Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lenny27 Ahojky až nebudu líná dám sem svůj graf… protože je těhotenskej a vůbec tak nevypadá.:) jsme v 5+6tt.:) a čeká nás první ultrazvuk v pondělí.:) ![]()
@Ji2llka Jeeee,tak to na tom budem stejně
já jsem taky 5+6 tt a na utz už jsem byla
na další jdu až 1.3. Modlim se ať je vše ok
držím ti palce ![]()
@lenny27 To je skvělý.:) moc moc gratuluji a držím palečky. Já když jsem byla na kontrolním ultrazvuku tak mi zjistili že jsem ve 4+ takže dneska to je asi 4+3.:) Musím to propočítat.:) takže jsem trochu pozadu.:D a asi fakt nějakým zázrakem.:D Držím moc palečky aby vše probíhalo jak má a jsem ráda, že to vyšlo:) ![]()
@Ji2llka tobe přeji to samé
člověk se cítí hned tak krásně, vid?
no, hlavne ať je vše ok, to je nejdůležitější
kdy tě lékař objednal na další kontrolu?
Hpolky nění tu mezi váma někdo kdo se vyzná v grafu? Já jsme se plata už v jiné diskuzi ale tam jsme se dokonce dozvěděla že jsem ještě ovulku neměla ale dle ovu testů ju. Přikládám graf a prosím o jakoukoliv radu..
@Michaela99 Ahoj, já myslím, že už máš po ovulce. Podle všeho to vypadá na 14.2.nebo 15.2. Měř dál, teplota by se už měla držet nahoře. Hodně štěstí ![]()
@Emi.kk děkuji pozitivní ovu testy jsem měla na 13 a 14.2. Na 15.2. Už byl test negativní. Všechny tyto dny jsme pojistili ak uz jen čekat zda to klaplo. ![]()
@Michaela99 Nemáš zač
Ony ty ovulační testy když jsou pozitivní, tak to znamená, že ovulace nastane v následujících 24 - 48 hodinách. Někde jsem četla, že v den ovulace už můžou být i negativní. Hlavně, že máte ty dny pojištěno a teď už jenom čekat na // ![]()
@lenny27 já jdu 28.2 ale zas bez ultrazvuku.:) už se těším na první fotečku.:)) a co ty už máš fotečku?:))
@Ji2llka ještě ne, ale doufám, že příště, tj. 1.3. už ji dostanu ![]()
Ahoj, jak moc se od sebe liší teploty naměřené po spánku než ty během dne, jsou ty během dne vyšší?
Ahojky mám dotaz ovulace byla dle BT 16.den cyklu sex byl 17.den cyklu pak teplota po desetině každý den stoupla a teď už 3 dny nám stále 36,9 MS má přijít 25.8. Je normální že he BT 3 dny stejná?
Ahoj taky se zeptám 12.8. jsem měla poslední měsíčky a trvali 12hodin a dneska 9.9. to mám dostat a BT byla ráno 37,6 a včera 37,8 test jsem si nedálo bojím se sklámání co vi na to
Ahoj holky
jdu pro radu
jako každá nová tady
25.11. jsem měla MS, nic nenormálního. ALE
teď se dějou věci. Samozřejmě sex nehráněný po celou dobu co s přítelem jsem. Takže,25.MS, a poslední týden:pocity na zvracení ale naštěstí nezvracím, únava, bolest v podbřišku a zádech. Někde jsem se dočetla, že BT nemá smysl řešit, když si jí neměřím, přesto jsem jí změřila,37,2. Nicméně mě zajímá uplně něco jinýho
Pokud bych byla těhotná, kdy si mám udělat test? Zatím je negativní, tak vůbec nevím, zda se mám přiklánět k těhu nebo zda je to jen nějaká chřipka? Díky za odpovědi
![]()
Ahoj holky, dělala jsem si test a byl pozitivní, bazální teplota kolem 37,3-5 ale dnešní měření mi ukázalo jen 37, neznamená to nic špatnýho? děkuji za názory