si sedne samo, tak jak sedí třeba u jídla pokud už mu je kolem toho roku? Já ji posazovat nebudu, chci, aby na to přišla sama, jako zatím na všechno to prd, co umí, ale jak s ní pak? :nevim:
Každopádně mě ale potěšila, už se umí přetáčet i v látkovce. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
5.5.11 11:21

asho, tady na té stránce se na to někdo ptá:
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
5.5.11 11:22
Flyingfrog píše:
Chm, já tedy koupila dedru, že je eko. :nevim:Holky, když se dítko nemá posazovat a má se čekat, kdy si sedne samo, tak jak sedí třeba u jídla pokud už mu je kolem toho roku? Já ji posazovat nebudu, chci, aby na to přišla sama, jako zatím na všechno to prd, co umí, ale jak s ní pak? :nevim:
Každopádně mě ale potěšila, už se umí přetáčet i v látkovce. :-)

Já mám jídelní židličku od Peg Perego a ta se dá napolohovat tak, že je v podstatě jak v autosedačce u toho jídla, myslím, že dneska to má většina židliček, krom těch z Ikei, rostoucích a dřevěných, ale u těch je vždycky psáno, že dítko musí umět sedět.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
5.5.11 11:23

Holky, zaujal mě název v jedné diskuzi a tak jsem ze zvědavosti klikla a tohle mě rozsekalo.

„Dnes jsem se dopoledne jela projet na kole a zděsila Tvšechna dětská hřiště opuštěná a přitom tady má každá minimálně 2 děti.Nikde nikdo,všechny buchtujou doma a hňípou asi u televize.Takže to mluví za to,že opravdu ty děcka mají,aby nemusely makat.
4 roky jsem dělala au-pair a musela jsem každý den s dítětem ven za každého počasí.No tak nevím,s kým si tady naše děti jednou budou hrát???? :nevim:

Ehm, já teda nemám hřišťové dítě, ale já jsem ráda, že dopoledne uklidím byt, uvařím dítěti (případně sobě) něco rychle k jídlu, vyperu, pověsím, případně seberu plíny. Televizi nezapínám, neb se mi dítě před telkou nelíbí (a mám špatný příklad v rodině). Doufám, že všechny teď vyrazíte na hřiště. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
5.5.11 11:25
Vevercaci píše:
Flyingfrog píše:
Chm, já tedy koupila dedru, že je eko. :nevim:Holky, když se dítko nemá posazovat a má se čekat, kdy si sedne samo, tak jak sedí třeba u jídla pokud už mu je kolem toho roku? Já ji posazovat nebudu, chci, aby na to přišla sama, jako zatím na všechno to prd, co umí, ale jak s ní pak? :nevim:
Já mám jídelní židličku od Peg Perego a ta se dá napolohovat tak, že je v podstatě jak v autosedačce u toho jídla, myslím, že dneska to má většina židliček, krom těch z Ikei, rostoucích a dřevěných, ale u těch je vždycky psáno, že dítko musí umět sedět.. :think:

Hm, to je taková ta velká plastová věc? Já právě doma takovou nechci. Jednak už se sem nevejde, druhak se mi nelíbí. :oops: Zatím jí v té od FP, ta se taky dá polohovat, ale to je houpací. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
5.5.11 11:25

Ja doted malou pri jidle drzela v lehatku…a kdyby nesedela tak bych ji tam drzela dal :nevim: me prijde ze dokud je neposadis,tak to nevyzaduji :nevim: Mala se sice zkousela vzperama zvednou do sedu,ale tim ze byla pripoutana mela smulu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.5.11 11:26
Flyingfrog píše:

My koupili jidelni polohovaci sidli uz pro Tynu, aby s nama byla u stolu pri stedrovecerni veceri, jinak byla v lehatku. A od ty doby byla v ty zidlicce co nejvic do lehu. Ben stejne tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.5.11 11:27
zuzanecka81 píše:
asho, tady na té stránce se na to někdo ptá:
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

