Jaká je bazální teplota v těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
139
18.10.12 10:49

Ahoj monpet,
s čím konkrétně chceš poradit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
18.10.12 10:52

@Kvetinka5.2 Ahoj…no dost dobře nevim jak to mám skloubit s těma službama, asi jsem datel nebo nevim :lol: když si mám BT měřit každý den vždy ve stejnou dobu-jeden den mám denní a pak třeba dvě noční, těžko dodržím stejnou hodinu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
18.10.12 11:02

monpet no tak to Ti asi neporadím, když máš ty služby… ikdyž tak, a co máš častějí? tak měř ob den, nebo ob dva dny… třeba vždy jen když máš ranní. A zapisuješ si teploty někam do grafu… womenzone.cz je fajn a tam neva když nepíšeš teplotu každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
18.10.12 11:05

@Kvetinka5.2 nejde říct co mám častěji, je to na střídačku… teď mám třeba 4 denní a 3 noční… byla jsem u dr. nabíral mi hormony a chce, abych si BT 3neděle měřila a pak mám přijít na kontrolu… když budu 3 týdny měřit obden nebo obdva tak mu to asi moc neřekne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
18.10.12 11:23

Monpet tak to už Ti neporadím. Proč ses nezeptala rovnou dr., jak to máš měřit když máš práci na směny? Tak dr. zavolej a zeptej se přímo jeho, to bude asi nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
18.10.12 11:26

@Kvetinka5.2 protože jsem blbec :roll: byla jsem tak rozhozená, že jsem si to uvědomila až když jsem byla pryč…přitom ví, že dělám na směny a taky ho to nenapadlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
18.10.12 11:33

To se stává, že od lékaře člověk odchází rozhozený… znám to, a taky bych se určitě zapomněla zeptat. A tak mu zavolej a zeptej se ho. Co vím, tak já mojí dr. můžu zavolat a zeptat se jí co potřebuji ale musím volat půl hoďky po ordinačních hodinách, když už nemá pacienty ať neruším. Za zeptání snad nic nedáš ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poradte prosím
2.11.12 22:59

Ahoj holky prosím poradte, 7.9 jsem mela začátek posledních měsíčku pak od té doby nic před dvěma dny mě doktor řekl že mám vysokou sliznici, a píchnul mě vyvolávačku dnes je to tedy 2 den po vyvolavačce a měsíčky žádný… pár dní předtím jsem si měřila teploty a mela jsem je zvíšené 23.10 jsem měla 36.9, a pak jsem neměrila pár dní a pak zas 29.10 jsem ráno měla 37,2,dalsí den 37,pak 36,8,a pak zas 37 a dnes 36,7 vyznáte se v tom? stačí takhle pár těch teplot? poradte dekuju moc…

• Citovat
  • Upravit
1338
14.1.13 07:37

Ahoj holky, mám velikou prosbu…s manželem se snažíme cca půl roku o mimčo. Zkoušela jsem nejprve ovulační testy, abych zjistila, kdy přesně mám ovulaci…Minulý měsíc jsem se rozhodla, že k tomu přidám ještě měření BT. Prosím vás všechny, které máte s měřením BT zkušenosti, zda by jste se mohly podívat a zhodnotit můj graf…tak nějak jsem na vážkách kdy, nebo zda ovulace vůbec byla… Plodný hlen jsem zaregistrovala cca 11–13. dne…co mě ale následně překvapilo, že ovulační test vyšel pozitivní až 17. a 18. den :/ Všem vám velice děkuji, že věnujete čas přečtení a případně i následnou odpovědí, moc díky můj graf:
 http://www.fertilityfriend.com/…h_module.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
15.1.13 10:29

lenny27 ráda bych Ti poradila, ale Tvůj graf se mi nezobrazuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1338
15.1.13 10:32

AHoj Květinko, posílám graf znovu…dnes jsem do grafu zakreslila, kdy mi vyšel pozitivní ovu test + přidala jsem i dnešní teplotu a posunul se mi kříž na ovu 17.den… jaký na to máš názor, prosím tě? PLodný hlev byl zaregistrovala 12. a 13. den cyklu, na ovu by seděla i teplota, ale nevím si rady s tím dalším poklesem 17. den cyklu :nevim: vkládám oba grafy…předem moc díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
15.1.13 10:57

lenny27 no myslela bych si, že Ovu byla 13, ale pak to ještě kleslo… takže si myslím, že Ovu byla až 17 den cyklu. Ale nejsem si tím úplně jistá… teď už dlouhou dobu neměřím BT. Snad se Ti tady ozve i někdo znalejší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1338
15.1.13 11:01

To je právě dilema…taky jsem myslela, že proběhla 13. den cyklu…pak už jsme taky to snažení o mimčo začali flákat a ono ejhle, najednou další pokles :nevim: co to má být? :-O No, doufám, že příští měsíc bude ten graf srozumitelnější… moc díky, Květinko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
21.1.13 12:16

dotaz

Ahoj holky, mám na Vás jen malý dotaz. Já vím, že takových dotazů je tu spousty a že bych si to měla nejdřív celé pročíst a omlouvám se jestli tu tenhle dotaz už jednou byl, ale co vám budu povídat.:)) jsem lenivá to celé číst.:)
snažíme se o mimi skoro půl roku.. a tenhle měsíc jsem si začala měřit teplotu, já vím měla bych ji měřit alespoň dva měsíce, ale tohle je čistě informativní dotaz.:)
po menstruaci 36,5 celou dobu až do 11tého dne. Kdy teplota stoupla na 36,9, takhle vyšší mi vydržela tři dny a dneska spadla na 36,3, do menstruace 9 dní, mám to celkem pravidelné až na minulý měsíc. Jen mě zajimá jestli existuje alespoň jedna malinká možnost, že by z toho ještě mohlo být mimi..:) a nebo zda mám zase smolíka. Děkuju mockrát holky. já s tím vážně nemám zkušenosti. Krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1338
21.1.13 12:18

@Ji2llka ahoj, nemáš graf :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie