Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kebinka Ahojky, tak uz si byla na potvrzeni?
ja jdu zitra a uz jsem trochu nerv, mozna sem mela jeste pockat a jit az dyl
ale doufam… sem optimista
a chytla me super mykoza… uz me asi klepne! ![]()
@Teresk Jééjej.. vede se krásně.. Dnes jsme byly na vítání občánků, tak Eliška byla hodná:)
Jinak já šla na potvrzení těhu až tři týdny po tom co jsem to měla dostat a po dvou čárkách na testu.. bylo vidět už i srdíčko:)
@Terulisekk jéé to je hezký, to určo někde vyjdete v novinách
u nás to vychází v oblastním deníku… tak vždycky sledujem jaká je úroda prťat ![]()
no mě překvapilo, že si mě Dr. zve na počátku 6 tt… po první zkušenosti jsem si taky říkala, jestli není lepší počkat a jít až tak za dva týdny, vím jaký to byly při prvním těhu stresy
zítra budu tajně doufat, že najdem fazolku tam kde má být!! ![]()
@Teresk
ahojky…nee já jsem objednaná až na 4.6. aby bylo něco vidět…už aby to bylo se těším a mám i strach…hele tak já tu mykozu mám taky a měla jsem ji i u holek celé těhotenství ![]()
@Kebinka jo to je rozumny jit dyl, mela jsem doktorovi odporovat
akorát budu mít stresy… ta mykoza to je podes, na doporuceni DR sem spotrebovala celý VItagyn C a mela sem 2 globule Globule boraxovy, ale nijak to nepomaha :/ tak nevim… ja jsem s tim teda dost bojovala i pred tehu… zitra se zeptam co nasadit do boje na ty mrchy… jo a na tu tetanovku pred pocetim mi po telefonu rekl, ze ted uz s tim nic neudelame, ale ze by to vliv mit nemelo, z ockovaciho centra mi napsali, ze je to mrtva vakcina a ze neni prokazan spatny vliv na mimi
Také na to trpím ale teď byl dlouho klid ale zase teď ![]()
tak já i kdybych chtěla jít dřív tak by mě nevzala
takže jdu až tak pozdě ![]()
ale těším se ![]()
takže jako že tě můžou na očkovat
Ahoj holky tak jsem po prvnim utz v 5tt+1 a videli jsme v deloze vacek s mikro naznakem zloutkovyho vacku… Tak nevim co si myslet. Dr rikal, ze je jeste brzy ze za 10 dni uvidime vic… Nafasovala sem utros pze sem uz po jednom ZT… A vyssi davky kyseliny listovy… Holky myslite to je normal v 5tt +1 ze neni videt zloutkovy vacek ci embryjko…?
@Teresk ![]()
tak to ti holka neporadím
ale neboj bude to dobrý a za 10 dnů uvidíš mimíse ![]()
@Kebinka jediny co zbyva je doufat
ale tech 14 dni budee maxiiiii dlouhýýých
ale co se ma stat stane se… to jsem si rikala i predtim… ![]()
tak nejak me hezky hrejou ty vase fotky v profilu… prtata ![]()
@Teresk no jo prťata jak zlobí dneska ![]()
no jo je to teda fakt dlouhá doba ale neboj bude to dobrý ![]()
co ti dal na tu mykozu
@Kebinka na to jsem uplne zapomnela, ja mam vzdycky pripravenejch takovejch otazek a vsechno to tam uplne zapomenu kdyz zacnu koukat na UTZ…
mam na zavadeni ten utrogestan, tak by se toho asi ani moc dalsiho zavadet nedalo
ale citim to porad ![]()
@Kebinka dal mi ho protoze jsem po ZT (v prosinci 2013), tak pry na udrzeni a dal mi i navic kyselinu listovou… ale udivilo me ze je to nejaka brutalni davka 10 mg, pritom co mam femibion ten ma asi 400 mikrogramu… ![]()