Kuju! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
5.5.11 11:27

A na Dedre je primo psano eco prpstredek?
Ja ted koupila nejaky tekuty prostredek na prani od mistniho obchodu- jede si svou drogerku apod…a ma napsano ze je eco…ve slozeninma psano,ze ma mene jako 5% tech zesvetlovacu apod......kdyz je eco tak by mel byt uplne bez techto veci nebo tam vzdycky aspon malinko je? Nechtela bych ho menit,pac pere pekne a i docela voni :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
5.5.11 11:28

Já mám taky lehátko od FP, ale dá se zaretovat, aby se nehoupalo, jsou tam takový packy, nemáš to tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
5.5.11 11:29
Flyingfrog píše:
Holky, zaujal mě název v jedné diskuzi a tak jsem ze zvědavosti klikla a tohle mě rozsekalo.

„Dnes jsem se dopoledne jela projet na kole a zděsila Tvšechna dětská hřiště opuštěná a přitom tady má každá minimálně 2 děti.Nikde nikdo,všechny buchtujou doma a hňípou asi u televize.Takže to mluví za to,že opravdu ty děcka mají,aby nemusely makat.
4 roky jsem dělala au-pair a musela jsem každý den s dítětem ven za každého počasí.No tak nevím,s kým si tady naše děti jednou budou hrát???? :nevim:

Ehm, já teda nemám hřišťové dítě, ale já jsem ráda, že dopoledne uklidím byt, uvařím dítěti (případně sobě) něco rychle k jídlu, vyperu, pověsím, případně seberu plíny. Televizi nezapínám, neb se mi dítě před telkou nelíbí (a mám špatný příklad v rodině). Doufám, že všechny teď vyrazíte na hřiště. :mrgreen:

hm tak me mala od pul 9 do pul 11 spala, spi takhle skoro kazdy dopoledne, tkz ji mam budit abych s ni mohla brozdat s kocarem po hristi nebo jak?? nebo na urady mam chodit vecer nebo kdy?? ja teda byla rada ze zahnipla, uklidila jsem, nalozila si vlnacky a ucochtila obed tak nevim nevim, asi jsem se na to mela vysr…a jit na hriste a chlap by si proste k jidlu nic nedal, bodejt potrebuje schodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
Flyingfrog píše:

Ehm, já teda nemám hřišťové dítě, ale já jsem ráda, že dopoledne uklidím byt, uvařím dítěti (případně sobě) něco rychle k jídlu, vyperu, pověsím, případně seberu plíny. Televizi nezapínám, neb se mi dítě před telkou nelíbí (a mám špatný příklad v rodině). Doufám, že všechny teď vyrazíte na hřiště. :mrgreen:

No vsak az bude mit dotycna ty deti, tak pozna sama, proc jsou dopoledne hriste obvykle prazdna a odpoledne narvana :mrgreen: Dopoledne nechodime ven skoro nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108

Tak já ji budu mít v lehačce. Ona tam je beztak jen na jídlo, jinak ji mám na puzzle na zemi. :-)

A pak autosedačka? Z vajíčka vyroste. Já vím, že to řeším asi předčasně, ale tak vidím jak je „rychlá,“ tak abych byla připravená. :-)

asho: Vím, že pereš v Ecoveru, kolik toho dáváš na jedno praní? Já mám zatím jen tu malou lahvičku půllitrovou, tak kdyžtak abych věděla, jak rychle to spotřebuju. Zatím v tom peru jen vlňáčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.5.11 11:30
Mirii píše:
A na Dedre je primo psano eco prpstredek?
Ja ted koupila nejaky tekuty prostredek na prani od mistniho obchodu- jede si svou drogerku apod…a ma napsano ze je eco…ve slozeninma psano,ze ma mene jako 5% tech zesvetlovacu apod......kdyz je eco tak by mel byt uplne bez techto veci nebo tam vzdycky aspon malinko je? Nechtela bych ho menit,pac pere pekne a i docela voni :srdce:

Poslu ti odkaz…on si dneska muze psat kdo chce, co chce ;)
http://www.spotrebitele.info/…-znacky.html
 http://www.hraozemi.cz/…/znacky.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky