Bazální teplota - graf

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6971
21.5.14 21:35

@Kebinka parááááda!! ten konec je jasnej:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
27.5.14 19:09

@Kebinka Ahojky, tak uz si byla na potvrzeni? :kytka: ja jdu zitra a uz jsem trochu nerv, mozna sem mela jeste pockat a jit az dyl :D ale doufam… sem optimista :) a chytla me super mykoza… uz me asi klepne! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
27.5.14 19:09

@Terulisekk ahojky jak se vede? :) jak roste spuntik? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
27.5.14 19:22

@Teresk Jééjej.. vede se krásně.. Dnes jsme byly na vítání občánků, tak Eliška byla hodná:)
Jinak já šla na potvrzení těhu až tři týdny po tom co jsem to měla dostat a po dvou čárkách na testu.. bylo vidět už i srdíčko:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
27.5.14 19:44

@Terulisekk jéé to je hezký, to určo někde vyjdete v novinách :lol: u nás to vychází v oblastním deníku… tak vždycky sledujem jaká je úroda prťat :)
no mě překvapilo, že si mě Dr. zve na počátku 6 tt… po první zkušenosti jsem si taky říkala, jestli není lepší počkat a jít až tak za dva týdny, vím jaký to byly při prvním těhu stresy :) zítra budu tajně doufat, že najdem fazolku tam kde má být!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
27.5.14 20:00

@Teresk
ahojky…nee já jsem objednaná až na 4.6. aby bylo něco vidět…už aby to bylo se těším a mám i strach…hele tak já tu mykozu mám taky a měla jsem ji i u holek celé těhotenství :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
27.5.14 20:09

@Kebinka jo to je rozumny jit dyl, mela jsem doktorovi odporovat :lol: akorát budu mít stresy… ta mykoza to je podes, na doporuceni DR sem spotrebovala celý VItagyn C a mela sem 2 globule Globule boraxovy, ale nijak to nepomaha :/ tak nevim… ja jsem s tim teda dost bojovala i pred tehu… zitra se zeptam co nasadit do boje na ty mrchy… jo a na tu tetanovku pred pocetim mi po telefonu rekl, ze ted uz s tim nic neudelame, ale ze by to vliv mit nemelo, z ockovaciho centra mi napsali, ze je to mrtva vakcina a ze neni prokazan spatny vliv na mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
27.5.14 20:14

Také na to trpím ale teď byl dlouho klid ale zase teď :cert:
tak já i kdybych chtěla jít dřív tak by mě nevzala :lol: takže jdu až tak pozdě :roll:
ale těším se :pankac:
takže jako že tě můžou na očkovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
28.5.14 10:46

Ahoj holky tak jsem po prvnim utz v 5tt+1 a videli jsme v deloze vacek s mikro naznakem zloutkovyho vacku… Tak nevim co si myslet. Dr rikal, ze je jeste brzy ze za 10 dni uvidime vic… Nafasovala sem utros pze sem uz po jednom ZT… A vyssi davky kyseliny listovy… Holky myslite to je normal v 5tt +1 ze neni videt zloutkovy vacek ci embryjko…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
28.5.14 11:11

@Teresk :mavam:
tak to ti holka neporadím :nevim: ale neboj bude to dobrý a za 10 dnů uvidíš mimíse :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
28.5.14 19:32

@Kebinka jediny co zbyva je doufat :) ale tech 14 dni budee maxiiiii dlouhýýých :) ale co se ma stat stane se… to jsem si rikala i predtim… ;)
tak nejak me hezky hrejou ty vase fotky v profilu… prtata :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
28.5.14 19:38

@Teresk no jo prťata jak zlobí dneska :cert:
no jo je to teda fakt dlouhá doba ale neboj bude to dobrý :hug:
co ti dal na tu mykozu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
28.5.14 19:44

@Kebinka na to jsem uplne zapomnela, ja mam vzdycky pripravenejch takovejch otazek a vsechno to tam uplne zapomenu kdyz zacnu koukat na UTZ… :lol: mam na zavadeni ten utrogestan, tak by se toho asi ani moc dalsiho zavadet nedalo :) ale citim to porad :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
28.5.14 19:47

@Teresk
na co utrogestan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
28.5.14 20:23

@Kebinka dal mi ho protoze jsem po ZT (v prosinci 2013), tak pry na udrzeni a dal mi i navic kyselinu listovou… ale udivilo me ze je to nejaka brutalni davka 10 mg, pritom co mam femibion ten ma asi 400 mikrogramu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí