Jaká je bazální teplota v těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
975
8.2.12 12:28
cvana píše:
ahoj zkus jste počkat…treba byla ovu pozdeji.. :nevim: kdyz tak tady je muj graf bt dle fertility byla ovu 1.2 myslíte ze to je mozné?? děkuji http://www.womenzone.cz/…/cvana/grafy?…

po ovu ma BT stupnut minimalne o 0,2stC. Ja preto hlasujem za ovu 30.1.
Ak si teda poctivo merala v rovnaku dobu za rovnakych podmienok, nebola si chora, nebola si na nejakom mejdane ;) atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
8.2.12 12:29

Ahoj holky! :mavam:
Asi jsem datel, ale řeším tuhle situaci poprvé a krátce. Dnes mám 1.den MS, chtěla bych si začít měřit BT, jelikož se s přítelem chceme snažit otěhotnět. Princip měření znám, ale řeším prekérní situaci- dělám na směny a když se tedy změřím ráno ve 4hod.před denní, tak den, kdy mám noční, ve 4hod. ráno budu za sebou mít pracovní noc. Mám se měřit i v práci, když budu celou noc pracovat? Takové měření ale podle mého nemá žádný význam! Co si o tom myslíte? Je tu některá se stejným problémem? A jak byste tuhle situaci řešily vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ami031
8.2.12 12:31
  • Citovat
  • Upravit
Ami031
8.2.12 12:33
  • Citovat
  • Upravit
975
8.2.12 12:37
Ami031 píše:
http://www.womenzone.cz/…ami031/grafy

nie si chora? zvysena TT alebo tak? lebo tvoj graf je nadherne tehotensky…ale na TT by si uz teraz mala mat dialnice ako hrom. Takze tu BT muselo ovplyvnit nieco z vonka.Alebo si mala blby tehu test? skus este jeden… :think: :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ami031
8.2.12 12:44

Jsem zdravá, žádnou nemoc nepocituji. Mluvila jsem dnes s dr a prý TT nejsou vždy 100% a kámoška měla prý pozitivní TT až v 6tt. Tak už nevím..s toho zešílím.. :x

• Citovat
  • Upravit
2672
8.2.12 13:05

A dnes si delala rano taky test?to je divné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ami031
8.2.12 13:18

ne, naposledy v pondělí a byl negativní. :,( nevím s čeho by to mohlo být, protože beru duphaston a po tom to vždy do 3 dní dostanu a nic a teploty stále nahoře, tak už nevím.. :(

• Citovat
  • Upravit
2672
8.2.12 13:28

no tak to se mohlo uz navyšit prec za dva dny..!tak šup testovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ami031
8.2.12 13:40

zkusím to když tak v pátek ráno.. ;)

• Citovat
  • Upravit
41
9.3.12 09:05

Ahojky holčiny, už druhý měsíc měřím BT. První měsíc jsem se ztěží přehoupla přes 36,7 v luteální fázi, ale křivka odpovídala tomu, že by to neměl být anovulák, teplotu jsem měřila vždy ve 4 ráno, protože tak vstávám do práce. Tento měsíc měřím vždy v 6 ráno, jelikož jsem na paragrafu a teploty jsou v druhé fázi 36,6 36,7 36,7 36,7 36,8 36,6 36,8, pak jsem dvy dny neměřila a dnes jsem se vzbudila v 4 ráno, tak jsem to zkusila a 36,6, odložila jsem teploměr ani jsem nevstala, jen jsem pokračovala ve spánku a v 6 zas 36,9, ted nevím, které teplotě věřit. Měla bych dnes dostat menstruaci mám pravidelný cyklus po 26 dnech. Snad mi něikdo odpoví, zkoušela jsem to už před měsícem, ale žádnou odpověd jsem nedostala. Tak snad se nějaká dobrá duše najde. Jinak teplota mi vždy den před MS klesne, v tom už mám přehled nějakejten měsíc, protože jsem vždy měřila týden předtím,než jsem měla dostat MS, ale ne pravidelně, to už pouze tyto dva měsíce vkuse.. Tento příspěvek je zase velmi divoký a zmatený, jako i ty ostatní, u kterých jsem potřebovala pomoct, pokud někdo nerozumí tomu v čem potřebuji pomoct, tak mi klidně řekněte, zkusím to nějak upřesnit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makáš02
9.3.12 11:40
Cradlin píše:
Ahojky holčiny, už druhý měsíc měřím BT. První měsíc jsem se ztěží přehoupla přes 36,7 v luteální fázi, ale křivka odpovídala tomu, že by to neměl být anovulák, teplotu jsem měřila vždy ve 4 ráno, protože tak vstávám do práce. Tento měsíc měřím vždy v 6 ráno, jelikož jsem na paragrafu a teploty jsou v druhé fázi 36,6 36,7 36,7 36,7 36,8 36,6 36,8, pak jsem dvy dny neměřila a dnes jsem se vzbudila v 4 ráno, tak jsem to zkusila a 36,6, odložila jsem teploměr ani jsem nevstala, jen jsem pokračovala ve spánku a v 6 zas 36,9, ted nevím, které teplotě věřit. Měla bych dnes dostat menstruaci mám pravidelný cyklus po 26 dnech. Snad mi něikdo odpoví, zkoušela jsem to už před měsícem, ale žádnou odpověd jsem nedostala. Tak snad se nějaká dobrá duše najde. Jinak teplota mi vždy den před MS klesne, v tom už mám přehled nějakejten měsíc, protože jsem vždy měřila týden předtím,než jsem měla dostat MS, ale ne pravidelně, to už pouze tyto dva měsíce vkuse.. Tento příspěvek je zase velmi divoký a zmatený, jako i ty ostatní, u kterých jsem potřebovala pomoct, pokud někdo nerozumí tomu v čem potřebuji pomoct, tak mi klidně řekněte, zkusím to nějak upřesnit :lol:

ja bych asi verila twe teplote z tech4hodin, teplota se ma merit alespon po4h spanku,takze to jsi v tech 6h nemela a pred tim jsi chodila… ale treba odpovi nekdo zkusenejsi:-)

• Citovat
  • Upravit
Dajinka0022
9.3.12 12:35

Ahojky holky…jak a kdy je nejlepší měřit bazální teplotu?? jak podle ní poznám zda jsem těhu??? dík za odpoved :)

• Citovat
  • Upravit
41
10.3.12 09:58

Děkuji za odpověď, ale v tom případě ten vzestup té křivky je dost nízký, protože mi nepřesáhne 36,7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
17.10.12 17:24

@Boboušek ahojky…mám stejný problém a taky nevím jak se s tím poprat… Kdyby mi někdo dokázal poradit byla bych mu vděčná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí