Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
zuzanecka81 píše:
asho, na tom bc jsem našla toto
Jinak 100% eko prostředky jsou Ecover, Ulrich, Sonett, Sodasan, Almawin. Snad jsem na nic nezapomněla.
Jo a mas odkaz? Ja tam proste nikdy nic nenajdu ![]()
Chm, já tedy koupila dedru, že je eko. ![]()
Holky, když se dítko nemá posazovat a má se čekat, kdy si sedne samo, tak jak sedí třeba u jídla pokud už mu je kolem toho roku? Já ji posazovat nebudu, chci, aby na to přišla sama, jako zatím na všechno to prd, co umí, ale jak s ní pak? ![]()
Každopádně mě ale potěšila, už se umí přetáčet i v látkovce. ![]()
asho, tady na té stránce se na to někdo ptá:
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
Flyingfrog píše:
Chm, já tedy koupila dedru, že je eko.Holky, když se dítko nemá posazovat a má se čekat, kdy si sedne samo, tak jak sedí třeba u jídla pokud už mu je kolem toho roku? Já ji posazovat nebudu, chci, aby na to přišla sama, jako zatím na všechno to prd, co umí, ale jak s ní pak?
Každopádně mě ale potěšila, už se umí přetáčet i v látkovce.
Já mám jídelní židličku od Peg Perego a ta se dá napolohovat tak, že je v podstatě jak v autosedačce u toho jídla, myslím, že dneska to má většina židliček, krom těch z Ikei, rostoucích a dřevěných, ale u těch je vždycky psáno, že dítko musí umět sedět.. ![]()
Holky, zaujal mě název v jedné diskuzi a tak jsem ze zvědavosti klikla a tohle mě rozsekalo.
„Dnes jsem se dopoledne jela projet na kole a zděsila Tvšechna dětská hřiště opuštěná a přitom tady má každá minimálně 2 děti.Nikde nikdo,všechny buchtujou doma a hňípou asi u televize.Takže to mluví za to,že opravdu ty děcka mají,aby nemusely makat.
4 roky jsem dělala au-pair a musela jsem každý den s dítětem ven za každého počasí.No tak nevím,s kým si tady naše děti jednou budou hrát????
“
Ehm, já teda nemám hřišťové dítě, ale já jsem ráda, že dopoledne uklidím byt, uvařím dítěti (případně sobě) něco rychle k jídlu, vyperu, pověsím, případně seberu plíny. Televizi nezapínám, neb se mi dítě před telkou nelíbí (a mám špatný příklad v rodině). Doufám, že všechny teď vyrazíte na hřiště. ![]()
Vevercaci píše:Flyingfrog píše:Já mám jídelní židličku od Peg Perego a ta se dá napolohovat tak, že je v podstatě jak v autosedačce u toho jídla, myslím, že dneska to má většina židliček, krom těch z Ikei, rostoucích a dřevěných, ale u těch je vždycky psáno, že dítko musí umět sedět..
Chm, já tedy koupila dedru, že je eko.Holky, když se dítko nemá posazovat a má se čekat, kdy si sedne samo, tak jak sedí třeba u jídla pokud už mu je kolem toho roku? Já ji posazovat nebudu, chci, aby na to přišla sama, jako zatím na všechno to prd, co umí, ale jak s ní pak?
Hm, to je taková ta velká plastová věc? Já právě doma takovou nechci. Jednak už se sem nevejde, druhak se mi nelíbí.
Zatím jí v té od FP, ta se taky dá polohovat, ale to je houpací. ![]()
Ja doted malou pri jidle drzela v lehatku…a kdyby nesedela tak bych ji tam drzela dal
me prijde ze dokud je neposadis,tak to nevyzaduji
Mala se sice zkousela vzperama zvednou do sedu,ale tim ze byla pripoutana mela smulu ![]()
Flyingfrog píše:
My koupili jidelni polohovaci sidli uz pro Tynu, aby s nama byla u stolu pri stedrovecerni veceri, jinak byla v lehatku. A od ty doby byla v ty zidlicce co nejvic do lehu. Ben stejne tak.
zuzanecka81 píše:
asho, tady na té stránce se na to někdo ptá:
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
Kuju! ![]()
A na Dedre je primo psano eco prpstredek?
Ja ted koupila nejaky tekuty prostredek na prani od mistniho obchodu- jede si svou drogerku apod…a ma napsano ze je eco…ve slozeninma psano,ze ma mene jako 5% tech zesvetlovacu apod......kdyz je eco tak by mel byt uplne bez techto veci nebo tam vzdycky aspon malinko je? Nechtela bych ho menit,pac pere pekne a i docela voni ![]()
Já mám taky lehátko od FP, ale dá se zaretovat, aby se nehoupalo, jsou tam takový packy, nemáš to tam?
Flyingfrog píše:
Holky, zaujal mě název v jedné diskuzi a tak jsem ze zvědavosti klikla a tohle mě rozsekalo.„Dnes jsem se dopoledne jela projet na kole a zděsila Tvšechna dětská hřiště opuštěná a přitom tady má každá minimálně 2 děti.Nikde nikdo,všechny buchtujou doma a hňípou asi u televize.Takže to mluví za to,že opravdu ty děcka mají,aby nemusely makat.
Ehm, já teda nemám hřišťové dítě, ale já jsem ráda, že dopoledne uklidím byt, uvařím dítěti (případně sobě) něco rychle k jídlu, vyperu, pověsím, případně seberu plíny. Televizi nezapínám, neb se mi dítě před telkou nelíbí (a mám špatný příklad v rodině). Doufám, že všechny teď vyrazíte na hřiště.
4 roky jsem dělala au-pair a musela jsem každý den s dítětem ven za každého počasí.No tak nevím,s kým si tady naše děti jednou budou hrát????“
hm tak me mala od pul 9 do pul 11 spala, spi takhle skoro kazdy dopoledne, tkz ji mam budit abych s ni mohla brozdat s kocarem po hristi nebo jak?? nebo na urady mam chodit vecer nebo kdy?? ja teda byla rada ze zahnipla, uklidila jsem, nalozila si vlnacky a ucochtila obed tak nevim nevim, asi jsem se na to mela vysr…a jit na hriste a chlap by si proste k jidlu nic nedal, bodejt potrebuje schodit ![]()
Flyingfrog píše:
Holky, zaujal mě název v jedné diskuzi a tak jsem ze zvědavosti klikla a tohle mě rozsekalo.„Dnes jsem se dopoledne jela projet na kole a zděsila Tvšechna dětská hřiště opuštěná a přitom tady má každá minimálně 2 děti.Nikde nikdo,všechny buchtujou doma a hňípou asi u televize.Takže to mluví za to,že opravdu ty děcka mají,aby nemusely makat.
Ehm, já teda nemám hřišťové dítě, ale já jsem ráda, že dopoledne uklidím byt, uvařím dítěti (případně sobě) něco rychle k jídlu, vyperu, pověsím, případně seberu plíny. Televizi nezapínám, neb se mi dítě před telkou nelíbí (a mám špatný příklad v rodině). Doufám, že všechny teď vyrazíte na hřiště.
4 roky jsem dělala au-pair a musela jsem každý den s dítětem ven za každého počasí.No tak nevím,s kým si tady naše děti jednou budou hrát????“
No vsak az bude mit dotycna ty deti, tak pozna sama, proc jsou dopoledne hriste obvykle prazdna a odpoledne narvana
Dopoledne nechodime ven skoro nikdy.
Tak já ji budu mít v lehačce. Ona tam je beztak jen na jídlo, jinak ji mám na puzzle na zemi. ![]()
A pak autosedačka? Z vajíčka vyroste. Já vím, že to řeším asi předčasně, ale tak vidím jak je „rychlá,“ tak abych byla připravená. ![]()
asho: Vím, že pereš v Ecoveru, kolik toho dáváš na jedno praní? Já mám zatím jen tu malou lahvičku půllitrovou, tak kdyžtak abych věděla, jak rychle to spotřebuju. Zatím v tom peru jen vlňáčky.
Mirii píše:
A na Dedre je primo psano eco prpstredek?
Ja ted koupila nejaky tekuty prostredek na prani od mistniho obchodu- jede si svou drogerku apod…a ma napsano ze je eco…ve slozeninma psano,ze ma mene jako 5% tech zesvetlovacu apod......kdyz je eco tak by mel byt uplne bez techto veci nebo tam vzdycky aspon malinko je? Nechtela bych ho menit,pac pere pekne a i docela voni
Poslu ti odkaz…on si dneska muze psat kdo chce, co chce ![]()
http://www.spotrebitele.info/…-znacky.html
http://www.hraozemi.cz/…/znacky.html